Publikováno Prosinec 12, 200717 r Hoši a Holky... chtel bych koupit nove autoradio a nevym se rozhodnout jake ... respektive ješte nemam nic vybrateho... poraďte mi prosim... Chtel bych neco do 10 000,- moje podminky jsou ať je funglovka, ma modre podsiviceni komplet(ať to ladi z interierem) a mohlo by to přehravat už i DVD... nevim možna toho chci moc ale poradte mi nejake značky a ich modely autoradii alebo dvdradii... :help: :help: (sorry za pravopis, som slovak)
Prosinec 12, 200717 r Autor Co řikate na tohle? SONY MEX-DV1000 tady Upraveno Prosinec 13, 200717 r od stenly
Prosinec 12, 200717 r Autor nebo tohle?? DAEWOO DCA-8700T ale nevim jestli je to dobra koupe... maji tedka na neho akci za 7 500,- SK Je tady haček, značky DAEWOO se bojim z duvodu že kolega si koupil DVD prehravač z vysuvnym monitorem tehle značky a po třech dnech mu přestal jet monitor... tak co mi poradite??? Upraveno Prosinec 13, 200717 r od stenly
Prosinec 13, 200717 r A co tohle? http://www.aukro.cz/item280082131_sony_cdx...ej_od_sony.html Ty jo to je fatk luxus
Prosinec 14, 200717 r Autor A co treba tohle? http://www.eonon.cz/body_detail.php?id=2007 no martinoslave tohle je fakt luxus ael co je to za značku EONON?, tohle neznam a maji nejak levne tyhle veci.... mate nekdo skusenosti z touhle značkou???
Prosinec 15, 200717 r Autor Prijed dneska na sraz do Prahy a predvedu Mam od nich vybavene cele auto Jaky ftipalek... do prahy na zraz :kol-98: haha nemaš to tu niekde na fore pofotene ako to maš v aute?? ja som totiž od prahy iba 750km... haha... o akej tam mam byť??
Prosinec 16, 200717 r Autor Fotky jsou v mem tematu v sekci Vase fabie... tak to ja sa tam pojdem pozrieť..
Prosinec 16, 200717 r Autor Martinoslave pozeral som si ako to tam maš.. Je to fakt bomba... Mam otazku ešte.. vraviš že nebol problem z 2din ovym radiom ho tam dať? a nemaš nejaku fotku ešte ael foteneho za svetla??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.