Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mně už to dojezdilo úplně. Slyším jenom 6x pípnutí po zapnutí. Někdy se to náhodně pokusí přepnout na plyn, ale po chvíli zase 6x pípnutí a přepne se to na BA. Bohužel jsem se zatím se servisákem ani nespojil, prostě se mu nelze dovolat a zpět to on nevolal nikdy.

Ono se není moc co divit.  LPG zůstalo jediné levné alternativní palivo... 

CNG 34,5Kč na moji čerpačce. Nejde CNG přestavět na LPG? :-) Předpovědi se vyplnili do puntíku. Pořád jsem doufal, že se pletu.

Upraveno od guam

Cng odráží cenu plynu, ta teď klesla takze by měl klesnout i cng . 

LPG je sice levné, ale co chceš přestavět, vše je zaturbene a atmosféru aby člověk hledal lupou. Já doufám, že ta moje 1.4 ještě aspoň deset let vydrží. Zatím olej nežere, svíčky krásně cihlové, koroze žádná.. 

Před hodinou, JirkaBrno napsal:

Cng odráží cenu plynu, ta teď klesla takze by měl klesnout i cng . 

LPG je sice levné, ale co chceš přestavět, vše je zaturbene a atmosféru aby člověk hledal lupou. Já doufám, že ta moje 1.4 ještě aspoň deset let vydrží. Zatím olej nežere, svíčky krásně cihlové, koroze žádná.. 

Přesně tak LPG je už ústupu není co přestavět z nových nebo novějších aut  stará poctivá atmosféra vydrží hodně při správné údržbě. Budeme jednou už pouze vzpomínat na ty motory a auta.

Bohužel tak nás doba dohnala a Evropská unie 

• 3 týdny později...

https://www.lidovky.cz/byznys/zruseni-dph-u-energii-potesi-i-nektere-motoristy-kontroverzni-rozhodnuti-zlevni-take-pohon-aut-na-pl.A211022_200757_ln_ekonomika_rkj

No to jsem zvědav jak a jestli vůbec se to projeví,protože u nás už stoji místy Lpg 18,40.

Co LPG, to je pořád za pusu. Ale CNG, to už se vůbec nevyplatí. Někde sice ještě do konce roku drží ceny, ale jinde už zdražili na nové ceny a tam je vymalováno.

Lpg beru 16.40. Rajhrad, blucina, Brno Bohunice.. Ale půjde to nahoru jak vše.. 240t najeto na plyn, tak snad ještě jednou tolik fabula vydrží. 

Cng Adamov 26 korun v Brně tuším 33

Spoiler

A sakra tak Adamov 29 a Brno 36.. Tak zatím je, horší bude až přijde situace jak z adblue.. I babisove benzinky vyply cenu, v blucine ad blue 70 korun.  

Kde beru já CNG tak ceny 34 až 36. Takže už neberu, benzín se dá za 34 a nemusím nikam zajíždět co 300 km... Škoda no, přeci jen je to víc eko palivo, ale dotovat to nebudu.

MOL Lipuvka má už skoro 14 dní 18,40, víkend 17,90. Pentaco Boskovice 16,50 ale AdBlue jsem tam viděl cenovku 88,80

U nás zatím lpg 16,90 Kč kolem Olomouce a Ad blue jsem tankoval minulý týden ještě za 12,90 Kč tak jsem dal plnou a ještě navíc 10 litrů do zásoby kdyby něco. Tak to vydržím tak na 25 000 km.To mám na více než 1,5 roku.

Malto lipuvka na zerogasu 15.90.

http://www.zerogas.cz/pobocka/lipuvka

U nás ve vojoovicich už 17.50,rajhrad drží 16.40, blucina taky.robin oil 17.60.  Uvidíme co s tím udělají ty daně, pokud to Teda schválí. 

Dneska jsem vezl auto mechanikovi na olej  do Hrušek, bydlí přímo pod kostelem, tak jsme hodili řeč, tahal zrovna perlinku, říkám proč si na to někoho nezavoláte a on že není koho, doba v prdeli. Minulý týden mu dovezli nový betonový ploty a zase odvezli, vše už z výroby popraskané.. Celý barák dělá znovu, střecha, vazba, všechna okna, fasáda, polystyren vytrhany i s hmozdinkama. No prostě katastrofa. 

Takhle naživo je to masakr, ten spodek dědiny vypadá jak po válce. 

před 11 hodinami, guam napsal:

Kde beru já CNG tak ceny 34 až 36. Takže už neberu, benzín se dá za 34 a nemusím nikam zajíždět co 300 km... Škoda no, přeci jen je to víc eko palivo, ale dotovat to nebudu.

Nevím co máš za auto teda, ale jestli to papne 4 kg cng pořád se to vyplatí i za 35,nez 7 litrů benzínu za stejnou cenu. Nebo se pletu?

4,7 CNG vs 6,2 BA CCA. Ale pro CNG si musím 10 km jedním směrem zajet a to každých 300 km. To už za to nestojí.  Pokud má někdo CNG u baráku nebo po cestě, tak už kvůli eko bych pořád volil plyn. Ale já nejsem zase takový eko fanatik. Vezmu plyn jen když pojedu náhodou kolem pumpy. 

Ať jdou s celým green deal tam, kam slunce nesvítí. To není jenom CNG. Sousedi místo plynu začali topit kdejakým bordelem, v lepším případě dřevem, kdo měl někde v dílně starý Petry, tak to dotáhnul do baráku. A to ještě na většinu zdražení nedopadlo. Opravdu výborný vývoj.

Aha tak to se opravdu cng nevyplatí za ty prachy. 

To co píšeš o tom topeni bude super, i u nás na dolním konci tak topí jedni v baráku a je to výživný jít kolem, zejména pozorovat ten žlutý dým z komína 

před 9 hodinami, JirkaBrno napsal:

Malto lipuvka na zerogasu 15.90.

to vím, ale tam už jsem aspoň rok a půl nebral a koneckonců kvalita na MOLce taky nic moc.

Cng v Polsku 4.39 zloty.. To jen v Česku je vše drahy ako prase.. Ropa roste o dolar, večer to řeknou na nově a druhý den benzín o pados dražší. 

ve středu jsem bral nejdražší benzín v mé historii, Maxx Motion 100 u OMV za rovných 41,50 ... ale viděl jsem už cestou i Vervu za 41,90

Zerogas slevnil lpg, bosonohy 14.50,blucine 16.00 korun. Jinak kolem všude 17.50

Ja beru 98 na onu. 35.90

jj i MOL Lipůvka během jednoho dne šel z 18,90 na 15,90 (někdy koncem min.týdne)

To bude to DPH - na plyn 

Taky sem byl příjemně překvapený, když bylo CNG rázem o dvacet procent levnější.

Bohužel nám to s Novým rokem skončí, musíme šetřit.

CNG v Brně Slatině. 39 bez daně u DPMB - krásná ukázka co nás čeká po novém roce. Nebo 27 vedle u benziny, kde jim ale stojany v podstatě nefungují, zanedbaný, tlak poloviční, asi už s tím innogy do budoucna nepočítá. 

U nás na jihu na to serou taky a jedou si svoje 17.50, Robin oil ve slatine 17.60. Nevadí, pod kopcem v cernovicich je lpg za 14.90, dnes vemu až po hrdlo. Jinak cng je i v Komárove výjezd na dálnici, ale cenu nevím.. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.