Rocky Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Chci se zeptat jestli už někdo z vás měl tyto pneu. V testech docela dobré ocenění, ale vlastní zkušenosti jsou lepší. Nevíte jestli má tato pneu ochranný pásek kolem obvodu proti nerovnostem povrchu? Je teď na ně dobrá sleva tak bych si je koupil už teď. díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 je to výběhovej kus ! ja bych do toho nešel buď P7 nebo Rosa !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 RAdsi bych si priplatil na P7 ale PZero Nero co sem mel byly jeste lepsi..taky 215/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Ty bych bral - nevyznám se moc v pneu. Připadaj mi kvalitní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 mno už to nahradily novějšími modely hlavně nejsou to už směrové pneu. a hlavně je tam velkej rozdíl ve směsích !! rozhodně doporučuji P7 nebo Nera nebo PzeroAsim. Pirelli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 I když Pirelli nepatřej mezi špičku ve výrobě pneu. To bych šel radší do Matadorů na kolech AEZ Ecco 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Pirelli, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 I když Pirelli nepatřej mezi špičku ve výrobě pneu. To bych šel radší do Matadorů na kolech AEZ Ecco 16" Co to zase placas ? Kup si matadorky a uzij si je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 měl jsem pirellky 225 45 17 vzor 6000 šípové a byly perfektní,pak roso i zero také vcelku ušli,ale všechny hlučné a miznou před očima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 29. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 No já jsem najel na Pirelli Zero Nero 215x45x17 asi 37 tis.km. a ještě něco najedu příští rok. A za cenu 2750kč za kus se to dá. Drží fakt dobře, mě zatím nějak moc nehučely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 No já jsem najel na Pirelli Zero Nero 215x45x17 asi 37 tis.km. a ještě něco najedu příští rok. A za cenu 2750kč za kus se to dá. Drží fakt dobře, mě zatím nějak moc nehučely. Taky mam, ve stejnem rozmeru, zatim nalitano cca 20tis a taky nehucej. Zatim nej pneu co sem kdy na aute mel. Drzej neskutecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 30. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Taky mam, ve stejnem rozmeru, zatim nalitano cca 20tis a taky nehucej. Zatim nej pneu co sem kdy na aute mel. Drzej neskutecne. kde je kupuješ? Já si je objednávám pneupešíček.cz mají tam kus za 2750kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 kde je kupuješ? Já si je objednávám pneupešíček.cz mají tam kus za 2750kč Tehda sem je kupoval tusim na dobrepneu.cz. Ono to chce vzdycky prolezt par e-shopu a najit si kde zrovna maj nej cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 Pirelli, Co to placas PZero Nero sou podle testu spicka stejny jako novy Potenzy voe !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2007 (editace) No já jsem najel na Pirelli Zero Nero 215x45x17 asi 37 tis.km. a ještě něco najedu příští rok. A za cenu 2750kč za kus se to dá. Drží fakt dobře, mě zatím nějak moc nehučely. Za 2750,- fakt super cena ale me vydzzeli jen asi 15t moznaani ne ...ale mam trochu vetsi kroutak ..takze to bude asi ridicem... a taky to byli Y do 300kmh takze asi mekci... Editováno: 30. Prosinec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.