Přejít na obsah

Jake spotrebice do kuchyne?

Martinoslav

Doporučené příspěvky

Ty sileny radiatory tam nechas? celkem me zajima ta koupelna, na panelakovou celkem slusne prostorna! Chci ji pak videt hotovou a nejak jako celek! Jinak tchana sbirka tech nepouzitelnych nesmyslu je na vyhrnuti buldozerem...

radiátory nechám, jen je natřu. Mám z několika nezávislých zdrojů ověřeno, že jsou to jedny z nejlepších radiátorů co se přenosu tepla týče. Akorát mi otočej ty hlavice, protože to se smáli vodaři, kterej expert ty radiátory montoval, že je to špatně, protože hlavice se montují do boku nebo dolů. No a pak taky koukali, jakým způsobem jsou ohejbaný trubky. Vodaře z "odvedené práce" omejvali. To je ale práce to kokota, kterej vlastnil ten byt před náma. To byl fakt excelentní kokot, takovejch lahůdek tam po něm bylo víc.

Koupelna bude myslím luxusní v rámci možností. A větší může bejt, protože máme byt skoro 100m2 a dobře architektonicky řešený, takže se tam dali vymyslet a udělat změny. Sám jsem zvědav na konečný výsledek a taky na koncocou cenu, protože jsme si ještě v průbehu vymejšleli. Použité materiály jsou vesměs vyšší kvality, v čemž nám dobře řemeslníci radili. Bez nich by jsme se jako neznalí nechali napálit na některejch věcech, který se prodávaj jako kvalitní, ale přitom je to shit, kterej je jen dobře prezentovám. V tomto ohledu bylo naše zadání "nešetřit za každou cenu a používat pouze kvalitní materiál, který vydrží". No a to pak docela naskáče.

S buldozerem souhlasím, já bych nejraději v tomto bytě, kde právě přebývám vyházel snad komplet vše, protože to je děs. Jenže s tchánem nic nehne. Je to šílený sběratel elektra, hraje si s tím a je to jeho poklad. Sranda je, že třeba různýho nářadí má v mnoha kusech, protože ho třeba potřebuje, ví, že ho má, ale nemůže ho najít, tak jde a koupí nový :) Takže má jedno nářadí pak x-krát. A to není všechno, má ještě dva baráky, který mu sice padaj na hlavu, ale zaboha je neprodá. Místo toho jsou oba od sklepa až po střechu nabouchaný veteší. Jednoho dne, až to padne do dědictví, tak se z toho posereme, protože ta likvidace bude kurevsky drahá, je toho na mnoho náklaďáků...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo covece, tak tady asi plati co jiny kraj jiny mrav :) Meli jsme podobne radiatory a sli do sberu. Dal jsem nove - Korado a ten rozdil v prenosu tepla je teda kur*a znat :) Ve prospech tech novych ;) Tak nevim kde je zakopanej pes, ze ty vase jsou lepsi ;)

Nehlede na to, ze budeme mit nizsi zalohy na teplo, ty novy radiatory potrebuji mene vody.

Odkaz ke komentáři

Kolik lidi na tom u vas maka? Docela jim to slape rychle... Ja mel dva zedniky, ktery to flakali, tak jsem je musel vyhodit a rekonstrukce se mi o mesic protahla. Pak jsem najal jiny dva a ti jedou jako fretky...

zedníci jsou parta 4 lidí, vodáci jsou 2, elektrikář 1, kuchyňka 1 a podlahář 1, ale ti mají ještě čas. No a zedníci jsou zajednaní na rok do předu, už berou jen na rok 2009. Vlastně všichni jsou na Přeloučsku vyhlášení, jsou známí dobře odváděnou prací a solidností. Já do tý rekonstrukce šel jen díky tomu, že jsem na ně natrefil a měl jsem kupu pozitivních referencí. Jsou fakt dobří a můžu je doporučit. V Pardubicích jsme první u koho dělají, jinak dělal jen Přelouč a okolí. Případným zájemcům dám kontakt. ;)

A taková perlička, smlouvy žádný, zálohy taky nechtěj. Akorát zedníci se ptali, jestli bych mohl dát nějakou zálohu, ale to bylo spíše aby viděli jestli budu platit :) (alespoň mi to tak přišlo). Tak říkám O.K, přišel jsem se 150tis a ptám se, kolik chcou? Chtěl 50tis ;) Jako opravdu jsou to fajn chlapi, kteří dělaj pořádně, práce jim jde od ruky a nic není problém. A myslím, že dělaj i za rozumnou cenu. Řekl bych, že teď jsou poslední dny i trošku dýl v práci, protože už se jim blíží termín nějakýho dalšího kšeftu, tak to chtěj stihnout, aby neodsouvali termíny.

Mně se líběj lidi, se kterými stáčí plácnutí rukou a platí dle dohody.

Odkaz ke komentáři

Tak to bud rad.. Ja naletel. Dva nemakacenky, ktery chteli furt jenom dalsi penize. Praci flakali a rozhodne se nepretrhli. Byl jsem blbej, dal jim vysokou zalohu a ted po nich chci 30 tisic zpet, protoze soudni znalec ocenil jejich praci na o 30 tisic nizsi castku, nez kterou dostali.

U mně už je v materiálu mnohem víc, než těch 50 zálohy a zatím dělaj zadarmo :-) Spíš teda riskujou oni. Fakt jsem maximálně spokojenej.

Odkaz ke komentáři

radiátory nechám, jen je natřu. Mám z několika nezávislých zdrojů ověřeno, že jsou to jedny z nejlepších radiátorů co se přenosu tepla týče. Akorát mi otočej ty hlavice, protože to se smáli vodaři, kterej expert ty radiátory montoval, že je to špatně, protože hlavice se montují do boku nebo dolů. No a pak taky koukali, jakým způsobem jsou ohejbaný trubky. Vodaře z "odvedené práce" omejvali. To je ale práce to kokota, kterej vlastnil ten byt před náma. To byl fakt excelentní kokot, takovejch lahůdek tam po něm bylo víc.

Koupelna bude myslím luxusní v rámci možností. A větší může bejt, protože máme byt skoro 100m2 a dobře architektonicky řešený, takže se tam dali vymyslet a udělat změny. Sám jsem zvědav na konečný výsledek a taky na koncocou cenu, protože jsme si ještě v průbehu vymejšleli. Použité materiály jsou vesměs vyšší kvality, v čemž nám dobře řemeslníci radili. Bez nich by jsme se jako neznalí nechali napálit na některejch věcech, který se prodávaj jako kvalitní, ale přitom je to shit, kterej je jen dobře prezentovám. V tomto ohledu bylo naše zadání "nešetřit za každou cenu a používat pouze kvalitní materiál, který vydrží". No a to pak docela naskáče.

S buldozerem souhlasím, já bych nejraději v tomto bytě, kde právě přebývám vyházel snad komplet vše, protože to je děs. Jenže s tchánem nic nehne. Je to šílený sběratel elektra, hraje si s tím a je to jeho poklad. Sranda je, že třeba různýho nářadí má v mnoha kusech, protože ho třeba potřebuje, ví, že ho má, ale nemůže ho najít, tak jde a koupí nový :) Takže má jedno nářadí pak x-krát. A to není všechno, má ještě dva baráky, který mu sice padaj na hlavu, ale zaboha je neprodá. Místo toho jsou oba od sklepa až po střechu nabouchaný veteší. Jednoho dne, až to padne do dědictví, tak se z toho posereme, protože ta likvidace bude kurevsky drahá, je toho na mnoho náklaďáků...

To je fakt, tydle radiatory nemají chybu. Ty dnešní panely... ha ha ha... stará poctivá práce.. Už jsem slyšel hodně názorů a všichní chváli tydle

Odkaz ke komentáři

Kolik lidi na tom u vas maka? Docela jim to slape rychle... Ja mel dva zedniky, ktery to flakali, tak jsem je musel vyhodit a rekonstrukce se mi o mesic protahla. Pak jsem najal jiny dva a ti jedou jako fretky...

Jo a super je, že se mezi sebou znaj a dělaj spolu už léta. Já vybral zedníky a ti mi doporučili ty vodaře a elektrikáře a kuchyňku. Podlaháře žádnýho nemaj, ale toho jsme si sehnali zase přes známý, je to jejich kámoš a taky poctivej pracant. Kluci se mezi sebou parádně domluvěj a práce na sebe plynule navazujou doslova na minuty. Všecko si mezi sebou dohodnou, kdy kdo co a jak kdo co chce od ostatních připravit, aby to krásně do sebe zapadalo. Jen budu možná pár dní bez dveří, to mi dělá někdo, kdo s nima nemá nic společnýho a příjde až úplně jako poslední. A jako jedinej chtěl zálohu před započetím práce, respektive vůbec před objednáním materiálu. Tomu jsem platil polovinu, z cca 44.500,- , a tam mám objednávku, smlouvu a fakturu.

Odkaz ke komentáři

Ty jo, to u vas fakt fofrujou... U nas vsechno dodelali teprve dneska. Takze ode dneska bydliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :) Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Byl to porod, ale zaplat pan Buh, ze uz je konec. Kvuli flakajicim se zednikum, ktere jsem tam mel puvodne, se rekonstrukce protahla o mesic. Ti novi zednici makali jako fretky a ve dvou to dotahli do konce. Diky jim za to, protoze se mnou to taky nebylo lehky :D Jeste mi chybi vchodove dvere, ty musim ted objednat.

Odkaz ke komentáři

Ty jo, to u vas fakt fofrujou... U nas vsechno dodelali teprve dneska. Takze ode dneska bydliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :) Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Byl to porod, ale zaplat pan Buh, ze uz je konec. Kvuli flakajicim se zednikum, ktere jsem tam mel puvodne, se rekonstrukce protahla o mesic. Ti novi zednici makali jako fretky a ve dvou to dotahli do konce. Diky jim za to, protoze se mnou to taky nebylo lehky :D Jeste mi chybi vchodove dvere, ty musim ted objednat.

gratulace ;) Já už dneska zedníkům zaplatil, maj hotovo. Myslím, že příští týden se už asi vrátíme domů. Sice tam bude ještě kupa práce, ale už nic zásadního, to už si dodělám sám(malování, tapety, svítidla a jiné chujoviny, finální úklid,...) Než se to doklepe do finálního stavu, tak to ještě nějakou dobu potrvá, ale od příštího týdne budem moci normálně bydlet.

Odkaz ke komentáři

a tady dubová podlaha připravená k pokládce

Vsechen POLSKI srot stal vetsinou za hovno. Od kocarku pres obleceni az po podlahy... Na tom si nemusel setrit, asi jako setrit na pneu a botach... Jinak fotky hezky, slo jim to koukam slusne od ruky!!! Byt jak kraaava! Koupelna NICE

Odkaz ke komentáři

Vsechen POLSKI srot stal vetsinou za hovno. Od kocarku pres obleceni az po podlahy... Na tom si nemusel setrit, asi jako setrit na pneu a botach... Jinak fotky hezky, slo jim to koukam slusne od ruky!!! Byt jak kraaava! Koupelna NICE

jen pro info, ta podlaha stála 1300,-\m2, je to koupený ve specializované prodejně na podlahy a byla to nejdražší, kterou měli. Kde to je vyrobený jsem vůbec nezkoumal. A do tý prodejny nás vzal podlahář, že od nich bere. Kdyby to bylo špatný, tak by nás tam asi nezavedl. Podlaháře máme na doporučení, je to známý rodičů manželčiny kamarádky.

Odkaz ke komentáři

Obecně jsem nikde na materiálu nešetřil, vše jsme vybírali s jednotlivými řemeslníky a vysloveně jsem po každém chtěl doporučit materiály, které vydrží a nebudou se srát. A myslím, že nám neradili špatně, protože nám i říkali co má jaké výhody a nevýhody, případně naše rozhodnutí korigovali, když jsme měli vybráno něco, co podle nich nebyla dobrá volba. Například třeba vodáci nám rozmluvili sprchovou zástěnu, kterou jsme původně vybrali zašupovací a doporučili otevírací, že se tím vyhneme problémům se zanášením pojezdů. Taky třeba ta zástěna, co tam budou dávat stojí přes 18.000,- + asi 5000,- příplatek za nadstandartní skleněné výplně. Vanička do sprcháče je z litého mramoru za cca 5000,-, původně jsme měli vybránu keramickou za cenu o pár stokorun levnější, ale doporučili dát ten litej mramor, že je nižší než ta keramická a nebudeme muset tolik zvedat nohy. Nevýhoda bytů je, že se nedají armatury zabudovat do podlahy, a tak se musí podezdívat kvůli odtoku. Bterie jsme taky původně měli vybrány v Siku, u těch nás upozornili, že to je shit kvalita, že prodávaj řadu Economy, která stojí kvalitou za hovno a zase nás nasměřovali na výrobce, kterého používají dlouhodobě a je s těma bateriema spokojenost. Donesl nám baterii na ukázku a byl to fakt kus materiálu, celonerezový provedení, těžký jak svina. Vypadalo to dobře, tak jsme zase odsouhlasili. A tak jak u koupelny to bylo se vším, snad kromě těch zednickejch materiálů, trubek a podobně.

Kachličky všecko Rako. Co jsem zjišťoval, tak ty z dovozu jsou většinou brak. Není to prý třeba dostatečně pálený, je to měký, praská a podobně.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři

jen pro info, ta podlaha stála 1300,-\m2, je to koupený ve specializované prodejně na podlahy a byla to nejdražší, kterou měli. Kde to je vyrobený jsem vůbec nezkoumal. A do tý prodejny nás vzal podlahář, že od nich bere. Kdyby to bylo špatný, tak by nás tam asi nezavedl. Podlaháře máme na doporučení, je to známý rodičů manželčiny kamarádky.

koukni sem: http://www.barlinek.com.pl/cz/?page=deskabarlinecka

a záruka je na to 25 let!

a nebo ještě tady:

http://www.expodlahy.cz/

Odkaz ke komentáři

A kdy sem dáš fotky?

Odkaz ke komentáři

Neznamena co je drahe, je dobre!!! Ty jsi vsak dle toho co rikas byl vyborna rybka pro vsechny, co dostavaji provize od prodejcu a vlastne pro vsechny obchodniky! Jak muzou chtiit takovy nekrestansky prachy za nejakou Polskou podlahu nepochopim!

ty sis asi nepřečetl odkazy. Ten výrobce patří mezi nejlepší. Ne všecko polské je špatné. Ale to jsem primárně vůbec neřešil, jestli to vyrábí polák nebo tatar. A snadná rybka nejsem, neboj, taky si umím udělat názor. A rozhodně nás nikdo do ničeho netlačil, vyslechli jsme si pro a proti u jednotlivých materiálů a rozhodli se. Všecko jsou to řemeslníci z malého města, kde si pro trvalé kšefty nemůžou dovolit podrazy a pod. Jen si nechám poradit od odborníků. A že všichni zůčastnění dělaj dobře a poctivě je fakt. Proto taky není tak jednoduchý si je objednat, objednací lhůty jsou kurevsky dlouhé. Zedníci už berou jen na rok 2009!!!

A zrovna na tom se nevyplatí šetřit a najímat si laciné nemakačenky či fušery, kteří tě pak natáhnou, zkurví materiál, či schrábnou prachy a neudělaj ani čárku.

A tato podlaha se nám líbila jak vzhledově, tak i už od pohledu je vidět, že to je opravdu kus poctivého materiálu a žádná šlupka.

Rozumím tomu, že v Praze je asi problém najít slušnou firmu a odrbávaj, jak ty píšeš snadné rybky, ani v Pardubicích jsem dlouho nemohl najít tutově správnou firmu, našel jsem v Přelouči a okolí. A tam mají obrovské renomé. Zatím se všemi řemeslníky, co jsme si dohodli, to platilo a podle toho proběhlo, a to bez jediného "papíru", vše jen na plácnutí rukou.

Ono dost se toho pozná, když si jednotlivé materiály můžeš prohlédnout, osahat, to hodně napoví. Na druhou stranu třeba u takového sprcháče zase dovedu docela dobře odhadnout, že s tím zašupováním měli pravdu, protože jsem už prolezl hodně sprcháčema a opravdu ty zašupovací po nějaký době zlobí. U otevírací nemá moc co zlobit. No a Ronal taky není špatná značka. A rozhodně je lepší materiál na rekonstrukci či stavbu kupovat ve speciálkách než někde v Baumaxu, kde rozhoduje jen cena a prodávaj de facto brak.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...