Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dostala se ke mě informace, že k poslednímu lednu bude ukončena výroba Fabie Combi a k poslednímu březnu i Fabie sedan (možná je to opačně, teď nevím)

jestli to někdo víte přesně, budu rád, když to potvrdíte, celkem mě ta zpráva zaskočila :help:

Vloženo
Dostala se ke mě informace, že k poslednímu lednu bude ukončena výroba Fabie Combi a k poslednímu březnu i Fabie sedan (možná je to opačně, teď nevím)

jestli to někdo víte přesně, budu rád, když to potvrdíte, celkem mě ta zpráva zaskočila :help:

mne zase predajca povedal, ze fabia combi sa "uz" nevyraba, ze to su len skladove zasoby :huh:

Vloženo

F combi (první generace) by se měla vyrábět do vánoc, a F sedan pak až do jara.

Vloženo
F combi (první generace) by se měla vyrábět do vánoc, a F sedan pak až do jara.

klidně bych sedana ještě nechal ve výrobě a prodával za nějakou lepší cenu. Třeba by to zlomilo případné zájemce o Logana

Vloženo

Presne ako vraví Milda - F1 Combi sa dovyrábajú vozy zadané do výroby, objednať samozrejme už nejde. Sedan by mal byť do marca, ale kto vie... U nás je záujem vcelku veľký, keďže cena klesla pod 300tisíc Sk.

Vloženo
Presne ako vraví Milda - F1 Combi sa dovyrábajú vozy zadané do výroby, objednať samozrejme už nejde. Sedan by mal byť do marca, ale kto vie... U nás je záujem vcelku veľký, keďže cena klesla pod 300tisíc Sk.

třeba to dopadne jako s OI, stále je ve výrobě ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

takovej hnus ten sedan :) ale pokud ceny padnou tak by to bylo dobry druhy vozitko :)

je jasny ze aby se prodaval combik FII tak museli FI zarazit...asi nebudu jedinej komu se FII nelibi a to velmi silne

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...