Publikováno Prosinec 18, 200717 r Zdravím a prosím o radu. Při přepínání Climatronicu z uzavřené cirkulace vzduchu na přisávání z venku a naopak ,se začalo pod přístrojovkou ozývat cvakání, jako by něco přeskakovalo ( ozub.kolečko, nebo co). Zároveň mám pocit, jako kdyby klapka uzavírání vzduchu nedovírala úplně. Je také hlučnější ventilátor topení. Můžete mi někdo poradit, co to může být za závadu a zda lze odstranit svépomocí ? Dík.
Prosinec 18, 200717 r No vyměnit servo klapky recirkulace... celkem častá závada = sežvejkaný kolečka. Upraveno Prosinec 18, 200717 r od lukash
Prosinec 18, 200717 r No vyměnit servo klapky recirkulace... celkem častá závada = sežvejkaný kolečka. přesněěěě jak píšeš...
Prosinec 19, 200717 r Autor Lze se k tomu servu dostat po demontování odkládací schránky a ventilátoru ? Nebo to je složitější ?
Prosinec 19, 200717 r Měla by stačit jen schránka, servo je vpravo - někde tu koluje obrázková dokumentace jak to někdo dělal.
Prosinec 19, 200717 r Autor Dík moc, už jsem to našel... Zkusím demontovat a kdyby byl problém, tak se ještě ozvu......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.