MichalF Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Tak co ? Ty nas napinas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Už, už jsem cimbulín Jsem v euforii, tak budu psát možná zcestně . Včera jsem se nedostal na net, proto píšu až dnes. Byl jsem tam od 8 do cca 10, ne že by to trvalo 2 hodky, ale docela dobře jsem si s MR.C. pokecal. Je to profík. Jinak jestli je zájem,tak to trochu přiblížím. Zkušební jízda s měřením hodnot, kontrola všech fcí a diagnostika s prohlídkou motoru před úpravou (zda je vše OK, jinak by úpravu neudělal), pak vyndání ECU, naletování centimetrového čipu a namontování zpět do vozu (cca hodka). Podotýkám úprava mé ECU! Poté opět kompletní diagnostika, kontrola všech fcí se zkušební jízdou a měření hodnot po úpravě. Toť vše. Docela mne to překvapilo, jak to šlo hladce. Taky musím konstatovat, že mam vůz v naprostém pořádku . Dostal jsem pár reklamních předmětů a rad a frčel dom. Co se týče úpravy, je to znát okamžitě! Bez diskuzí, při mírně větším sešlápnutí už to letí. Rozdíl je obrovský. Mé hodnoty po úpravě byly naměřeny 149Kw a 330Nm. Trakže veliká spokojenost. Bimboun: jsem vítán v klubu MR.C ? Musíme to zase otestovat, teď už mi neujedeš Mohli bychom se tentokrát sejít v Bílině? Zatím, kdyby nějaká otázka, tak rád odpovím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No to se nam ta rodinka pekne rozrusta . To zas bude na severu peklo na silnicich , hlavne mi reknete, kde budete, abych vas nedej buh nekde potkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Bimboun: jsem vítán v klubu MR.C ? Musíme to zase otestovat, teď už mi neujedeš Mohli bychom se tentokrát sejít v Bílině? Ahoj, hele já s bráchou sme z Bíliny a docela bychom taky radi otestovali chip cimbu s brachovo seriovkou. Tak kdyz se tu objevíte, tak určo dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Už, už jsem cimbulín Jsem v euforii, tak budu psát možná zcestně . Včera jsem se nedostal na net, proto píšu až dnes. Byl jsem tam od 8 do cca 10, ne že by to trvalo 2 hodky, ale docela dobře jsem si s MR.C. pokecal. Je to profík. Jinak jestli je zájem,tak to trochu přiblížím. Zkušební jízda s měřením hodnot, kontrola všech fcí a diagnostika s prohlídkou motoru před úpravou (zda je vše OK, jinak by úpravu neudělal), pak vyndání ECU, naletování centimetrového čipu a namontování zpět do vozu (cca hodka). Podotýkám úprava mé ECU! Poté opět kompletní diagnostika, kontrola všech fcí se zkušební jízdou a měření hodnot po úpravě. Toť vše. Docela mne to překvapilo, jak to šlo hladce. Taky musím konstatovat, že mam vůz v naprostém pořádku . Dostal jsem pár reklamních předmětů a rad a frčel dom. Co se týče úpravy, je to znát okamžitě! Bez diskuzí, při mírně větším sešlápnutí už to letí. Rozdíl je obrovský. Mé hodnoty po úpravě byly naměřeny 149Kw a 330Nm. Trakže veliká spokojenost. Bimboun: jsem vítán v klubu MR.C ? Musíme to zase otestovat, teď už mi neujedeš Mohli bychom se tentokrát sejít v Bílině? Zatím, kdyby nějaká otázka, tak rád odpovím. Ahooj, to vis, ze jsi vitan Taky me zajima srovnani hatch / kombi, takze urcite na to mrknem. V Biline samozrejme OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ahooj, to vis, ze jsi vitan Taky me zajima srovnani hatch / kombi, takze urcite na to mrknem. V Biline samozrejme OK. čaues, tak OK, zítra jedu lyžovat, co takhle o víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ahoj, hele já s bráchou sme z Bíliny a docela bychom taky radi otestovali chip cimbu s brachovo seriovkou. Tak kdyz se tu objevíte, tak určo dejte vědět Jojo, proc ne, jen houst a vetsi kapky Ale ja myslel, ze bracha nema RS, bo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Jojo, proc ne, jen houst a vetsi kapky Ale ja myslel, ze bracha nema RS, bo jo? Ne ne,Kuba ma ve skodikovi 1,8T AGU..Ale jeho upravy jsou trosku jinci.. Kuci,vy me teda davate..Asi zacnu kurva setrit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ne ne,Kuba ma ve skodikovi 1,8T AGU..Ale jeho upravy jsou trosku jinci.. Kuci,vy me teda davate..Asi zacnu kurva setrit.. Ja jen, ze tomu rika seriovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Co se týče úpravy, je to znát okamžitě! Bez diskuzí, při mírně větším sešlápnutí už to letí. Rozdíl je obrovský. Mé hodnoty po úpravě byly naměřeny 149Kw a 330Nm. Trakže veliká spokojenost. 149 kW ??? Nebo to melo byt 139 kW ?> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 čaues, tak OK, zítra jedu lyžovat, co takhle o víkend? O vikendu muzu pouze v nedeli od mezi 10-12h a pak mezi 19-21h. Coz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 149 kW ??? Nebo to melo byt 139 kW ?> 149kw, páč v sérii to mělo cca +-138, takže po úpravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 O vikendu muzu pouze v nedeli od mezi 10-12h a pak mezi 19-21h. Coz? OK 10-12, takže v 10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 149kw, páč v sérii to mělo cca +-138, takže po úpravě Tak to je pekny ... co cena dohodl si se ? Brzdu neplanujete nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 OK 10-12, takže v 10? V 10h u Lidlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 to Honza83 and Mustafa: v nedeli v 10h u Lidlu OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak to je pekny ... co cena dohodl si se ? Brzdu neplanujete nekdo ? cena dle ceníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 to Honza83 and Mustafa: v nedeli v 10h u Lidlu OK Bimboun, Mustafa: tuto neděli na parkáči u Lidlu (Bílina) v 10.00, ještě ráno potvrdíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Sem dneska trosku prolejzal net a nasel sem mereni seriove RSky : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 MichalF: k tomu grafu, možná bych proti tomu nic nenamítal až na tu maximálku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 to TOM RS, SLIMMER: přijeďte v neděli v 10.00 na test do Bíliny (mezi Mostem a Teplicemi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 K tomu srázku v Bílině bych jen dodal - Škodík je stále rozmontovat mrtvý ( i když motor už zase po kompletní GO a vyčištění přede jek kotě ) a já mám angínu - takže na auto z vysoka kašlu, ale určitě se s bráchou stavíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 MichalF: k tomu grafu, možná bych proti tomu nic nenamítal až na tu maximálku? Jojo to sem zapomel dopsat, je to maximalky pri zarazenem 4. rychl. stupni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tý jo když koukám na ten graf tak to je mazec ten výkon co polkne převodovka a diferák - nechcu radši ani vědět kolik mi na autě spolkne koníků pohon quattro Jinak když jsem měřil svůj bike tak na klice výkon skoro 180 PS, na spojce nějakých 169 PS a na zadním kolcu 162 PS. Tam jsou ty stráty trochu menší. Honza, Bimboun a Mustafa nezapomeňte ten srovnávací test pořádně zdokumentovat ať si to můžem vychutnat i my ostatní. Takže kameru s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.