Publikováno Prosinec 10, 200717 r jak se dají jednodiše předělat nýtované plechy ve dveřích na šrouby ? někde jsem četl , že se tam dá nalisovat závit , tak zda to je opravdu možné nebo ne a jaké na to použít , díky za rady , z těch nýtů jsem už na palici díky za rady
Prosinec 11, 200717 r V železiarstve dostať kúpiť také naražacie matky. Je to rýhovný válček a vo vnútri ma závit,jednoducho ho do diery po nite narazíš kladivkom. ked robíš neorigo cent.zam. tak tam sú také,ak nájdem čo mi zostali tak hodím foto!
Prosinec 11, 200717 r Autor no mí máme v práci něco podobného co popisuješ a je to i s takovejma kleštěma které to rozmáčknou jak nejt , jen nevím zda to jde použít i do plechu (že to bude mít malou stěnu ) ale asi ano . já myslel zda to neprodává škodovka ae to asi ne , ty nýty jsou děs a nytovačky za nějakejch 5tis si na to kupovat nechci
Prosinec 11, 200717 r Mám to nafotené ale nechce mi nahrať obrázok na forum tak neviem čo stým SORY ked to nejde, tak to nahraj to sem : www.imagevenue.com, www.obrazok.eu, imageshack.us, upnito.sk....
Prosinec 11, 200717 r Super, to jsem taky řešim a nevyřešil. Tak až po novym roce zase rozeberu tapeci, tak to rovnou odnejtuju a dám tam tuto, co popisuje Vikino1. Díky za radu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.