mariosB Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Ahoj!! Potřeboval bych poradit. Nikde jsem to tu nenašel tak se na vás obracím. JAK NAKÓDOVAT DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ. Myslím doma a ne jezdit do servisu. Normálně mi fungovalo ale ted co chcípla baterka v ovladači a vyměnil jsem novou tak jsem to už nezprovoznil. Vysílat to vysílá normálně že blikne červené světlo. Je to originální DO. Díky za každou radu marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Ahoj!!Potřeboval bych poradit. Nikde jsem to tu nenašel tak se na vás obracím. JAK NAKÓDOVAT DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ. Myslím doma a ne jezdit do servisu. Normálně mi fungovalo ale ted co chcípla baterka v ovladači a vyměnil jsem novou tak jsem to už nezprovoznil. Vysílat to vysílá normálně že blikne červené světlo. Je to originální DO. Díky za každou radu marios Zatím jsi nedal žádné potřebné info. Jakké ovládání. Je to origo v klíči, přívěšek, neorigo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariosB Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Zatím jsi nedal žádné potřebné info. Jakké ovládání. Je to origo v klíči, přívěšek, neorigo? jj to jsem jaksi pozapomněl...je to v klíči origo a není to sklápěci. Je to kupovaný z bazaru auto..ale při koupi to fachalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 jj to jsem jaksi pozapomněl...je to v klíči origo a není to sklápěci. Je to kupovaný z bazaru auto..ale při koupi to fachalo. To je těžké . měl bys nějak zjistit výrobce a pak ti někdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Nebo to třeba zkus vyfotit a možná to někdo pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariosB Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Nebo to třeba zkus vyfotit a možná to někdo pozná jj já to nějak zkusim..ted jsem dostal info držet jedno talčítko a asi 5x nebo 3x otočit klíčkem v zapalování. no uvidím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 nie je to nahodou origo dialkac len este bez sklopneho kluca vid. obrazok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariosB Vloženo 9. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 nie je to nahodou origo dialkac len este bez sklopneho kluca vid. obrazok ? jj přesně tak a úplně stejné autíno jako máš na obrázku r.v.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Tady to má z DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariosB Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Tady to má z DP díky moc...hned jak se vyspím tak to půjdu vyzkoušet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxx2394 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 super, funguje to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 díky moc...hned jak se vyspím tak to půjdu vyzkoušet.. To si si teda pospal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.