Přejít na obsah

CIMBU MOTORSPORT

HONZA83

Doporučené příspěvky

Caues kuciiii..Tak to vypada,ze to byla fakt pekna akcicka?A dorazil Honza83?Mrzi me,ze jsem nedorazil ja,ale vcera vecer jsem musel odjet smer VDF a pak dnes pres den LBC. Navic jsem vcera cca od 16hod nebyl tady na foru,takze sem nic nevedel... :(

Tak snad priste a snad se nam podari dotahnout i ten Sportmotor.. ;)

Tesim se na videa... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caues kuciiii..Tak to vypada,ze to byla fakt pekna akcicka?A dorazil Honza83?Mrzi me,ze jsem nedorazil ja,ale vcera vecer jsem musel odjet smer VDF a pak dnes pres den LBC. Navic jsem vcera cca od 16hod nebyl tady na foru,takze sem nic nevedel... :(

Tak snad priste a snad se nam podari dotahnout i ten Sportmotor.. ;)

Tesim se na videa... ;)

Vymluvy vymluvy panacku, mas VELKYYYY MINUS !!! ;)

Odkaz ke komentáři

Chlapi. muj názor je, že je zbytečný auto jakýmkoli způsobem vylepšovat, neboť v případě poškození, odcizení nebo znehodnocení vozu jsou to vyhozené peníze. Nemluvě o tom, když dáte do motoru kupu nových a výkonnějších dílů - pak to pošlete do stromu a peníze jakoby vyletěli komínem :angry:fucklol:rip:

Odkaz ke komentáři

Chlapi. muj názor je, že je zbytečný auto jakýmkoli způsobem vylepšovat, neboť v případě poškození, odcizení nebo znehodnocení vozu jsou to vyhozené peníze. Nemluvě o tom, když dáte do motoru kupu nových a výkonnějších dílů - pak to pošlete do stromu a peníze jakoby vyletěli komínem :angry:fucklol:rip:

To si pak nemusis nikdy nic kupovat, protoze pak to stejne zestarne a souto vyhozeny penize. Tvuj argument mi pripadal fakt mimo.

Odkaz ke komentáři

TSFI OII RS, má také vynikající pružné zrychlení -_- Ale celkově je ten motor obtížně točitelnej ve vysokých otáčkách. Jako by se mu nechtělo papat...?! Chtěl sem mu dát taky po zimě Cimbu, ale bohužel to nestihnu:(( Nejvíce mě motor, nadchnul v kopcích se dvěma jízdními pruhy v každém směru :scooter: Byla to jedna báseň jet třeba otráveně z práce v koloně a moci "prubnout" s ostatními pružné zrychlení do kopce :rock:

Tam měl motor opravdu velkou sílu. Člověk jen vždy počkal až všichni předjedou vůz, který kolonu vytvořil a pak jen plnej kotel na zařazenou rychlost a užít si ty koníky pod kapotou:-) Líbilo se mi, jak to TSFičko dokázalo zrychlovat během celého kopce lol Když ostatním docházel už dech, sepla turbína a...naschle :t

p.s.: musím podotknout, že mě v RSku spráskali jen 2 řidiči se svými vozítky :o

Prvního kanára mi nadělil řidič Mercedesu třídy C, bylo to ale z kopce a jel jsem (sám!!!) cca 180km/h +;-, podal si mě jak malýho kluka, kterému zničíte bábovičku, kterou tak dlouho uplácával :wub: Zkrátím to: přiblížil se na bezpečnou vzdálenost - počkal co udělam - a když zjistil, že mi to víc než 210 nepojede, tak jí "otevřel" a přes 2 plný čáry před zatáčkou mě nechal hodně dlouho uvažovat nad tím, co tam měl za motor a úpravy na něm.. (rozdíl mezi jeho a mým pružným zrychlením bych srovnal s pružným zrychlením Lamborghini Gallarda Spider a škodou 105L :smich::smich:

Druhým řidičem, který si z TFSi nedělal velkou hlavu, byl nejspíš místní kladenský "závodník" se škodou 135...; Nalepil se mi "do kufru" hned od výjezdu z hypermarketu Tesco. Motor byl studený, mrzlo, tak jsem jel opatrně a zahříval šetrně max. 40km/h.

Vypadalo to zprvu, že si dotyčný zapomněl něco u mě v kufru! Čekal, že se s ním budu někde nahánět, či co :blink: Nenechal jsem se vyprovokovat! Nakonec se ten mladík ukázal jako vzorný řidič - dodržel předpis a předjížděl skutečně až přes přerušovanou čáru lollol

(když opomenu to, že následovala světelná, kterou projel na červenou!)

Myslím, že chip od Cimbu není v žádném případě špatná záležitost a šel bych do něj ihned!! Jen by mě znejišťovala 1 věc: proč mi vyměnili původní ŘJ motoru za jinou jednotku od nich?? (pouze s 2 letou zárukou) Vemte si, kdyby se motoru něco stalo (teoreticky), tak nedostanu od nikoho ani korunu. A tomu se říká zajíc v pytli, ne!?

Odkaz ke komentáři

Jen by mě znejišťovala 1 věc: proč mi vyměnili původní ŘJ motoru za jinou jednotku od nich?? (pouze s 2 letou zárukou) Vemte si, kdyby se motoru něco stalo (teoreticky), tak nedostanu od nikoho ani korunu. A tomu se říká zajíc v pytli, ne!?

No a jakej je rozdil kdyz tam mas svou ale v ni uplne jinej soft ? Stejne kdyz to budes davat do servisu pote co se ti neco po***** s motorem, tak tam budes muset dat originalni SW.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...