basto2 Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 mám fábiu 1.4 MPi a minulý týžden mi odišlo kúrenie vzduch ide stále iba studený už som vymeniel aj termostat a nepomohlo potrebujem súrne pomocť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Ze by ti odesla ta klapka, kterou se meni pomer vzduchu? Pokud mas klimu, tak je na servomotor, pokud ne tak, jsou tam budou nejaka tahla. Motor se ti ohriva normalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 cawte pri dnesnej ceste som zistil ze ked vyhodim rychlost tak vzduch kurenia sa do cca 20 sekund ochladi a pri naslednom zaradeni rychlosti a pridani plynu kurenie opat ide, vie mi to niekto vysvetlit preco to tak robi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 co třeba vodní pumpa, která je závislá na otáčkách motoru. úplně ochladit by se to nemělo, ale to, že dojde k poklesu teploty vzduchu je normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 ale tak ochladit ze az skoro zimny vzduch ide?...zajtra vyskusam na ocovej octavii ze ako to jemu bude ist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 úplně studený vzduch by jít neměl. pokud to tak je, bude někde problém. co to je za motor? ohřívání a regulace teploty je jinak ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 tak skusal som na ocovej octavii a tam pri vyhodeni rychlosti sa nic nedialo s teplotou, vzdy fukalo horuci vzduch Fabia I (2003), 1.2 HTP, 47 KW, AZQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.