Radas1 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jdou mi špatně dovírat dveře u řidiče!všiml jsem si,že při pomalém zavírání jsou moc nízko a proto by chtěli asi posunout nahoru .jsou tam 2 torxy na karoserii a 3 torxy na dveřích,ale které použít abych dveře dobře usadil?máte s tím někdo zkušenost? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Jdou mi špatně dovírat dveře u řidiče!všiml jsem si,že při pomalém zavírání jsou moc nízko a proto by chtěli asi posunout nahoru .jsou tam 2 torxy na karoserii a 3 torxy na dveřích,ale které použít abych dveře dobře usadil?máte s tím někdo zkušenost? Dík. Mě škrtal horní roh předních o roh zadních. Vyřešil jsem to tak, že jsem uchopil pootevřené dveře ze spodu a pár x jsem s nimi škubnul nahoru. Nic jsem nepovoloval. Už je to 1 a 1/2 roku a je to o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.