MichalF Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 To urcite, nejaka silnice s klasa provozem je nesmysl ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Nic proti Mimoni, leč je to pro mne trochu zruky. Nevím odkud jste, ale mohlo by se vymyslet něco v ústeckém kraji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 No pokud to chcete někde zkoušet, tak nám dejte vědět, pokud to pujde tak s bráchou přijedem - ukážem vám pořádnej průběh krouťáku. Jinak u RS i u obyč 1,8T bych šel do : CIMBU - pokud bych to chtěl na normální jízdu a občeas si někde zablbnout ( jede super od spoda, ale od 5 tis ot je to mrtvé auto ) SPORTMOTOR - pokud bych jezdil hodně na dálnici a dálky a využíval vysokou rachlost ( jede hůř od spoda, ale super táhne ve vysokejch otáčkách ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Nic proti Mimoni, leč je to pro mne trochu zruky. Nevím odkud jste, ale mohlo by se vymyslet něco v ústeckém kraji. 70km z Usti do Mimone ti pride hodne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 70km z Usti do Mimone ti pride hodne ??? To je co bys kamenem dohodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Me to prijde teda idealni z prahy kousek i liberce atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 70km z Usti do Mimone ti pride hodne ??? Nejsem z ústí, ale z okolí mostu. (cca 100km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 No pokud to chcete někde zkoušet, tak nám dejte vědět, pokud to pujde tak s bráchou přijedem - ukážem vám pořádnej průběh krouťáku.Jinak u RS i u obyč 1,8T bych šel do : CIMBU - pokud bych to chtěl na normální jízdu a občeas si někde zablbnout ( jede super od spoda, ale od 5 tis ot je to mrtvé auto ) SPORTMOTOR - pokud bych jezdil hodně na dálnici a dálky a využíval vysokou rachlost ( jede hůř od spoda, ale super táhne ve vysokejch otáčkách ) -chceme se sejít 26. nebo 27.12.07 asi nejspíš v mimoni, protože nevíme o jiném vhodném prostoru, ale schází nám zatím RS Sportmotor, kdybys o někom věděl, tak ho přivez. -co máš za vůz, že budeš ukazovat pořádnej krouťák? -Cimbu/Sportmotor - máš osobně vyzkoušeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 -chceme se sejít 26. nebo 27.12.07 asi nejspíš v mimoni, protože nevíme o jiném vhodném prostoru, ale schází nám zatím RS Sportmotor, kdybys o někom věděl, tak ho přivez.-co máš za vůz, že budeš ukazovat pořádnej krouťák? -Cimbu/Sportmotor - máš osobně vyzkoušeno? No Jakub ma trosku vic predelanou octu ... viz sekce Vase Octavia - Skodik II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 (editace) No Jakub ma trosku vic predelanou octu ... viz sekce Vase Octavia - Skodik II Pokud uz vyresil problemy, tak vas vsechny rozseka .... bych se prijel podivat jestli pocasi dovoli, taky bych si dal par jizd i kdyz prohraju Editováno: 19. Prosinec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Není tu žádný RS Motordesign na rychlostní zkoušku a na recenzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Taky mám chip od Cimbu a spokojenost, takže můžu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 -chceme se sejít 26. nebo 27.12.07 asi nejspíš v mimoni, protože nevíme o jiném vhodném prostoru, ale schází nám zatím RS Sportmotor, kdybys o někom věděl, tak ho přivez.-co máš za vůz, že budeš ukazovat pořádnej krouťák? -Cimbu/Sportmotor - máš osobně vyzkoušeno? Jeste jsem rozjednal jedu RS Sportmotor,ale budu to vedet nejak po stedrym dnu,zda dorazi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Taky mám chip od Cimbu a spokojenost, takže můžu doporučit A zapomel jsi napsat,ze Ti to vubec necoudi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 A zapomel jsi napsat,ze Ti to vubec necoudi.. Me to taky vubec necoudi ...tak co bude nakej sraz ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 21. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 našel jsem na skodaoctavia.cz teoretické porovnání sportmotoru vs. cimbu (myslim od autora MichalaF), kde je vše přehledně uspořádáno a popsáno a musím říst, že to jsem k mému rozhodnutí potřeboval, mám blíže k cimbu, tak do toho asi půjdu, ovšem ještě bych se rád účastnil našeho testu příští týden, abych se 100% rozhodl jen doufám, že po úpravě se kromě jiného projevu motoru nic nezmění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Jojo to sem kdyssi davno nejak porovnaval. Bylo to z ofiko grafu co ma sportmotor a cimbu na svych strankach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Tak se mnou mezi svátkama nepočítejte. viz Škodík II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Tak se mnou mezi svátkama nepočítejte. viz Škodík II To je skoda, uz zase naky problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 23. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ja jsem z Teplic, a termin 26-27.12.by mi vyhovoval - asi ty severni cechy by byly nejlepsi. Ale musi byti sucho......akorat za par hodin odjizdim na hory a vracim se 23.12., tak se ted s vami nedomluvim. Kazdopadne s mym CIMBU chipem pocitejte, pokud vymyslite zmineny termin 26-27.12. Ahoj, vypadá to, že ten sraz asi nebude, protože: 1. je námraza, 2. se k tomu zatím nikdo moc nehlásí. Mám na tebe prosbu, jak víš mám RS a uvažuji o Cimbu a jsem již předběžně objednán a chtěl bych to určitě před úpravou vyzkoušet. Jsem z okolí Mostu, takže bych se s tebou rád setkal. Klidně za tebou přijedu a někde bychom to porovnali. Je to možné? Přizpůsobím se Ti. Můžu jak 26., tak 27.12.07. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ahoj,vypadá to, že ten sraz asi nebude, protože: 1. je námraza, 2. se k tomu zatím nikdo moc nehlásí. Mám na tebe prosbu, jak víš mám RS a uvažuji o Cimbu a jsem již předběžně objednán a chtěl bych to určitě před úpravou vyzkoušet. Jsem z okolí Mostu, takže bych se s tebou rád setkal. Klidně za tebou přijedu a někde bychom to porovnali. Je to možné? Přizpůsobím se Ti. Můžu jak 26., tak 27.12.07. Díky Ja bych to nevidel tak cerne.Spis by asi bylo potreba upresnit to datum,zda 26. nebo 27. a pak teda taky to misto.. Ja s tim problem nemam.. ;)A co Sportmotor stale jeste nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 23. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ja bych to nevidel tak cerne.Spis by asi bylo potreba upresnit to datum,zda 26. nebo 27. a pak teda taky to misto.. Ja s tim problem nemam.. ;)A co Sportmotor stale jeste nevim.. jen se obávám, že ta plocha nebude suchá, tady na mostecku máme pořád mrazy (-5C) a buď rozsoleno nebo mrazivá jinovatka na silnici, takže na zkoušku ne moc vhodné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 (editace) jen se obávám, že ta plocha nebude suchá, tady na mostecku máme pořád mrazy (-5C) a buď rozsoleno nebo mrazivá jinovatka na silnici, takže na zkoušku ne moc vhodné Ale zase se ty kruháče v Mostě dají projíždět pěkně přes ručku Třeba ten před Tescem je uplně ideální nebo i ten ve směru na Chomutov při výjezdu z Mostu Editováno: 23. Prosinec 2007, autor: Mustafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Rs Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ja bych to nevidel tak cerne.Spis by asi bylo potreba upresnit to datum,zda 26. nebo 27. a pak teda taky to misto.. Ja s tim problem nemam.. ;)A co Sportmotor stale jeste nevim.. Ahoj, pokud se domluvíte, přijel bych také..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Ale zase se ty kruháče v Mostě dají projíždět pěkně přes ručku Třeba ten před Tescem je uplně ideální nebo i ten ve směru na Chomutov při výjezdu z Mostu Nejhezčí kruháč je u zimáku Taková šiška.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.