Přejít na obsah

CIMBU MOTORSPORT

HONZA83

Doporučené příspěvky

No pokud to chcete někde zkoušet, tak nám dejte vědět, pokud to pujde tak s bráchou přijedem - ukážem vám pořádnej průběh krouťáku.

Jinak u RS i u obyč 1,8T bych šel do :

CIMBU - pokud bych to chtěl na normální jízdu a občeas si někde zablbnout ( jede super od spoda, ale od 5 tis ot je to mrtvé auto )

SPORTMOTOR - pokud bych jezdil hodně na dálnici a dálky a využíval vysokou rachlost ( jede hůř od spoda, ale super táhne ve vysokejch otáčkách )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud to chcete někde zkoušet, tak nám dejte vědět, pokud to pujde tak s bráchou přijedem - ukážem vám pořádnej průběh krouťáku.

Jinak u RS i u obyč 1,8T bych šel do :

CIMBU - pokud bych to chtěl na normální jízdu a občeas si někde zablbnout ( jede super od spoda, ale od 5 tis ot je to mrtvé auto )

SPORTMOTOR - pokud bych jezdil hodně na dálnici a dálky a využíval vysokou rachlost ( jede hůř od spoda, ale super táhne ve vysokejch otáčkách )

-chceme se sejít 26. nebo 27.12.07 asi nejspíš v mimoni, protože nevíme o jiném vhodném prostoru, ale schází nám zatím RS Sportmotor, kdybys o někom věděl, tak ho přivez.

-co máš za vůz, že budeš ukazovat pořádnej krouťák?

-Cimbu/Sportmotor - máš osobně vyzkoušeno?

Odkaz ke komentáři

-chceme se sejít 26. nebo 27.12.07 asi nejspíš v mimoni, protože nevíme o jiném vhodném prostoru, ale schází nám zatím RS Sportmotor, kdybys o někom věděl, tak ho přivez.

No Jakub ma trosku vic predelanou octu ;) ... viz sekce Vase Octavia - Skodik II ;)

Odkaz ke komentáři

Jeste jsem rozjednal jedu RS Sportmotor,ale budu to vedet nejak po stedrym dnu,zda dorazi.. ;)

Odkaz ke komentáři

našel jsem na skodaoctavia.cz teoretické porovnání sportmotoru vs. cimbu (myslim od autora MichalaF), kde je vše přehledně uspořádáno a popsáno a musím říst, že to jsem k mému rozhodnutí potřeboval, :band

mám blíže k cimbu, tak do toho asi půjdu, ovšem ještě bych se rád účastnil našeho testu příští týden, abych se 100% rozhodl :kol-35:

jen doufám, že po úpravě se kromě jiného projevu motoru nic nezmění :kol-26:

Odkaz ke komentáři

Ja jsem z Teplic, a termin 26-27.12.by mi vyhovoval - asi ty severni cechy by byly nejlepsi. Ale musi byti sucho...

...akorat za par hodin odjizdim na hory a vracim se 23.12., tak se ted s vami nedomluvim. Kazdopadne s mym CIMBU chipem pocitejte, pokud vymyslite zmineny termin 26-27.12.

Ahoj,

vypadá to, že ten sraz asi nebude, protože:

1. je námraza,

2. se k tomu zatím nikdo moc nehlásí.

Mám na tebe prosbu, jak víš mám RS a uvažuji o Cimbu a jsem již předběžně objednán a chtěl bych to určitě před úpravou vyzkoušet. Jsem z okolí Mostu, takže bych se s tebou rád setkal. Klidně za tebou přijedu a někde bychom to porovnali. Je to možné? Přizpůsobím se Ti. Můžu jak 26., tak 27.12.07.

Díky

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

vypadá to, že ten sraz asi nebude, protože:

1. je námraza,

2. se k tomu zatím nikdo moc nehlásí.

Mám na tebe prosbu, jak víš mám RS a uvažuji o Cimbu a jsem již předběžně objednán a chtěl bych to určitě před úpravou vyzkoušet. Jsem z okolí Mostu, takže bych se s tebou rád setkal. Klidně za tebou přijedu a někde bychom to porovnali. Je to možné? Přizpůsobím se Ti. Můžu jak 26., tak 27.12.07.

Díky

Ja bych to nevidel tak cerne.Spis by asi bylo potreba upresnit to datum,zda 26. nebo 27. a pak teda taky to misto.. ;) Ja s tim problem nemam.. ;)A co Sportmotor stale jeste nevim..

Odkaz ke komentáři

Ja bych to nevidel tak cerne.Spis by asi bylo potreba upresnit to datum,zda 26. nebo 27. a pak teda taky to misto.. ;) Ja s tim problem nemam.. ;)A co Sportmotor stale jeste nevim..

jen se obávám, že ta plocha nebude suchá, tady na mostecku máme pořád mrazy (-5C) a buď rozsoleno nebo mrazivá jinovatka na silnici, takže na zkoušku ne moc vhodné :disgust:

Odkaz ke komentáři

jen se obávám, že ta plocha nebude suchá, tady na mostecku máme pořád mrazy (-5C) a buď rozsoleno nebo mrazivá jinovatka na silnici, takže na zkoušku ne moc vhodné :disgust:

Ale zase se ty kruháče v Mostě dají projíždět pěkně přes ručku :) Třeba ten před Tescem je uplně ideální nebo i ten ve směru na Chomutov při výjezdu z Mostu :D

Editováno: , autor: Mustafa
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...