sarejhavli Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Zdravím a prosím o radu. Při přepínání Climatronicu z uzavřené cirkulace vzduchu na přisávání z venku a naopak ,se začalo pod přístrojovkou ozývat cvakání, jako by něco přeskakovalo ( ozub.kolečko, nebo co). Zároveň mám pocit, jako kdyby klapka uzavírání vzduchu nedovírala úplně. Je také hlučnější ventilátor topení. Můžete mi někdo poradit, co to může být za závadu a zda lze odstranit svépomocí ? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 (editace) No vyměnit servo klapky recirkulace... celkem častá závada = sežvejkaný kolečka. Editováno: 18. Prosinec 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 No vyměnit servo klapky recirkulace... celkem častá závada = sežvejkaný kolečka. přesněěěě jak píšeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Lze se k tomu servu dostat po demontování odkládací schránky a ventilátoru ? Nebo to je složitější ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Měla by stačit jen schránka, servo je vpravo - někde tu koluje obrázková dokumentace jak to někdo dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Dík moc, už jsem to našel... Zkusím demontovat a kdyby byl problém, tak se ještě ozvu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.