krokodylek3 Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 28.8. jsem objednaný k autoelektrikáři tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikloush Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 vidím kam Wittmann směřuje a podle toho bych to teda viděl na termostat.. pokud na místě hřeje a po cestě to spadne, tak je pravděpodobně trvale otevřenej. Zkontroluj si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 tak jsem to včera dovezl autoelektrikáři a zjistil mi že je to v budíkách tak zítra je zkusí rozebrat a opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 tak to v budíkách nebylo to staré čidlo bylo asi prsklé a po nějaký čas se tlačila voda po kabelech voda byla až v budíkách tak to nechal vše vyschnout a užto funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trainroad Vloženo 29. Září 2017 Sdílet Vloženo 29. Září 2017 Zdravím, mám Octavii 1,9TDI 81kW r.v.2001. Začal mi špatně ukazovat budík na teplotu motoru. Vyměnil jsem termostat,hrdlo termostatu,čidlo teploty motoru a pořád nic. Při jízdě po 30km mi ukazuje 70°C.Podle Vagu má motor 87°C.Přikládám foto.Zkoušel jem test akčních členů přistrojovky a teploměr mi ukázal 90°C,což by měl být asi v pohodě. Už nevím,co vyměnit. Předtím bylo vše OK, držel po zahřátí 90°C. Poradí někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trainroad Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 Tak to bylo čidlo teploty.To nové bylo vadné a kecalo.Teď už vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.