Prosinec 15, 20159 r ..taky bych chtel za 4 roky najet 36000km.. chjo.. tech mejch 107000 je maso... Bacha, to je MOJE SOUKROMÝ auto - já si nepíšu, kolik kiláků navrch odkroutím volantem dalších přibližovadel, vlastněnejch někým dalším ... A naštěstí to nemám na pracoviště tak z ruky, abych najel skoro stovku denně jako Malta. Upraveno Prosinec 15, 20159 r od Ekkar_z_Bastlírny
Prosinec 15, 20159 r Malta, Ekkar - Vy máte oba dva Roomstery....mám tu jednoho 1.4 63kW, nemůžu ho nastartovat, přijdu k autu, vlezu dovnitř, otočím klíčkem, zabzučí čerpadlo a ne a ne a ne naskočit, na po 5átý naskočí, ohřeje se, pak už jde super...vychladne a opět ne a ne, teplý bez absolutních problémů... Chci se zeptat, když otevřete dveře, slyšíte zabzučet čerpadlo? už mi zbývá jedině spínač ve dveřích nebo zlomený drát u dveří, nebo že by čerpadlo nedávalo potřebný tlak, cívky, svíčky dobré, vstřikovače vyčištěné ultrazvukem, filtr benzínu nový....nemáte nápad?
Prosinec 15, 20159 r Karle,ja to cerpadlo slysim,hned jak otevru ridicovi dvere. Taky 1,4 ,63 kw. Upraveno Prosinec 15, 20159 r od hopa26
Prosinec 15, 20159 r Čidlo teploty chladicí kapaliny, stejně jako u feliny - je nakopnutý a kecá, udává jinou teplotu, než jaká je skutečná. ŘJ si myslí, že je motor teplej a dává malou dávku pro studenej start. A jak už konečně chytne, tak se ho snaží podle lambdy udržet v chodu. Čerpadlo slyšet je, bzukne po otevření řidičovejch dveří.
Prosinec 16, 20159 r mám sice 1,2 ale čerpadlo mi také bzučí po otevření dveří. Taky bych asi zkusil vyměnit tepl.čidlo
Prosinec 17, 20159 r ..tak dneska došla celkova faktura z rozpisem dilu a prace.. nejdrazsi polozky bez dph-svetlo 3400, kryt narazniku -naraznik-5222,stena prední 4065, blatnik 3400, predni kapota 6500. ceny bez dph s 10ti % slevou. pak je spousta prace + lak+dph co teda cucim ze ,,prej,, lakovali i predni dvere.. musim se podivat..
Prosinec 18, 20159 r Malta, Ekkar - Vy máte oba dva Roomstery....mám tu jednoho 1.4 63kW, nemůžu ho nastartovat, přijdu k autu, vlezu dovnitř, otočím klíčkem, zabzučí čerpadlo a ne a ne a ne naskočit, na po 5átý naskočí, ohřeje se, pak už jde super...vychladne a opět ne a ne, teplý bez absolutních problémů... Chci se zeptat, když otevřete dveře, slyšíte zabzučet čerpadlo? už mi zbývá jedině spínač ve dveřích nebo zlomený drát u dveří, nebo že by čerpadlo nedávalo potřebný tlak, cívky, svíčky dobré, vstřikovače vyčištěné ultrazvukem, filtr benzínu nový....nemáte nápad? Čerpadlo(předčerpání paliva) Karle při otevření dveří jde aktivovat nebo vypnout diagnostikou jako komfortní funkce.Tak to mám já v F1.Zkuste na to mrknout.
Prosinec 18, 20159 r Dík všem za radu, měl jsem to tu 3 dny(Roomster Městské policie), ale nikam jsme se nepohnuli, všechny čidla v pořádku, teplota v pořádku, po otevření dveří sepne čerpadlo, po otočení klíčku taky, když se začne startovat studené tak to točí jak kdyby tam nebyly svíčky..na podruhé, po páté to naskočí, pak už to jde,teplé bez problémů...vychladne a zas to nejde, otáčky to snímá, svíčky dávají jiskru, no prostě vše ok, prostě nějaký šotek.....jediné co jsme neměřili tak je tlak benzínu na liště, při sundání hadice benzín valí ale....necháme to uležet a po vánocích se začne znova....
Prosinec 18, 20159 r tj mozny, ale me to nestalo ani kacku, at si nauctuji treba 80 000, kdyz jim to pojistovna da.. pak se nedivme, ze se porad zdrazuji pojistky, kdyz si za par veci nauctuji 60t opravu menili-svetlo, mlhovku, masku, blatnik, kapotu, naraznik, nejaky vyztuhy atd.. odmasleni, namasleni, lakovani atd.. a ten co to dela taky nebere 80kc na hodinu.. Taky mám zkušenost s předním sklem na fabii.Chytnul jsem pěknej kamínek od protijedoucího nákláďáku. Výměna ,když si to zaplatím ze svýho 4 000Kč,přes pojišťovnu by účtovaly za to samý 6 500Kč a oprava by stála mezi 500-1000Kč.A nový sklo se dá pořídit kolem 1 800Kč.Nevím kolik to mají firmy ,co se to dělají podle mě o trochu míň. Tak jsem si udělal obrázek, jak to bohužel chodí. Tak jsem se pořídil asi za 120 kč sadu z Číny a taky to funguje. Windshield Glass Repair Kit mě neteř objednala z Aliexpresu.
Prosinec 18, 20159 r .....jediné co jsme neměřili tak je tlak benzínu na liště, při sundání hadice benzín valí ale....necháme to uležet a po vánocích se začne znova.... tak na to bych se Karle zaměřil, ... známý teď na fábuli II, sice haťapce, docela čerstvo předělané na LPG, měl postupem času horší a horší starty na BA. Povyměňovali kde co, seřizavali LPG, že by mohla rozhazovat mapu, palivák vyměnili, dokonce i rozvoďák udělali, ikdyž měl nějakých 60t km pouze. Prostě studený start hrůza, když bylo teplé na drc. Nakonec to nechal u nějakého známého servisáka, ten udělal bypass, aby mohl měřit tlak na liště a nakonec zjistil, že ten nový palivák (mimochodem přímo ze škodovky koupený) nedrží tlak, že za čerpadlem dobré, ale na liště místo 3 držel s bídou 1. Koupili znovu nový a má klid
Prosinec 18, 20159 r .. a neměl ten palivák namontovaný opačně? to je prý častá závada, něco jak těsnění na olejovým filtru...
Leden 1, 20169 r Ahoj, je tu nějakej koumák, který tuší cenu LPG v brně? Pojedu zizra pk d1 na prahu po dlouhe době plynovou octavkou a vubec se v cenách neorientuju. Diky
Leden 4, 20169 r A pak že je lpg nebezpečne .Je otazka zdali tam byl plyn,ale i tak myslim zajimave. Mazdě upadla za jízdy nádrž a začala hořet Upraveno Leden 4, 20169 r od bitttpower
Leden 11, 20169 r tak mi po 312 000 LPG kilometrech a 10,5 letech bez jakéhokoli zásahu začíná téci reduktor, ... tomu říkám výdrž . Příští týden to budu nechávat u plynaře na repas.
Leden 11, 20169 r twl tomu řikam parada.. pak sem hod cenu.. no, pravda, ty budeš mít cenu- necenu, ale jen tak pro info se ho poptej kolik stojí repas peo ,,obyčejné smrtelníky..
Leden 11, 20169 r zatím mi říkal matroš 450,- a jestli bude potřeba i nějaká hadice, že uvidí, ale v každém případě se prý do litru vlezu, což jsem myslel že bude horší, že bude třeba chtít dávat celý nový reduktor, takže přiští týden to k němu povezu. Tento už má plný, ikdyž říkal že pokud by se z toho vyklubal havarijní stav (že by to začalo chcát nehorázně), tak by mě tam ještě vecpal.
Leden 11, 20169 r tak odstaviš fabulu a vemeš čendu.. užiješ si aspon vyhod dvou automobilu v rodině...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.