Martyp Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Caues kuciiii..Tak to vypada,ze to byla fakt pekna akcicka?A dorazil Honza83?Mrzi me,ze jsem nedorazil ja,ale vcera vecer jsem musel odjet smer VDF a pak dnes pres den LBC. Navic jsem vcera cca od 16hod nebyl tady na foru,takze sem nic nevedel... Tak snad priste a snad se nam podari dotahnout i ten Sportmotor.. Tesim se na videa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Caues kuciiii..Tak to vypada,ze to byla fakt pekna akcicka?A dorazil Honza83?Mrzi me,ze jsem nedorazil ja,ale vcera vecer jsem musel odjet smer VDF a pak dnes pres den LBC. Navic jsem vcera cca od 16hod nebyl tady na foru,takze sem nic nevedel... Tak snad priste a snad se nam podari dotahnout i ten Sportmotor.. Tesim se na videa... Vymluvy vymluvy panacku, mas VELKYYYY MINUS !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Vymluvy vymluvy panacku, mas VELKYYYY MINUS !!! ALe prd velebnosti..Zeptej se my mlady.. A jeste sme jeli Fabkou.. A navrat z LBC byl pozde,tkaze sem nepredpokladal,ze tam jeste budete.. Sere me to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Toz pekne to cisti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 ALe prd velebnosti..Zeptej se my mlady.. A jeste sme jeli Fabkou.. A navrat z LBC byl pozde,tkaze sem nepredpokladal,ze tam jeste budete.. Sere me to... Tak fajn, posli za mnou mladou ja ji vecer vyzpovidam :D ROFL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Tak fajn, posli za mnou mladou ja ji vecer vyzpovidam :D ROFL A nebud hubatej... Az se potkame,potvrdi Ti to,jina moznost vyzpovidani neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 A nebud hubatej... Az se potkame,potvrdi Ti to,jina moznost vyzpovidani neni.. Jinak ten chip je fakt hustotka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 no moc pěkně pánové.Jsem nečekal že to bude takovej rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Peknej ten rozjezd !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 no moc pěkně pánové.Jsem nečekal že to bude takovej rozdíl Cau Jiriku ! No jako rozdil fakt pekelnej. Hlavne pruzne zrychleni. 50 Km/h na dvojku a plnej ... hustotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Cau Jiriku !No jako rozdil fakt pekelnej. Hlavne pruzne zrychleni. 50 Km/h na dvojku a plnej ... hustotka S tím už by se dala pohonit i sériová OII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Chlapi. muj názor je, že je zbytečný auto jakýmkoli způsobem vylepšovat, neboť v případě poškození, odcizení nebo znehodnocení vozu jsou to vyhozené peníze. Nemluvě o tom, když dáte do motoru kupu nových a výkonnějších dílů - pak to pošlete do stromu a peníze jakoby vyletěli komínem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Jinak ten chip je fakt hustotka ! Jj koukam na videjka a vypada to v cajku.. Ze to i pojede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 S tím už by se dala pohonit i sériová OII RS To se da i se serii.. Ale cimbu by asi stihalo lip.. Ja se jednou potkal se seriovou OII RS a na trojku predjizdeni v mirnym kopci sem se drzel..Jen nevim,jak moc naplno jel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Chlapi. muj názor je, že je zbytečný auto jakýmkoli způsobem vylepšovat, neboť v případě poškození, odcizení nebo znehodnocení vozu jsou to vyhozené peníze. Nemluvě o tom, když dáte do motoru kupu nových a výkonnějších dílů - pak to pošlete do stromu a peníze jakoby vyletěli komínem To si pak nemusis nikdy nic kupovat, protoze pak to stejne zestarne a souto vyhozeny penize. Tvuj argument mi pripadal fakt mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 To si pak nemusis nikdy nic kupovat, protoze pak to stejne zestarne a souto vyhozeny penize. Tvuj argument mi pripadal fakt mimo. No neni uplne namiste no.. ALe jak rikas,to by si clovek nesmel koupit nic.. Auto musi jet.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 To si pak nemusis nikdy nic kupovat, protoze pak to stejne zestarne a souto vyhozeny penize. Tvuj argument mi pripadal fakt mimo. trošku narážel na toto:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36433&st=50entry630225 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 trošku narážel na toto:http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36433&st=50entry630225 Jojo to samo sleduju. Bohuzel to se muze stat kazdemu z nas. Ale jak uz rekl Martyp, to by sis pak nekoupil nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) ... Editováno: 26. Prosinec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 TSFI OII RS, má také vynikající pružné zrychlení Ale celkově je ten motor obtížně točitelnej ve vysokých otáčkách. Jako by se mu nechtělo papat...?! Chtěl sem mu dát taky po zimě Cimbu, ale bohužel to nestihnu:(( Nejvíce mě motor, nadchnul v kopcích se dvěma jízdními pruhy v každém směru Byla to jedna báseň jet třeba otráveně z práce v koloně a moci "prubnout" s ostatními pružné zrychlení do kopce Tam měl motor opravdu velkou sílu. Člověk jen vždy počkal až všichni předjedou vůz, který kolonu vytvořil a pak jen plnej kotel na zařazenou rychlost a užít si ty koníky pod kapotou:-) Líbilo se mi, jak to TSFičko dokázalo zrychlovat během celého kopce Když ostatním docházel už dech, sepla turbína a...naschle p.s.: musím podotknout, že mě v RSku spráskali jen 2 řidiči se svými vozítky Prvního kanára mi nadělil řidič Mercedesu třídy C, bylo to ale z kopce a jel jsem (sám!!!) cca 180km/h +;-, podal si mě jak malýho kluka, kterému zničíte bábovičku, kterou tak dlouho uplácával Zkrátím to: přiblížil se na bezpečnou vzdálenost - počkal co udělam - a když zjistil, že mi to víc než 210 nepojede, tak jí "otevřel" a přes 2 plný čáry před zatáčkou mě nechal hodně dlouho uvažovat nad tím, co tam měl za motor a úpravy na něm.. (rozdíl mezi jeho a mým pružným zrychlením bych srovnal s pružným zrychlením Lamborghini Gallarda Spider a škodou 105L Druhým řidičem, který si z TFSi nedělal velkou hlavu, byl nejspíš místní kladenský "závodník" se škodou 135...; Nalepil se mi "do kufru" hned od výjezdu z hypermarketu Tesco. Motor byl studený, mrzlo, tak jsem jel opatrně a zahříval šetrně max. 40km/h. Vypadalo to zprvu, že si dotyčný zapomněl něco u mě v kufru! Čekal, že se s ním budu někde nahánět, či co Nenechal jsem se vyprovokovat! Nakonec se ten mladík ukázal jako vzorný řidič - dodržel předpis a předjížděl skutečně až přes přerušovanou čáru (když opomenu to, že následovala světelná, kterou projel na červenou!) Myslím, že chip od Cimbu není v žádném případě špatná záležitost a šel bych do něj ihned!! Jen by mě znejišťovala 1 věc: proč mi vyměnili původní ŘJ motoru za jinou jednotku od nich?? (pouze s 2 letou zárukou) Vemte si, kdyby se motoru něco stalo (teoreticky), tak nedostanu od nikoho ani korunu. A tomu se říká zajíc v pytli, ne!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Jen by mě znejišťovala 1 věc: proč mi vyměnili původní ŘJ motoru za jinou jednotku od nich?? (pouze s 2 letou zárukou) Vemte si, kdyby se motoru něco stalo (teoreticky), tak nedostanu od nikoho ani korunu. A tomu se říká zajíc v pytli, ne!? No a jakej je rozdil kdyz tam mas svou ale v ni uplne jinej soft ? Stejne kdyz to budes davat do servisu pote co se ti neco po***** s motorem, tak tam budes muset dat originalni SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Ahooj kucii, tez dekuji vsem zucastnenym, mooc libilo ) Hlavne diky JasteRovi za fotecky a videjka, pekne pekne....a ten fofr.... )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.