Publikováno Prosinec 15, 200717 r Cau, mam Octavu I a premejslim dat dozadu ciry lampy... Barva je Capuccino metaliza. Jaky ciry lampy se vam na tom libi vic? Volba 1 Volba 2 Diky
Prosinec 15, 200717 r ...já bych nechal původní faceliftové taky se připojují... na octu nejsou hezčí světla než origo
Prosinec 15, 200717 r Pokud je chceš mermomocí měnit, dal bych ty chromový. Černý budou jak pěst na oko. Upraveno Prosinec 15, 200717 r od lulda
Prosinec 15, 200717 r Pokud je chceš mermomocí měnit, dal bych ty chromový. Černý budou jak pěst na oko. Asi nějak tak, každopádně se připojuju k názoru, že nejlepší jsou ty sériový faceliftový lampy...
Prosinec 15, 200717 r Autor Mne se taky libej ty tmavy... Hele chlapi co se vam na tech origo tak libi? Upraveno Prosinec 15, 200717 r od sypi
Prosinec 15, 200717 r Autor Tak jestli me tady ukecate, tak si misto toho poridim predni rs naraznik...
Prosinec 15, 200717 r Tak jestli me tady ukecate, tak si misto toho poridim predni rs naraznik... Dobrá volba.Ty světla jsou nejhezčí origo,ty tuningový jsou hnus,toť můj názor
Prosinec 15, 200717 r Nechat origo face, pořiď si místo toho něco jiného - třeba ten RS nárazník, nebo powerflexy na předek
Prosinec 15, 200717 r Tak jestli me tady ukecate, tak si misto toho poridim predni rs naraznik... Dej tam RS nárazník, na ty tuningový srágory-zadní lampy se vyprdni.
Prosinec 15, 200717 r Dej tam RS nárazník, na ty tuningový srágory-zadní lampy se vyprdni. neblbní... ten nárazník je správná volba
Prosinec 16, 200717 r Jak jsem psal nech tam origo a kup RS nárazník já už ho taky netrpělivě očekávám
Prosinec 16, 200717 r nechat origo, ale jestli chceš vermomoci měnit, tak já bych volil ty světlejší-tmavý by mlatily do očí jako oči na masařce
Prosinec 16, 200717 r Autor Tak diky za nazory...prdim na ty svetla a jdu do rs narazniku... Bazzi, kdo ti ten naraznik shani? A na kolik te vyjde? Dik
Prosinec 16, 200717 r Tak diky za nazory...prdim na ty svetla a jdu do rs narazniku... Bazzi, kdo ti ten naraznik shani? A na kolik te vyjde? Dik Spravne rozhodnuti !!!
Prosinec 16, 200717 r Tak diky za nazory...prdim na ty svetla a jdu do rs narazniku... Bazzi, kdo ti ten naraznik shani? A na kolik te vyjde? Dik Mám ho tady z bazaru funglovka od člena "joujou" a jdou mu na dračku v pátek mi psal že mi ho zabalil a poslal cena 1989 i z poštou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.