Přejít na obsah

Pirelli 7000 letní 215/45/17

Rocky

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat jestli už někdo z vás měl tyto pneu. V testech docela dobré ocenění, ale vlastní zkušenosti jsou lepší.

Nevíte jestli má tato pneu ochranný pásek kolem obvodu proti nerovnostem povrchu? Je teď na ně dobrá sleva tak bych si je koupil už teď. díkec

post-4375-1197630214_thumb.jpg

post-4375-1197630222_thumb.jpg

post-4375-1197630231.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
No já jsem najel na Pirelli Zero Nero 215x45x17 asi 37 tis.km. a ještě něco najedu příští rok. A za cenu 2750kč za kus se to dá. Drží fakt dobře, mě zatím nějak moc nehučely.

Taky mam, ve stejnem rozmeru, zatim nalitano cca 20tis a taky nehucej. Zatim nej pneu co sem kdy na aute mel. Drzej neskutecne.

Odkaz ke komentáři

No já jsem najel na Pirelli Zero Nero 215x45x17 asi 37 tis.km. a ještě něco najedu příští rok. A za cenu 2750kč za kus se to dá. Drží fakt dobře, mě zatím nějak moc nehučely.

Za 2750,- fakt super cena ale me vydzzeli jen asi 15t moznaani ne ...ale mam trochu vetsi kroutak :) ..takze to bude asi ridicem... a taky to byli Y do 300kmh takze asi mekci...

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...