Červenec 9, 200916 r Autor http://www.igas.sk/index.php?option=conten...view&id=110http://www.igas.sk/index.php?option=conten...view&id=111 kundicka zelena musi byt vylepena ! chlapi vcera som bol na STK. dali mi do lahkych zavad, ze nemam tu novu zelenu nalepku. brzdovu kvapalinu nemerali, len sa spytal, ci je menena. ale musel som predviest povinnu zostavu - predvedenie predneho a aj zadneho ostrekovaca. P.S.:neviete kde zozeniem tu zelenu nalepku ? Upraveno Červenec 9, 200916 r od colins
Červenec 9, 200916 r Kua chlapi, teda bydlet na slovači, tak ma asi jebne z tých dajakých chujovin Samá zelená nálepka, karta prvej pomoci... Ještě že na nás turisty se to nevztahuje, ikdyž vraj i nějací slovenští cajti zkoušeli kasírovat nějaké chudáky čechy na výletu na SK za chýbajúcu kartu prvej pomoci... BTW: Colins, netuším, s jakým předpisem a co vaši zákodárci slaďují, ale třeba v HU mají označení lpg na autě formou červeného čtverečku, tak holt u Vás asi chtěli ty barvy trochu "osvěžit"....
Červenec 11, 200916 r Kua chlapi, teda bydlet na slovači, tak ma asi jebne z tých dajakých chujovin Samá zelená nálepka, karta prvej pomoci... Ještě že na nás turisty se to nevztahuje, ikdyž vraj i nějací slovenští cajti zkoušeli kasírovat nějaké chudáky čechy na výletu na SK za chýbajúcu kartu prvej pomoci... BTW: Colins, netuším, s jakým předpisem a co vaši zákodárci slaďují, ale třeba v HU mají označení lpg na autě formou červeného čtverečku, tak holt u Vás asi chtěli ty barvy trochu "osvěžit".... Tu zelenu karticku na skle budete mat od januara ak sa nemylim nakolko to nariadila smernica EU a karticku prvej pomoci tiez tak dlho vam to nevydrzi Myslim ze tato norma EHK-OSN 67R-01 vam to prikaze vymenit nalepky ale zas u nas to sofery ani nevedia ze to treba chodia so starymi Upraveno Červenec 11, 200916 r od Mikoho
Červenec 11, 200916 r Autor len tak som sa spytal takej blondinecky na Slovnaft benzinke, ci maju zelene nalepky. co ma clovek robit, ked tankuje plyn, ze ? najpv pozera na prdelku, ked sa pumparka zohne, potom udrzuje dialog otazkami o com kolvek a okukuje postavu, vsak. ked mi povedala, ze maju viac druhov (zvonka, alebo zvnutra na sklo?), skoro som odpadol. kuva, co v tych cechach ste naozaj tak zaostali ? ked u nas to distribuuju aj v nasej dedine....
Červenec 13, 200916 r Kolik stála ta nálepka? Jedu do Bratislavy, že bych si ju kupil pro jistotu. Jak není moc škaradé tak ju aj vylepím chystám sa cestovat po evropě tak at je všecko ok:)
Červenec 13, 200916 r Tu zelenu karticku na skle budete mat od januara ak sa nemylim nakolko to nariadila smernica EU a karticku prvej pomoci tiez tak dlho vam to nevydrzi Myslim ze tato norma EHK-OSN 67R-01 vam to prikaze vymenit nalepky ale zas u nas to sofery ani nevedia ze to treba chodia so starymi Njn, jenže soudruzi slovenští policajti už aktivně po zavedení karty prvej pomoci buzerovali a kasírovali české řidiče na SK za absenci této karty... A vůbec jim nedošlo, že vídeňská mezinárodní úmluva o provozu z roku 1968 jasně říká, že vozidlo musí mít takovou povinnou výbavu, jaká je povinná v zemi, kde je registrováno Až nám to zavedou, tak hej... Jsem za jednotu, dřív jsme poslouchali velkého bratra CCCP, teď EU. Barva se změnila z rudé na modrou, ale jinak furt dál, kupředu levá, zpátky ni krok... nebo pravá? Upraveno Červenec 13, 200916 r od Wassermann
Červenec 13, 200916 r jj to jak keby chceli od anglana volant na lavej strane ale tak slovenski cajti musia byt vzdy extra
Červenec 20, 200916 r len tak som sa spytal takej blondinecky na Slovnaft benzinke, ci maju zelene nalepky. co ma clovek robit, ked tankuje plyn, ze ? najpv pozera na prdelku, ked sa pumparka zohne, potom udrzuje dialog otazkami o com kolvek a okukuje postavu, vsak. ked mi povedala, ze maju viac druhov (zvonka, alebo zvnutra na sklo?), skoro som odpadol. kuva, co v tych cechach ste naozaj tak zaostali ? ked u nas to distribuuju aj v nasej dedine.... A pak že blbá blondýnka
Červenec 21, 200916 r kia na LPG a elektrinu http://autoviny.zoznam.sk/cl/100201/514570...orte-LPI-Hybrid
Červenec 21, 200916 r Při nádrži 53l a spotřebě 6l je to dobré mkladivo na naftáky a člověk sa ani nemosí bát, že mu dojde lpg stačí vzít jednou za 700km plnou. Konečně i výrobci přišli na to jak být eko a eště zákazníkovi ušetřit. Teda na věci které tady všichni už dávno víme:)
Srpen 3, 200916 r Autor kia na LPG a elektrinu http://autoviny.zoznam.sk/cl/100201/514570...orte-LPI-Hybrid nejako tie sikme oci nasli zalubu v kombinacii LPG a elektro : http://www.hyundai.autopalacevysocany.cz/s...09/akt_0922.php
Srpen 21, 200916 r Začínám přemýšlet nad tímto : http://new.skoda-auto.com/CZE/model/action...aTourTrumf.aspx
Srpen 21, 200916 r jojo, četl jsem to dnes na idnes, že škodovka výrazně slevnila tour a nazvala je Trumf, v dieslu je jen o 30 táců dražší, tedy za 299 900,-. dnes jsem se vrátil z práce Feldou, zajel jsem ještě na náměstí, že si koupím plechovkové pito (musel jsem ještě autem k otcovi, vyměnit mu brzdové desky na fanoušovi). No koupím ho, sednu do auta, otočím klíčkem a nic. Jen cvrlikání, blikání kontrolek a smrad z pod kapoty . Zvednu kapotu mrknu na startér, jemně se z něj kouřilo. Naštěstí jsem stál tak, že jsem jen otočil volantem a potlačil a z mírného kopce to nahodil přes dvojku. Teď večer jsem šel ke kamošovi půjčit 16 klíč, neb i můj všemocný modrý kufřík ju neobsahuje. A on že půjde se mnou a vzal s sebou ještě malý multimetr. Řekl ať zkusím nastrtovat, no otočím klíčkem, kontrolky ihned zhasly a už jen slyším jak volá "vypni to, vypni to !" ... a to už se z motorového prostoru linul modrý, šedý černý dým, jak hořely kabely, jak plusový od baterky ke startéru, tak minusový od baterky ke kastle. Foto plusového kabelu přikládám. Diagnóza byla stanovena po rozebrání startéru, taková, že zůstal zaklíněný váleček co vytahuje pastorek (byl měněn s cívkou a šel do toho hliníkového odlitku těžce), takže cívka která se ho snažila přitáhnout, vyvíjela vysoké proudy, až došlo ke zkratu mezi plíškem co jde od statoru na cívku. Měla by tam být taková izolační průchodka, která byla pryč a tom došlo tudíž ke zkratu s tělesem staréru.
Srpen 22, 200916 r Kluci, VAG mi vypisuje. závadu:.." snímač otáčok vačkovej hriadele G40" .Vyskočí mi konrtolka motora ...atd.Ked to zmažem, chvílu to vydrží a za pár dní znova. Mali ste niekto skusenosti s takouto závadou????..... Už je to asi tretí krát..... Dík
Srpen 22, 200916 r Malta, ty si to už menil?? Je to ten snímač nad filtrom oleja?? Tak som na to minule mrkol, akosi z pod neho vymoká olej.....Vymením to aj doma???, alebo treba zajst do servisu???..Dík...
Srpen 22, 200916 r Deco, viem že ho vymením, ale rád sa nechám poučit a prípadne sa podelím o spoločné skúsenosti....Čafte
Srpen 23, 200916 r Autor az terazky som si vsimol, ako sa "zadarilo" s motorom HTP kolegovi plynarovi : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64657 ale malo to stastny koniec, aj Karel pomohol. uff ! Upraveno Srpen 23, 200916 r od colins
Srpen 23, 200916 r Malta, ty si to už menil?? Je to ten snímač nad filtrom oleja?? Tak som na to minule mrkol, akosi z pod neho vymoká olej.....Vymením to aj doma???, alebo treba zajst do servisu???..Dík... tak snímač ještě naštěstí nee, ale nemyslím že by to mělo být nějak složité.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.