Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim vsetkych. po prestriekani auta som zistil ze mi chybaju tesnenia na dverach . mali by tam byt 2 druhy tesneni a to jeden druh je okolo kazdych dveri take gumene tesnenia a ten druhy druh je hore pozdlz prednych aj zadnych dveri na oboch stranach, vlastne je od prednych dveri az po koniec zadnych v celku len hore take tesnenie a prave tieto mi chybaju tie pozdlzne. ak ma niekto taketo tesnenia na octaviu tak napiste cenu v autovese skoda za ne chcu 500 sk za obe ale mne sa to zda vela. DIKY

zdravim vsetkych. po prestriekani auta som zistil ze mi chybaju tesnenia na dverach . mali by tam byt 2 druhy tesneni a to jeden druh je okolo kazdych dveri take gumene tesnenia a ten druhy druh je hore pozdlz prednych aj zadnych dveri na oboch stranach, vlastne je od prednych dveri az po koniec zadnych v celku len hore take tesnenie a prave tieto mi chybaju tie pozdlzne. ak ma niekto taketo tesnenia na octaviu tak napiste cenu v autovese skoda za ne chcu 500 sk za obe ale mne sa to zda vela. DIKY

Jedna věc je ta že to je ve špatný sekci a další na co to vlastně chceš, jestli třeba na letadlo nebo na loď... ;)

• Autor

ked si si nevsimol tak som napisal ze to chcem na octaviu a ospravedlnujem sa ze som to dal do zlej sekcie fakt sorry ale teraz by som bol rad keby mi napisal niekto kto to ma :p DIKEES

OI a OII je rozdil

• Autor

jasne sry je to na O1 a ked ste si nevsimli tak sme na fore pre octaviu 1

Upraveno od gojko

jasne sry je to na O1 a ked ste si nevsimli tak sme na fore pre octaviu 1

Ne, jsme na fóru o škodovkách a tahle sekce patří jak k OI tak k OII. Dál je rozdíl jestli sedan nebo kombi...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.