Přejít na obsah

CIMBU MOTORSPORT

HONZA83

Doporučené příspěvky

no toto? to je snad základní výbava vozidla, nee? ;)

Jj to je jasny..Ja myslel nejakej hydraulickej treba a klic aspon "kriz" ten votvirak plechovek (hever) a rovnak na vohejbak (klic) co je v aute z fabriky,to je podel...s tim,nez bych prezul cely auto,to by me mrdlo.. :wacko::feve:

:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem včera nechal nachipovat u Sportmotoru mojí 1,8T 4x4 combi a tak trochu poreferuji. Dlouho jsem se rozmýšlel zda CIMBU nebo SPORTMOTOR reference na oba velmi dobré a tak rozhodla cena. CIMBU 1,8T do roku 1999 za 11 tis. a SPORTMOTOR 1,8T do roku 2005 za 10 tis. Mám rok výroby 2002. Co se týče jednání u Sportmotoru, tak nemám ani jednu připomínku, vstřícní, příjemní, uměj poradit a hlavně si na nic nehrajou. Při předání auta provedena celková diagnostika motoru po nachipování to samé. Při placení dodány papíry na záruku a informace na co se záruka vstahuje a na co ne. Další info o prpblematice měnění oleju ap. A nyní příjde to pravé ořechové, po předchozím svezení v chiplém 1,8T RS známého jsem čekal velké zlepšení, ale to co přišlo bylo něco neskutečného až brutálního. Neměl jsem skutečně odvahu na kousku mezi Zlíčínem a sjezdem na Baranďák vše vyskoušet úplně do maxima, o vypnutí ESP jsem přestal uvažovat hned po prvním silnějším sešlápnutí plynu. Dnes jde auto na výměnu brzd (kotouče a desky) se starými se bojim bojim. Pokud máte někdo dotazy, ptejte se. Jo a jinak je to verze 150 kW/5500 ot./min a 310 N.m/3000 ot./min.

Odkaz ke komentáři

Stasek : Mooooc pekny .. u 110kW verze je ten rozdil po chipu opravdu hodne moc znatelnej. Vim u kamose, pred chipem line a po nem mazec. Tak bys to mohl v nedeli prijet projet do Mimone s nama ;)

Uvidim jak vše zvládnu, mam ještě nějaké povinnosti. Přjel bych rád.

Odkaz ke komentáři

Stasek : Mooooc pekny .. u 110kW verze je ten rozdil po chipu opravdu hodne moc znatelnej. Vim u kamose, pred chipem line a po nem mazec. Tak bys to mohl v nedeli prijet projet do Mimone s nama ;)

Jj presne..Napadl me i Milouss..ten ma to same.. 1,8T 4x4 Sportmotor.. ;)

Odkaz ke komentáři

Jj presne..Napadl me i Milouss..ten ma to same.. 1,8T 4x4 Sportmotor.. ;)

Tak tu neděli vidím černě. Komplet brzdy sice budou v pátek hotový, ale domluvil jsem si ještě koplet rozvody a to už se do neděle nestihne. Škoda, tak snad příště. Jinak tam příjdou kotouče Zimmermanny a destičky Textar. Kolega na této kombinaci jezdi na RS-u a je moc spokolenej, za slušný peníze hodně dobrý muziky.

Odkaz ke komentáři

Tak tu neděli vidím černě. Komplet brzdy sice budou v pátek hotový, ale domluvil jsem si ještě koplet rozvody a to už se do neděle nestihne. Škoda, tak snad příště. Jinak tam příjdou kotouče Zimmermanny a destičky Textar. Kolega na této kombinaci jezdi na RS-u a je moc spokolenej, za slušný peníze hodně dobrý muziky.

Rozvody ?> Ty jsou pro profika za hodinu hotove ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...