Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak co ? Ty nas napinas ;)

• Autor

Už, už jsem cimbulín :palec2:

Jsem v euforii, tak budu psát možná zcestně :) . Včera jsem se nedostal na net, proto píšu až dnes. Byl jsem tam od 8 do cca 10, ne že by to trvalo 2 hodky, ale docela dobře jsem si s MR.C. pokecal. :worthy Je to profík.

Jinak jestli je zájem,tak to trochu přiblížím. Zkušební jízda s měřením hodnot, kontrola všech fcí a diagnostika s prohlídkou motoru před úpravou (zda je vše OK, jinak by úpravu neudělal), pak vyndání ECU, naletování centimetrového čipu a namontování zpět do vozu (cca hodka). Podotýkám úprava mé ECU! Poté opět kompletní diagnostika, kontrola všech fcí se zkušební jízdou a měření hodnot po úpravě. Toť vše. Docela mne to překvapilo, jak to šlo hladce. Taky musím konstatovat, že mam vůz v naprostém pořádku ;). Dostal jsem pár reklamních předmětů a rad :) a frčel dom.

Co se týče úpravy, je to znát okamžitě! Bez diskuzí, při mírně větším sešlápnutí už to letí. Rozdíl je obrovský. Mé hodnoty po úpravě byly naměřeny 149Kw a 330Nm. Trakže veliká spokojenost.

Bimboun: jsem vítán v klubu MR.C ? Musíme to zase otestovat, teď už mi neujedeš ;) Mohli bychom se tentokrát sejít v Bílině?

Zatím, kdyby nějaká otázka, tak rád odpovím.

:band

No to se nam ta rodinka pekne rozrusta :). To zas bude na severu peklo na silnicich :D, hlavne mi reknete, kde budete, abych vas nedej buh nekde potkal :D

Bimboun: jsem vítán v klubu MR.C ? Musíme to zase otestovat, teď už mi neujedeš ;) Mohli bychom se tentokrát sejít v Bílině?

Ahoj, hele já s bráchou sme z Bíliny a docela bychom taky radi otestovali chip cimbu s brachovo seriovkou. Tak kdyz se tu objevíte, tak určo dejte vědět :)

Už, už jsem cimbulín :palec2:

Jsem v euforii, tak budu psát možná zcestně :) . Včera jsem se nedostal na net, proto píšu až dnes. Byl jsem tam od 8 do cca 10, ne že by to trvalo 2 hodky, ale docela dobře jsem si s MR.C. pokecal. :worthy Je to profík.

Jinak jestli je zájem,tak to trochu přiblížím. Zkušební jízda s měřením hodnot, kontrola všech fcí a diagnostika s prohlídkou motoru před úpravou (zda je vše OK, jinak by úpravu neudělal), pak vyndání ECU, naletování centimetrového čipu a namontování zpět do vozu (cca hodka). Podotýkám úprava mé ECU! Poté opět kompletní diagnostika, kontrola všech fcí se zkušební jízdou a měření hodnot po úpravě. Toť vše. Docela mne to překvapilo, jak to šlo hladce. Taky musím konstatovat, že mam vůz v naprostém pořádku ;). Dostal jsem pár reklamních předmětů a rad :) a frčel dom.

Co se týče úpravy, je to znát okamžitě! Bez diskuzí, při mírně větším sešlápnutí už to letí. Rozdíl je obrovský. Mé hodnoty po úpravě byly naměřeny 149Kw a 330Nm. Trakže veliká spokojenost.

Zatím, kdyby nějaká otázka, tak rád odpovím.

:band

Ahooj, to vis, ze jsi vitan :palec2: Taky me zajima srovnani hatch / kombi, takze urcite na to mrknem. V Biline samozrejme OK.

• Autor
Ahooj, to vis, ze jsi vitan :palec2: Taky me zajima srovnani hatch / kombi, takze urcite na to mrknem. V Biline samozrejme OK.

čaues, tak OK, zítra jedu lyžovat, co takhle o víkend?

Ahoj, hele já s bráchou sme z Bíliny a docela bychom taky radi otestovali chip cimbu s brachovo seriovkou. Tak kdyz se tu objevíte, tak určo dejte vědět :)

Jojo, proc ne, jen houst a vetsi kapky :) Ale ja myslel, ze bracha nema RS, bo jo?

Jojo, proc ne, jen houst a vetsi kapky :) Ale ja myslel, ze bracha nema RS, bo jo?

Ne ne,Kuba ma ve skodikovi 1,8T AGU..Ale jeho upravy jsou trosku jinci.. :D

Kuci,vy me teda davate..Asi zacnu kurva setrit.. :D

Ne ne,Kuba ma ve skodikovi 1,8T AGU..Ale jeho upravy jsou trosku jinci.. :D

Kuci,vy me teda davate..Asi zacnu kurva setrit.. :D

Ja jen, ze tomu rika seriovka ;)

149 kW ??? Nebo to melo byt 139 kW ?>

čaues, tak OK, zítra jedu lyžovat, co takhle o víkend?

O vikendu muzu pouze v nedeli od mezi 10-12h a pak mezi 19-21h. Coz?

• Autor
149 kW ??? Nebo to melo byt 139 kW ?>

149kw, páč v sérii to mělo cca +-138, takže po úpravě ;)

• Autor
O vikendu muzu pouze v nedeli od mezi 10-12h a pak mezi 19-21h. Coz?

OK 10-12, takže v 10?

149kw, páč v sérii to mělo cca +-138, takže po úpravě ;)

Tak to je pekny ... co cena dohodl si se ? Brzdu neplanujete nekdo ?

OK 10-12, takže v 10?

V 10h u Lidlu? :)

to Honza83 and Mustafa: v nedeli v 10h u Lidlu OK :rolleyes:

• Autor
Tak to je pekny ... co cena dohodl si se ? Brzdu neplanujete nekdo ?

cena dle ceníku

• Autor
to Honza83 and Mustafa: v nedeli v 10h u Lidlu OK :rolleyes:

Bimboun, Mustafa: tuto neděli na parkáči u Lidlu (Bílina) v 10.00, ještě ráno potvrdíme -_-

Sem dneska trosku prolejzal net a nasel sem mereni seriove RSky :

post-6121-1199372999_thumb.jpg

• Autor

MichalF: k tomu grafu, možná bych proti tomu nic nenamítal až na tu maximálku?

• Autor

to TOM RS, SLIMMER: přijeďte v neděli v 10.00 na test do Bíliny (mezi Mostem a Teplicemi)

K tomu srázku v Bílině bych jen dodal - Škodík je stále rozmontovat mrtvý ( i když motor už zase po kompletní GO a vyčištění přede jek kotě ) a já mám angínu - takže na auto z vysoka kašlu, ale určitě se s bráchou stavíme.

MichalF: k tomu grafu, možná bych proti tomu nic nenamítal až na tu maximálku?

Jojo to sem zapomel dopsat, je to maximalky pri zarazenem 4. rychl. stupni ;)

Tý jo když koukám na ten graf tak to je mazec ten výkon co polkne převodovka a diferák - nechcu radši ani vědět kolik mi na autě spolkne koníků pohon quattro :kol-26:

Jinak když jsem měřil svůj bike tak na klice výkon skoro 180 PS, na spojce nějakých 169 PS a na zadním kolcu 162 PS. Tam jsou ty stráty trochu menší.

Honza, Bimboun a Mustafa nezapomeňte ten srovnávací test pořádně zdokumentovat :excl: ať si to můžem vychutnat i my ostatní. Takže kameru s sebou ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.