Stasek Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 MichalF napsal: Rozvody ?> Ty jsou pro profika za hodinu hotove No jo jenže ten muj profik si učtuje 300 kč/h a tak mu to trva 3x tak dlouho aby si vydělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Stasek napsal: No jo jenže ten muj profik si učtuje 300 kč/h a tak mu to trva 3x tak dlouho aby si vydělal myslim, že ten jeden den co najezdíš se s tim nic nestane, jestli už teda nejsi na hranici s KM, ale benzíny se dělaj u 180 000 km, to je max hranice, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Martyp napsal: Jj presne..Napadl me i Milouss..ten ma to same.. 1,8T 4x4 Sportmotor.. Milouss nema to same ... ten ma 1,8T 4X4 Sportmotor, ale "jen" 140kw (odmerenej kroutak 270nm), ale to to jeste nebylo "vyladeny" Dle pana Dymovskeho by se bal dat do ARXovyho motoru chip na 150, ale pry kdybych to chtel jako na vlastni vyzadani, tak to tam da. Mel obavy hlavne kvuli nahonu na zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stasek Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 HONZA83 napsal: myslim, že ten jeden den co najezdíš se s tim nic nestane, jestli už teda nejsi na hranici s KM, ale benzíny se dělaj u 180 000 km, to je max hranice, No jo jenže ja už jsem mu to tam odvez a tak nechci zbytečně prudit. Jsem rád že ho mám a že za nim mohu kdykoliv přijít. No uvidíme co se dá dělat. Octavku mam teprve měsíc a tak to dávám teprve do pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) Stasek napsal: No jo jenže ja už jsem mu to tam odvez a tak nechci zbytečně prudit. Jsem rád že ho mám a že za nim mohu kdykoliv přijít. No uvidíme co se dá dělat. Octavku mam teprve měsíc a tak to dávám teprve do pořádku. OK, v poho, srazů ještě bude.. a navíc jestli ji máš jen měsíc, tak nikdy nevíš, nech to raději vyměnit Editováno: 28. Únor 2008, autor: HONZA83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) Stasek napsal: Tak jsem včera nechal nachipovat u Sportmotoru mojí 1,8T 4x4 combi a tak trochu poreferuji. Dlouho jsem se rozmýšlel zda CIMBU nebo SPORTMOTOR reference na oba velmi dobré a tak rozhodla cena. CIMBU 1,8T do roku 1999 za 11 tis. a SPORTMOTOR 1,8T do roku 2005 za 10 tis. Mám rok výroby 2002. Co se týče jednání u Sportmotoru, tak nemám ani jednu připomínku, vstřícní, příjemní, uměj poradit a hlavně si na nic nehrajou. Při předání auta provedena celková diagnostika motoru po nachipování to samé. Při placení dodány papíry na záruku a informace na co se záruka vstahuje a na co ne. Další info o prpblematice měnění oleju ap. A nyní příjde to pravé ořechové, po předchozím svezení v chiplém 1,8T RS známého jsem čekal velké zlepšení, ale to co přišlo bylo něco neskutečného až brutálního. Neměl jsem skutečně odvahu na kousku mezi Zlíčínem a sjezdem na Baranďák vše vyskoušet úplně do maxima, o vypnutí ESP jsem přestal uvažovat hned po prvním silnějším sešlápnutí plynu. Dnes jde auto na výměnu brzd (kotouče a desky) se starými se bojim bojim. Pokud máte někdo dotazy, ptejte se. Jo a jinak je to verze 150 kW/5500 ot./min a 310 N.m/3000 ot./min. U nas ma jeden Liftback 1,8T 4x4 ted sem znej vytahl, ze pry Sportmotor na 150Kw sice nameril na brzde 146Kw, ale to neni podstatne, je jasny ze ctyrkolka bude no rozjezd uplne jiny kafe nez predohrab.... Pokud dorazis tak by me zajimalo jestli tam bude Movesko s 4x4 TDi GIV kdo vyhraje, sazim na TDi PS: Pocasi hlasej polojasno moznost deste, ale kdovi jak to bude ...dneska sem jel az od Klasterce n./O. a melo prset a celou cestu ani kapka.. Editováno: 28. Únor 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 No vcera melo tady celej den bejt prehanky a nepadla ani kapka, dneska zatim uplne to same. Je zatazeno, ale ani kapicka jak hlasili. Takze nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 MichalF napsal: No vcera melo tady celej den bejt prehanky a nepadla ani kapka, dneska zatim uplne to same. Je zatazeno, ale ani kapicka jak hlasili. Takze nevim bude OK, potvrďme to tedy a ještě by bylo dobré, kdyby se našla dobrá duše z Mimoně a v neděli ráno písla, že je tam sucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 bimboun napsal: nedele 2.3. v 9:30h Mimon - Bimboun OKi sjedem se na tamtom místě jak minule??? (za kruháčem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Pocasi pozítří Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky, k večeru postupně až polojasno. Denní teploty 8 až 12°C. ..to same hlasili i na Ct. a projel sem pul CR bez kapky takze tezko rict.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Kamera na Mimon, letiste je kousek- http://www.mimon.net/webcam.html ...no pamatujete na vanoce taky sme se bali ze byly silnice takovy osliznuty ale letiste bylo ok, je to velka plocha a vitr to vyfoukal do sucha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 nuže necháme to tedy otevřené, v neděli ráno snad někdo dá vědět jak je v mimoni a podle toho se rozhodneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak jak? Potreboval bych to vedet uz v sobotu vecer. Protoze jestli bude sraz tak musim vyjet tak v sedm a to vetsina z Vas asi bude mit jeste pulnoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Doli napsal: Tak jak? Potreboval bych to vedet uz v sobotu vecer. Protoze jestli bude sraz tak musim vyjet tak v sedm a to vetsina z Vas asi bude mit jeste pulnoc... já jsem pro a nejsi sám, kdo bude vyjíždět kolem 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 HONZA83 napsal: já jsem pro a nejsi sám, kdo bude vyjíždět kolem 7 Ty taky? Kolik to mas km? Ted u nas na jihu prsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 HONZA83 napsal: sjedem se na tamtom místě jak minule??? (za kruháčem) samostebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 bimboun napsal: samostebou Tak doufam ze se uvidime na te odbocce z hlavni na letiste jako minule.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 JasteR napsal: Tak doufam ze se uvidime na te odbocce z hlavni na letiste jako minule.. Bimbou: takže v kolik ráno????? já jsem 100% připraven ráno cca před 7 hod. dejte někdo vědět jestli jedeme!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Doli napsal: Ty taky? Kolik to mas km? Ted u nas na jihu prsi... podle plánovače trasy na seznamu to mam rovných 101km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 HONZA83 napsal: podle plánovače trasy na seznamu to mam rovných 101km Hodinka jizdy...;;;...no kdyz to pujde a rano se to nezrusi tak tam do 10:00 budu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Tak uz vim co by se mi libilo : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 MichalF napsal: Tak uz vim co by se mi libilo : Vypadaj zajimave ale cernou nemusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 HONZA83 napsal: Bimbou: takže v kolik ráno?????já jsem 100% připraven ráno cca před 7 hod. dejte někdo vědět jestli jedeme!!!!! v 8:45h se slezeme jako minule. rano sem mrknu, zda to bude ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 (editace) bimboun napsal: v 8:45h se slezeme jako minule. rano sem mrknu, zda to bude ok... ..no na veb kamere to vypada ze tam je sucho, u nas ted prestava foukat sviti hvezdy, ...ale tezko rict jak bude zitra... Editováno: 1. Březen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 JasteR napsal: ..no na veb kamere to vypada ze tam je sucho, u nas ted prestava foukat sviti hvezdy, ...ale tezko rict jak bude zitra... na mostecku mokro, ale neprší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.