Leden 7, 20214 r V 6. 1. 2021 na 15:26, Sudetak napsal: Takže nezůstaneš u koncernu, jelikož takovej automat koncern nevyrabí :-) To máš pravdu bohužel ,už jezdím půl roku novým Berlingem s automatem,ale v naftě a na 1km to už není až tak navíc co Caddy v LPG..Jezdí to do 6l . Koncern nic podobného nemá ani mít za rozumnou cenu nikdy nebude.
Leden 7, 20214 r Naštěstí je na trhu spousta možností. Zvolit s jistotou na delší dobu správný typ motoru resp. paliva je už celkem oříšek. Ví bůh co bude jak zdaněno a sankcionováno, nic není dost eko, pouze elektrika z uhelných elektráren ...
Leden 8, 20214 r V 6. 1. 2021 na 15:26, Sudetak napsal: Takže nezůstaneš u koncernu, jelikož takovej automat koncern nevyrabí :-) Ono těch možností co v dnešní době vybrat moc není. Chtěl jsem auto rozměrově pro mě dostačující ,sedět jak já říkám ne na zemi a ne rádoby dnešní trend SUV a crosoverů. A motory v dnešní době to už je taky oříšek i benziny mají filtry pevných částic. Po doporučení od mechanika z Citronenu ( známý od nás ) na životnost a celkovou spolehlivost motoru vzít raději naftu ,než malý benzín.
Leden 9, 20214 r Tak ať ti to jezdí neekologickej smraďochu :-) P.S. LPG dostává na frak, je to vidět na počtu příspěvků
Leden 9, 20214 r Jen pro informaci, bude to opravdu zajímavé a již asi brzy : https://auto-mania.cz/zakaz-spalovacich-motoru-oznamilo-uz-31-zemi-sveta-ktere-to-jsou/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=kwTRGziHJt8-202101091521&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Upraveno Leden 9, 20214 r od Sudetak
Leden 10, 20214 r před 18 hodinami, Sudetak napsal: P.S. LPG dostává na frak, je to vidět na počtu příspěvků Přesně tak LPG začíná pomalu mizet z aut. Tak jak začaly před očima na silnicích mizet š120,potom Favority a už i Felicie ,tak pomalu budou ubývat auta na LPG. A jak píšeš na fóru dřív tady bylo rušněji a teď ani noha.😷😷😷
Leden 10, 20214 r tak ono u škodováckých motorů je to už jen 1.0 MPi a to už musí být skalní plynař a škodovkář, který se do toho pustí
Leden 10, 20214 r před 10 minutami, Malta napsal: tak ono u škodováckých motorů je to už jen 1.0 MPi a to už musí být skalní plynař a škodovkář, který se do toho pustí Asi jako ty 😃
Leden 10, 20214 r Tak,tak nikdy neříkej nikdy. 🤭🤭🤭 Jednou to bude ještě zajímavé ,jak to s auty dopadne.
Leden 10, 20214 r elektrika není cesta, alespoň v současném technologickém podání a správně @bitttpowerjá si to taky nedovedu představit, jezdit jen kolem komína.
Duben 7, 20214 r Tak Lpg v nových autech ještě naštěstí uplně neumřelo.Tady je nova Dacia s Lpg za 260 tis,což si myslím že není úplně špatné.Test Dacia Sandero 1.0 TCe LPG: Hrdina lidu
Duben 7, 20214 r Jo to máš pravdu jediná Dacia ještě dělá LPG z výroby. Doporučil jsem v loni na podzim Dustra lpg švagrovi a nejezdí to vůbec špatně. I já byl příjemně překvapen. Na naše cesty dobrý povoz, lepší než kdejaké rádoby SUV.
Srpen 23, 20214 r nevolej, má do 30.8. dovolenou, dnes jsem to zjistil, bo potřebuji dát do rooma novou nádrž před STK
Říjen 6, 20213 r Tak já mám vše hotovo, svíčky, vzduchac,revize bohužel poslední, příští rok konci tlaková zkouška, filtr ( dostal jsem trošku kapky, byl tam 60t km).. mazadlo do plynu kvůli vzplynovači a jel jsem, včera nová STK, žádné závady, aktuálně najeto 258000km,na lpg 235000. Svěrák má práce nad hlavu, takže kdo tam chce jet, tak až koncem října..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.