sypi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Cau, mam Octavu I a premejslim dat dozadu ciry lampy... Barva je Capuccino metaliza. Jaky ciry lampy se vam na tom libi vic? Volba 1 Volba 2 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 já bych tam dal ty black... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ...já bych nechal původní faceliftové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sypi Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Mas nejaky jiny duvod nez esteticky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Nachal bych origo zatím my to příjde jako vzhedově nejlepší volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 ...já bych nechal původní faceliftové taky se připojují... na octu nejsou hezčí světla než origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 (editace) Pokud je chceš mermomocí měnit, dal bych ty chromový. Černý budou jak pěst na oko. Editováno: 15. Prosinec 2007, autor: lulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Pokud je chceš mermomocí měnit, dal bych ty chromový. Černý budou jak pěst na oko. Asi nějak tak, každopádně se připojuju k názoru, že nejlepší jsou ty sériový faceliftový lampy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Jednoznacne tam nech face lampy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Zdar Martas!!! Urcite ty tmavý!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sypi Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 (editace) Mne se taky libej ty tmavy... Hele chlapi co se vam na tech origo tak libi? Editováno: 15. Prosinec 2007, autor: sypi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sypi Vloženo 15. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak jestli me tady ukecate, tak si misto toho poridim predni rs naraznik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak jestli me tady ukecate, tak si misto toho poridim predni rs naraznik... Dobrá volba.Ty světla jsou nejhezčí origo,ty tuningový jsou hnus,toť můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Nechat origo face, pořiď si místo toho něco jiného - třeba ten RS nárazník, nebo powerflexy na předek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Taky sem pro nechat origo a misto nich si koupit RS naraznik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Tak jestli me tady ukecate, tak si misto toho poridim predni rs naraznik... Dej tam RS nárazník, na ty tuningový srágory-zadní lampy se vyprdni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Dej tam RS nárazník, na ty tuningový srágory-zadní lampy se vyprdni. neblbní... ten nárazník je správná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 jedine origo ty tuningovy jsou na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Nech si určitě ty origo, ty tam sedí nejlíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jak jsem psal nech tam origo a kup RS nárazník já už ho taky netrpělivě očekávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 nechat origo, ale jestli chceš vermomoci měnit, tak já bych volil ty světlejší-tmavý by mlatily do očí jako oči na masařce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sypi Vloženo 16. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tak diky za nazory...prdim na ty svetla a jdu do rs narazniku... Bazzi, kdo ti ten naraznik shani? A na kolik te vyjde? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tak diky za nazory...prdim na ty svetla a jdu do rs narazniku... Bazzi, kdo ti ten naraznik shani? A na kolik te vyjde? Dik Spravne rozhodnuti !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tak diky za nazory...prdim na ty svetla a jdu do rs narazniku... Bazzi, kdo ti ten naraznik shani? A na kolik te vyjde? Dik Mám ho tady z bazaru funglovka od člena "joujou" a jdou mu na dračku v pátek mi psal že mi ho zabalil a poslal cena 1989 i z poštou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Origo jsou nejhezčí,ty tuzingový jsou ošklivky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.