masoprst Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Víš co mi dalo práce sehnat v nepoškozeném stavu ty podělaný 3 šedý plasty? Zrovna si nedovedu představit, kde bych sehnal vrch palubky tak pěkný, abych si ho bez obav mohl dát do auta. Leda tak že bych si ho koupil novej. Jsem dost velkej magor na vrážení prachů do auta, ale že bych dal za vršek palubky 12 000,-??? Pak další věc, přece si nebudu piplat šedý interiér s černou, tak jako to máš ty. Když černou, tak všechno a ne na půl.Jinak dík za radu, na to bych sám nepřišel. Mi se to podařilo vyřešit instalací karbonovýho krytu palubovky - což částečně zakreje spáru a zbytek jsem vyřešil nacpáním starý pirellky do tý mezery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Mi se to podařilo vyřešit instalací karbonovýho krytu palubovky - což částečně zakreje spáru a zbytek jsem vyřešil nacpáním starý pirellky do tý mezery. aha ho? Můžeš mi prosím poslat "inspirační" foto mejlem? Moc by jsi mi tím pomohl. skywolker2005@volny.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) HELP!! klucani prosím poraďte mi, jak tady u ruč. brzdy drží ta přední část plast. tunelu. koupil jsem držák podle etky a nějak si s tím nevím rady. když plech dám na šroub od ruč. brzdy, tak je o proti plastu strašně nízko. držák přišroubovaný na plastu je vysoko (cca 2cm) nad držákem ruč. brzdy a není kam chytit závit. co dělám špatně??? nebo co mi ještě chybí??? Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 HELP!!klucani prosím poraďte mi, jak tady u ruč. brzdy drží ta přední část plast. tunelu. koupil jsem držák podle etky a nějak si s tím nevím rady. když plech dám na šroub od ruč. brzdy, tak je o proti plastu strašně nízko. držák přišroubovaný na plastu je vysoko (cca 2cm) nad držákem ruč. brzdy a není kam chytit závit. co dělám špatně??? nebo co mi ještě chybí??? Milane chybí ti takové prodloužení je to z jedné strany matice a z té druhé je šroub .Je to takový nádstavec. Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) Pokud to dobře chápu, tak na první foto mám daný držák u ručky dobře. Tu výšku dělá to prodloužení! Etka o těchto kouscích mlčí, nevidím je tam! Máte je někdo doma zbytečně? Kdybych aspoň měl obj. číslo, tak si je koupím... asi budu muset projevit zámečnický um a vyrobit si je. Editováno: 5. Květen 2008, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Dnes jsem si pro sebe "utrhl" chvíli času a konečně dokončil dílo. Chybějící držáky jsem vyrobil, vše co se mi jen trochu nezdálo, tak jsem vyčistil a s maximální precizností zkompletoval. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 (editace) Milo nevypada to vubec zle.Jaxi nakonec vyresil tu sparu pod vydechama ? Taky divam jaky mas v aute cisto - veci jak ja Editováno: 8. Květen 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Jak je to s vymenou rucni brzdy..pri prestavbe na faceliftovej spodek se musi menit komplet rucka nebo staci jen vymenit pytel za plast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak sem se dneska pustil do prvniho - neuspesneho pokusu o predelani spodku pristrojovky za novejsi sedivy... A mam tu par dotazu pro zkusene :-) 1) Jake je cislo toho drzaku, co je u rucky a drzi stredovy tunel? + Daji se nekde sehnat ty nastavce, pomoci kterych se drzak prisroubuje? 2) V puvodnim tunelu je dira na construct, jenze neni jen pro samotny zamek, co zajizdi pri zamceni dolu, ale je o dost vetsi, takze je videt kruh kolem zamku, da se nekde sehnat guma, co se da do vyrezane diry v tunelu, aby se zakryla nepresnost rezu? :-) neexistuje nejaka sablona, podle ktery by se to dalo vyrezat? 3) Kolik existuje cernych ramecku kolem radia? Myslel jsem, ze jeden a je stejny jak pro novejsi sedy pristrojovky tak pro ty cerny. Evidentne ne, mam tu jeden s 2din dirou a manual klimatizaci, jenze spodni cast je jaksi uzsi nez je potreba, nahore pasuje OK... 4) no a posledni dotaz, nevite nekdo na co je konektor, ktery je na fotce? Byla v nem zaslepka a je nekde tam, kde je u novejsich tunelu zapalovac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Muzu jen poradit ze to na te fotce je drzak zarovky pro osvit popelniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 A zadni popelnik je osvetleny? Je to totiz u zadniho popelniku..moc sem si to neprohlizel, ale jako objimka mi to nepripada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Ano zadni popelnik je osvetlen - na fotce neni v te objimce zarovka - bohuzel neda se jen dokoupit samotna zarovka,ale bohuzel celej ten plast co drzis s nasunutou zarovkou - cena je neuveritelna - tak jsem tam dost pracne zarovku nabodoval,ruzne upravil a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 aha ho? Můžeš mi prosím poslat "inspirační" foto mejlem? Moc by jsi mi tím pomohl. skywolker2005@volny.cz Sorry za pozdni odpoved, musel jsem vyreklamovat fotak (po zaruce to holt trva dyl) Loupnu to sem - takhle vypada ta spara - neni to hotovy a chce to tam jeste dost veci doladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Milane chybí ti takové prodloužení je to z jedné strany matice a z té druhé je šroub .Je to takový nádstavec. Neználek Chtel bych se zeptt zda se jedna o stejne prodlouzeni jake se pouziva na loketku. A jeste bych mel jeden dotaz ohledne vrsku palubky.Pokud budu menit vlnu za kaplicku musi se menit a takova ta kovova roura(nebo spis vyztuha,nevim jak to nazvat,to co je na obrazku)nebo muze zustat ta stara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Může zůstat ta stará, jiná není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 já jsem ten středovej tunel vůbec nepřidělával, a nezná se mi že by to snad nějak nedrželo... Jinak ještě potřebuješ jiný části tepcu dveří, protože ta nová palubka má jinej rádius... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Milane chybí ti takové prodloužení je to z jedné strany matice a z té druhé je šroub .Je to takový nádstavec. Neználek Chtel bych se zeptat zda se jedna o stejne prodlouzeni jake se pouziva na loketku.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ano o to prodloužení se jedná je na loketku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardap007 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Lidi a jak to je s tlačítkem od víčka nádrže jelikož před face to má u loketky a face nad rádiem a to samé je se zapalovačem jak jste to řešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.