octavie81 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Nazdar bazar chlapi,chci mladé koupit pod stromeček kolečkové brusle,na co si mám dat při koupi bacha?Jaké koupit?V nedeli se pujdu podívat do giga sportu,hervisu a po supermarketech,tak at vím na co koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Nazdar bazar chlapi,chci mladé koupit pod stromeček kolečkové brusle,na co si mám dat při koupi bacha?Jaké koupit?V nedeli se pujdu podívat do giga sportu,hervisu a po supermarketech,tak at vím na co koukat zdarec,kdy jsi jsem se o ty brusle zajimal a taky jsem si je chtel kupit..takze jich mame nekolik druhu tech brusli - rychlobrusle rychlo brusle a nebo brusle do prirody napr.krasne lesni cesty: nordic skating nebo brusle pro " paradu" pohoda,lážo plážo fitnes a nebo pro pokročile freeskate a nebo brusle pro rampu ci nárocnejsi " provoz " agresive. Takze musis zvazit, na co to holka bude chtit. Asi bych tipoval ty fitnes nebo ty pro ty pokrocile. Jinak ti nedelam reklamu tech brusli, ale to jsem nasel na seznamu. A samozrejme plati, cim vic tatka pusti financi, tim budu lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 zdarec,kdy jsi jsem se o ty brusle zajimal a taky jsem si je chtel kupit..takze jich mame nekolik druhu tech brusli - rychlobrusle rychlo brusle a nebo brusle do prirody napr.krasne lesni cesty: nordic skating nebo brusle pro " paradu" pohoda,lážo plážo fitnes a nebo pro pokročile freeskate a nebo brusle pro rampu ci nárocnejsi " provoz " agresive. Takze musis zvazit, na co to holka bude chtit. Asi bych tipoval ty fitnes nebo ty pro ty pokrocile. Jinak ti nedelam reklamu tech brusli, ale to jsem nasel na seznamu. A samozrejme plati, cim vic tatka pusti financi, tim budu lepsi. No jo ale ty nejdulezitejsi si zapomel ... hokejove Hocina urcite hraje hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 mam doma k2 a jsou bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) mam doma k2 a jsou bomba! jaj,ty stojija kolem 5000 taců aj mas ochranny prvky? Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 mam doma k2 a jsou bomba! jo a vidim,ze na fotce nemaj zadni brzdu,tak jak brzdis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 koupil jsem je v německu byly slevněny 150EUR na 70EUR mám je i s brzdou můžu nahodit foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 koupil jsem je v německu byly slevněny 150EUR na 70EUR mám je i s brzdou můžu nahodit foto aha,tak to jo,protoze ted se divam na netu po in line bruslich a nekde jsou vyfoceny se zadni brzdou a nekde ne, tak me to trocha vrtalo hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jo a vidim,ze na fotce nemaj zadni brzdu,tak jak brzdis? no když nevíš jak se brzdí bez zadní brzdy,tak bych tu radši nic neradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 no když nevíš jak se brzdí bez zadní brzdy,tak bych tu radši nic neradil ale p..u,vim jak se brzdi,jen me to zarazilo, protoze ted jde tak vsechno dopredu, ze clovek neco nesleduje delsi dobu a vono je tolik zmen a zlepseni a kdyby nebyla brzda, tak se pri sjezdu kopce sednout na zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No ja nikdy brzdu nemel ... ale co si budem povidat na zacatku to bylo narocny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 tak bych řekl ,že foto bruslí se dává bez brzdy ,jinak pozor na kolečka mají mít větší průměr . Myslím že ti jde spíš o cenu a né o kvalitu ( kupovat v supermaketech ? ) . máme salamon a je to luxus . sice dražší ,ale jedou jak blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin009 Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 No ja nikdy brzdu nemel ... ale co si budem povidat na zacatku to bylo narocny Máš dvě možnosti!!bud to sjedeš nebo to někam pustíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 koupil jsem je v německu byly slevněny 150EUR na 70EUR mám je i s brzdou můžu nahodit foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 17. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 a nemusím tam mít nejaky spešl druh ložisek atd?budou normál fitnes-rekreační,tak na jednou týdně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 www.mujsport.cz/e-shop/in-line-brusleni/in-line-brusle/brusle-rollerblade/damske-brusle/in-line-brusle-rollerblade-wing-45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 a nemusím tam mít nejaky spešl druh ložisek atd?budou normál fitnes-rekreační,tak na jednou týdně tak pokud s tim pojede jednou tydne, tak na co mit spešl ložiska? ale zas na druhou stranu, kdyz budou spešl loziska, tak tim lepsi, ale zasej cena=kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 jsou pekne ty brusle snad si po zime nejaky koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 tak pokud s tim pojede jednou tydne, tak na co mit spešl ložiska? ale zas na druhou stranu, kdyz budou spešl loziska, tak tim lepsi, ale zasej cena=kvalita. přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.