Přejít na obsah

CIMBU MOTORSPORT

HONZA83

Doporučené příspěvky

Na tom sprintu chyběla nějaká čtyřkolka, to by byl dobrý pohled jak základní Oct TDI napráská RSku :D Jinak je trochu škoda že pohon 4x4 nenabízí i v RS, dal by se ten výkon daleko lépe přenášet na silnici a hlavně s té škarpy by bez problému vycouval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tom sprintu chyběla nějaká čtyřkolka, to by byl dobrý pohled jak základní Oct TDI napráská RSku :D Jinak je trochu škoda že pohon 4x4 nenabízí i v RS, dal by se ten výkon daleko lépe přenášet na silnici a hlavně s té škarpy by bez problému vycouval.

No ona ta 4x4 je o hodne tezsi, takze u RSka by to uplne zas takova vyhoda nebyla. Samozrejme na rozjezd urcite ;)

Odkaz ke komentáři

Kdybys řekl před majitelem Imprezy WRX že kdyby měla pohon jen předních kol tak by jela líp, tak by tě nakopal do řiti. Že Škoda a vlastně celý VW neumí postavit pořádný pohon to je věc druhá

No to je trosku jina kategorie auta ;) Ono pri tech 180ti konicich je tech par KG co dostanes kdyz mas 4x4 hodne znat ;)

Odkaz ke komentáři

No jednou sem se svezl v chiplem Leonu TDi 150@180PS 4Cupra a hnedka bych bral Hladex i do sveho :) ...ale nafta ma zase jiny tah mel tam 420Nm..

....jinak koukam k te nehode jeste ze tam nebyl nakej sraz, mohlo byt po jedne ze 3000 vyrobenych ORS Combi :) ...no hlavne ste ok i plechy...

..v tomhle bordelu jezdit,skoro ste to meli odlozit o tyden ma byt obleva..

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak sprinty popredu vyhral Skodik (aby ne, kdyz je jezdil na 6-ku, my 5-kvalty nemely sanci) :worthy , sprinty pozpatku bezkonkurencne ja ;) Akorat to pak v tej rychlosti hoplo to teho rigolu...ale ani skrabnuti, takze oki....jinak se to myslim vydarilo, coz kuciii??

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak sprinty popredu vyhral Skodik (aby ne, kdyz je jezdil na 6-ku, my 5-kvalty nemely sanci) :worthy , sprinty pozpatku bezkonkurencne ja ;) Akorat to pak v tej rychlosti hoplo to teho rigolu...ale ani skrabnuti, takze oki....jinak se to myslim vydarilo, coz kuciii??
Jeden sprint popredu vyhral taky Honza! lol

Takže 6ti kvalty nevládnou :p

Jinak pěkná akce,až na tu chumelenici ;)

Odkaz ke komentáři

No, ale zas musím uznat, že maximálku vyzkoušel jen jeden z nás a suveréně vyhrál - já řadil 6tku při 30km/h a jel sem maximálně 50, ale jsou tu tací, kteří jeli 60 na zpátečku :) - parkování už bylo horší :feve: , ale dobře to dopadlo ;) , Škodík se osvědčil i jako traktor.

Odkaz ke komentáři

Má bejt obleva - v pátek má bejt 6 stupňů. Pojedu v tejdnu do Ústí a obhlídnu to letiště - když bude hezky tak to můžem zkusit.

v pátek se mi to zrovna moc nehodí (mám něco do večera ve škole a pak hospůdka), co to lehce posunout na víkend?

Odkaz ke komentáři

Protože jsem zvědavý tvor, tak jsem si včera večer pohrál s naměřenými hodnotami Nm po úpravě ECU a dal jsem je pěkně do grafu, abych porovnal skutečnost od série. Mohu předem sdělit, že křivka mne docela překvapila. Není až tak vypouklá, jak je na netu, nýbrž docela kopíruje sériovou, jen s vyšším Nm.

Kdyby měl někdo zájem, tak mohu poslat. :)

Odkaz ke komentáři

Protože jsem zvědavý tvor, tak jsem si včera večer pohrál s naměřenými hodnotami Nm po úpravě ECU a dal jsem je pěkně do grafu, abych porovnal skutečnost od série. Mohu předem sdělit, že křivka mne docela překvapila. Není až tak vypouklá, jak je na netu, nýbrž docela kopíruje sériovou, jen s vyšším Nm.

Kdyby měl někdo zájem, tak mohu poslat. :)

Zajem je urcite, klidne nam to hod sem :D

Odkaz ke komentáři

Ty jo to mi pride skoro az nerealny. Kazdopadne jestli to je tak, tak to je uplne luxusni prubeh !

viď? taky jsem byl velmi mile překvapen, a všiml jsi si toho Nm v sérii? kolik je tam naměřeno? to bude určitě tím vysokooktanovým beněm :palec2: , ale hlavní zásluha patří :worthy MR. CIMBU

jinak jsem to pořád naplno nemohl vyzkoušet, páč buď je mokro = nelze, hrabe, nebo sníh a to už se vůbec nedá zkoušet, tak čekám na sucho a pak na to šlápnu, zkusil bych pak natočit i nějakou akceleraci z kokpitu a uvidíme :)

Editováno: , autor: HONZA83
Odkaz ke komentáři

viď? taky jsem byl velmi mile překvapen, a všiml jsi si toho Nm v sérii? kolik je tam naměřeno? to bude určitě tím vysokooktanovým beněm :palec2: , ale hlavní zásluha patří :worthy MR. CIMBU

jinak jsem to pořád naplno nemohl vyzkoušet, páč buď je mokro = nelze, hrabe, nebo sníh a to už se vůbec nedá zkoušet, tak čekám na sucho a pak na to šlápnu, zkusil bych pak natočit i nějakou akceleraci z kokpitu a uvidíme :)

No nevim no, chtelo by to zmerit na realne brzde. Moc se mi tomu nechce verit. Ale na video se samo tesime ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...