Publikováno Prosinec 9, 200717 r zdravim vsetkych. po prestriekani auta som zistil ze mi chybaju tesnenia na dverach . mali by tam byt 2 druhy tesneni a to jeden druh je okolo kazdych dveri take gumene tesnenia a ten druhy druh je hore pozdlz prednych aj zadnych dveri na oboch stranach, vlastne je od prednych dveri az po koniec zadnych v celku len hore take tesnenie a prave tieto mi chybaju tie pozdlzne. ak ma niekto taketo tesnenia na octaviu tak napiste cenu v autovese skoda za ne chcu 500 sk za obe ale mne sa to zda vela. DIKY
Prosinec 9, 200717 r zdravim vsetkych. po prestriekani auta som zistil ze mi chybaju tesnenia na dverach . mali by tam byt 2 druhy tesneni a to jeden druh je okolo kazdych dveri take gumene tesnenia a ten druhy druh je hore pozdlz prednych aj zadnych dveri na oboch stranach, vlastne je od prednych dveri az po koniec zadnych v celku len hore take tesnenie a prave tieto mi chybaju tie pozdlzne. ak ma niekto taketo tesnenia na octaviu tak napiste cenu v autovese skoda za ne chcu 500 sk za obe ale mne sa to zda vela. DIKY Jedna věc je ta že to je ve špatný sekci a další na co to vlastně chceš, jestli třeba na letadlo nebo na loď...
Prosinec 9, 200717 r Autor ked si si nevsimol tak som napisal ze to chcem na octaviu a ospravedlnujem sa ze som to dal do zlej sekcie fakt sorry ale teraz by som bol rad keby mi napisal niekto kto to ma DIKEES
Prosinec 10, 200717 r Autor jasne sry je to na O1 a ked ste si nevsimli tak sme na fore pre octaviu 1 Upraveno Prosinec 10, 200717 r od gojko
Prosinec 14, 200717 r jasne sry je to na O1 a ked ste si nevsimli tak sme na fore pre octaviu 1 Ne, jsme na fóru o škodovkách a tahle sekce patří jak k OI tak k OII. Dál je rozdíl jestli sedan nebo kombi...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.