Únor 23, 201015 r Da, da, da... Taky jsem víc konzervativní. A tak jen čekám, kdy odhalím to slibované (a mě zatím skryté) kouzlo nového fóra, spočívající v tom pomyslném a slibovaném přesednutí ne do Octavie, ale rovnou do Superbu.... Zatím mám pocit, že mě někdo posadil tak leda na tříkolku... Upraveno Únor 23, 201015 r od Wassermann
Únor 28, 201015 r Zdravím pánové, můžete mě prosím nasměrovat jak se stát členem a tudíž zaplatit členský poplatek. Potřebuji se dostat do některých veřejně nepřístupných témat, ale pořád se motám v kruhu. Našel jsem odkaz na registraci, ale já jsem zde již registrován od roku 2005 a nejspíš potřebuji pouze zaplatit, kam jsem však nenašel. Částka je 400,- Kč a každý rok 100,- Kč do konce ledna. Pokuď se pletu nebo je něco jinak poraďte (hlavně jaké je číslo účtu a s kým komunikovat). Dík Upraveno Únor 28, 201015 r od Sudetak
Březen 2, 201015 r Tak jsem doufal, že alespoň někdo zde platí členství a ví co a jak, ale koukám, je totu spíš samej mamlas
Březen 2, 201015 r Asi tě bude zajímat octavia club, když máš oktu - http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?option=com_content&task=view&id=389&Itemid=2 Na levo máš pod menu přihlášení nebo vytvoření nového účtu a zbytek si na tom odkazu můžeš přečíst.
Březen 2, 201015 r Díky moc za info, chci se ještě ujistit, zda informace na tomto odkazu mě po zaplacení umožní dostat se do neveřejných témat zde, na tomto fóru. Na úvodní straně odkazu se píše, že se odtrhli od Skodahome, pak mám obavy, že to mou situcí zde nejspíš neřeší. Proč se ptám, potřebuji zprovoznit nefunkční etos, narazil jsem přitom na téma, které je tu, ale je nepřístupné. Napsal jsem adminům z hlavní strany fóra a byl jsem odkázán na zcela obecné podmínky fóra, z kterých nic konkrétního nevyplývá, až nato, že musím být členem. Ovšem jak se jím stát, kolik zaplatit, kam, tam nebylo. P.S. Kurňa chlapi poraďte jak se dostat zde na fóru do nepřístupných témat.
Březen 3, 201015 r Holt budou pro mě některá tajemství zdejšího fóra navždy zapovězena. Chtěl jsem být členem řádu škodových rytířů, ale zůstávám členem klubu domovních důvěrníků. P.S. Počkejte až budete něco potřebovat, né, že nic neporadím, ale naopak vám poradím něco hodně špatného a škodícího hajzlíci
Březen 4, 201015 r pokud chceš zde na skodahome, tak se musíš zaregistrovat jako řádný člen - napiš členovi Olin - Libor Olič, ten ti velice rád sdělí co všechno udělat a kam poslat peníze icq 198-324-739 olin@skodahome.cz
Březen 4, 201015 r Děkuji velmi za nasměrování, pomalu jsem to už vzdal, místní jsou už všichni v Chorvatsku (mimo Kajeho).
Březen 7, 201015 r Autor .... narazil jsem přitom na téma, které je tu, ale je nepřístupné. posli link na tu temu, pozrieme sa na to.
Březen 31, 201015 r Autor prehľad zmien v dopravných predpisoch od 1.6.2010 : http://natankuj.sme.sk/c/5268017/pozrite-si-prehlad-zmien-v-dopravnych-predpisoch.html
Duben 1, 201015 r Autor OK. Já to někde vyšťourám. mal som tam prava, ale bol som znechuteny tym novym slubovanym presadnutim do superba, tak som nezaplatil clensky poplatok. ale skus to pohladat na dieselpower.cz/forum/. tam nie som su taki tajnostkari, ako tu.
Duben 1, 201015 r A propos, kluci, jak se Vám přesedlo do "Superba"? Já jsem asi moc konzervativní, tak s tím ještě pořád bojuju a ne a ne si zvyknout (a docenit) změny, které na fóru proběhly a které jsou údajně k lepšímu... Možná to i bude tím, že nejsem kdovíjaký lumen přes komply a nehraju si immerwere s nastavením atd., ale spíše mám rád zaběhlé věci na svých místech Takže se mi třeba stává při otevření obrázků vložených u některých příspěvků, že mám jednak otevřený obrázek příliš velký na plochu monitoru a tak se v něm ztrácím a pohybuju se nahoru dolů a do boků pomocí posuvných lišt (uvítal bych zobrazení obrázku jako celku na plochu monitoru a ne obrázku většího než je monitor, ale nevím kde se to dá nastavit ) a jednak se mi občas stává, že při zavírání takto otevřeného obrázku kliknu na zavření celého okna a ne jen na "Close" v dolním rohu obrázku a nechtěně si tak odstřelím do pryč celý otevřený topic, kua fix... (zobrazení otevřeného obrázku do solo okna by bodlo , na to jsem zvyklejší ) Plus pár dalších detailů, kterým jsem ještě nepřišel na chuť... Zkrátka mi to přijde jako učit se a objevovat vše znovu, což mi moc nesedí, takže zatím mám pocit, že mě někdo degradoval spíš do Spartaku než povýšil do Superbu... A jak jste na tom Vy??? Zvládáte, zvládáte nebo jako já bojujete, bojujete??? Upraveno Duben 1, 201015 r od Wassermann
Duben 1, 201015 r Honzo, lépe bych to nenapsal ... bojuju naprosto se stejnýma věcma jako ty . A že bych využíval toho víc než v předchozí verzi fóra, tak to rozhodně nee.
Duben 1, 201015 r Tak koukam že s tim přesednutim do "Superba" jsme tu na tom asi všichni stejně... :smich:
Duben 1, 201015 r Taky mě to nasírá, je to jako když v Makru přeházeli regály a doteď tam běhám křížem krážem to colins: Já z důvodu přístupu k uzavřeným tématům zaplatil příspěvek již před třemi týdny, dodnes odpověď žádná, natož průkazka pro člena
Duben 2, 201015 r Jejda kluci, tak to jste mě tedy potěšili, že v tom alespoň nejsem sám Furt tady bylo ticho po pěšině, tak už jsem si říkal "kurňa, všichni se s tím novým Superbem v pohodě sžili, určitě jsou nadšení a objevili veškeré, mě skryté přínosy toho přesednutí a jen já jak idiot se tady s tím potím a sakruju...". A tak mě to nedalo se nezeptat Tak jsme v tom aspoň všichni společně
Duben 4, 201015 r No díky skodaaple looku se tady začínám zase trošku orientovat:) jinak funkčně mi to nic nového nepřijde snad jen to zpřehlednění témat mi přijde dobré ale to se suprbem myslím nemá nic společného:)
Duben 5, 201015 r Mě ta nová verze taky štve a když to tak čtu, tak asi všechny, až na ty adminy, co to všechno naistalovali. Já mám největší problém pořád s rychlostí a stabilitou. Jsem tu vedenej jako moderátor, ale neudělám tu skoro nic. Teď po mě chtěl někdo změnit název tématu a já se s tím pral půl hodiny, né a né se mi to načíst. Dřív jsem stíhal prolejzat celé fórum, dnes za tu dobu stihnu aspoň tuhle sekci LPG a tím končím. Dle admina se to vše má zlepšit, ale to mi sliboval hned asi třetí den po tom, co se to rozjelo, pak jsem dostal sprďana že mám v sekci octavia bordel, tak jsem mu psal, že za těchto podmínek se pracovat nedá, tak přislíbil změnu, ale u mě žádná nenastala!
Duben 6, 201015 r tak co eL Presidento Colins, už si prevetral tu svoju superkosť (jak zpívá jožo Ráž ... našiel som si super kosť, má však podivnú minulosť, váži vyše metráka ....)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.