Přejít na obsah

silentblok

Relic

Doporučené příspěvky

neviem presne ako sa to nazyva je to ta velka guma na spodnom ramene prednej napravi. som si vsimol ked som menil zimne gumy ze ta guma je riadne popraskana az roztrhanaaa. da sa to vymenit?

moze kvoli tomu aj mierne plavat auto?

znizuje to jazdne vlastnosti auta?

cena?

dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ak myslis gumenny silentblok v tvare kruhu do ktoreho sa nasuva rameno. tak stoji asi 300sk. nie je tak drahy ale je to zlozite vymenit vela veci sa musi odmontovat. jeho odtrhnutie citis hlavne pri rozbiehani alebo brzdeni auto sa berie do strany a tiez mas rozhodenu geometriu ale to sa upravy vymenou utrhnuteho silentbloku za novy.

Odkaz ke komentáři

ak myslis gumenny silentblok v tvare kruhu do ktoreho sa nasuva rameno. tak stoji asi 300sk. nie je tak drahy ale je to zlozite vymenit vela veci sa musi odmontovat. jeho odtrhnutie citis hlavne pri rozbiehani alebo brzdeni auto sa berie do strany a tiez mas rozhodenu geometriu ale to sa upravy vymenou utrhnuteho silentbloku za novy.

Souhlas AMIGO ;)

Odkaz ke komentáři

tak stoji asi 300sk. nie je tak drahy ale je to zlozite vymenit vela veci sa musi odmontovat.

Zas tak složitý to není.

měnil jsem je a zas tak mnoho se toho nemusí odmontovat.

Kolo,šroub předního silentbloku,šroub zadniho sil. a tři šrouby spodního kuloveho čepu.

Pak vyndat rameno a nalisovat nový.

Dát zpět a udělat geo.

Odkaz ke komentáři

presne to mi robi ked prudsie pridam alebo zabrzdim tak tam nieco zavrrzga a citit taku vooolu. diky dam to vymenit

Odkaz ke komentáři

Zas tak složitý to není.

měnil jsem je a zas tak mnoho se toho nemusí odmontovat.

Kolo,šroub předního silentbloku,šroub zadniho sil. a tři šrouby spodního kuloveho čepu.

Pak vyndat rameno a nalisovat nový.

Dát zpět a udělat geo.

by ma zaujimalo ci sa pak n novo musi robit geometria????

Odkaz ke komentáři

ja myslim ten na pravo v smere pohladu na koleso

Odkaz ke komentáři

ja jazdim asi 90 tisic rocne a geometriu robim asi raz za rok hlavne po vymene capov. ale v podstate sa drzim toho ci mi ide auto do strany alebo nie. na gumy je mi to jedno lebo davam furt nove v lete zoderiem letne a v zime zimne. ale myslim ze ty ak vymenis ten silentblok tak sa vrani vsetko do povodneho stavu. ale hlavne sa drz toho ako pojde auto. to je len moj nazor ja som nie odbornik ja sa len vozim.

Odkaz ke komentáři

ja jazdim asi 90 tisic rocne a geometriu robim asi raz za rok hlavne po vymene capov. ale v podstate sa drzim toho ci mi ide auto do strany alebo nie. na gumy je mi to jedno lebo davam furt nove v lete zoderiem letne a v zime zimne. ale myslim ze ty ak vymenis ten silentblok tak sa vrani vsetko do povodneho stavu. ale hlavne sa drz toho ako pojde auto. to je len moj nazor ja som nie odbornik ja sa len vozim.

vsak ano preto som menil obe capy bo mi to tahalo do boku a kazal som vymenit aj ten silentblok a dnes kukaaam a ten silentblok je stary takze zase platit a plati hm

Odkaz ke komentáři

no ked uz mas nove capy je skoda nedat vymenitaj utrhnuty silentblok. kam kukali pani majstri ? no a ked to bude hotove tak sup aj na geometriu a mas da sa povedat novu prednu napravu.

amigo ve preto sa aj rozculujem ze som si to dnes skontroloval a cuduj sa svet silentblok roztrhany. vsak zajtra volam majsterkovi a pekne mi to dorobii...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...