sarejhavli Vloženo 18. Prosinec 2007 Vloženo 18. Prosinec 2007 Zdravím a prosím o radu. Při přepínání Climatronicu z uzavřené cirkulace vzduchu na přisávání z venku a naopak ,se začalo pod přístrojovkou ozývat cvakání, jako by něco přeskakovalo ( ozub.kolečko, nebo co). Zároveň mám pocit, jako kdyby klapka uzavírání vzduchu nedovírala úplně. Je také hlučnější ventilátor topení. Můžete mi někdo poradit, co to může být za závadu a zda lze odstranit svépomocí ? Dík. Citovat
lukash Vloženo 18. Prosinec 2007 Vloženo 18. Prosinec 2007 (editace) No vyměnit servo klapky recirkulace... celkem častá závada = sežvejkaný kolečka. Editováno: 18. Prosinec 2007, autor: lukash Citovat
garny Vloženo 18. Prosinec 2007 Vloženo 18. Prosinec 2007 No vyměnit servo klapky recirkulace... celkem častá závada = sežvejkaný kolečka. přesněěěě jak píšeš... Citovat
sarejhavli Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Vloženo 19. Prosinec 2007 Lze se k tomu servu dostat po demontování odkládací schránky a ventilátoru ? Nebo to je složitější ? Citovat
lukash Vloženo 19. Prosinec 2007 Vloženo 19. Prosinec 2007 Měla by stačit jen schránka, servo je vpravo - někde tu koluje obrázková dokumentace jak to někdo dělal. Citovat
sarejhavli Vloženo 19. Prosinec 2007 Autor Vloženo 19. Prosinec 2007 Dík moc, už jsem to našel... Zkusím demontovat a kdyby byl problém, tak se ještě ozvu...... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.