rolbař Vloženo 19. Prosinec 2007 Vloženo 19. Prosinec 2007 Kamarád mě pověřil, abch se pozeptal, kolik stojej na slovensku převozní SPZ a poplatky s převodem na Slovensku. Nebyl by někdo tak hodnej a nezjistil mi to popřípadě jestli to někdo neví. Předem děkuji za něj i za sebe Citovat
smreko Vloženo 20. Prosinec 2007 Vloženo 20. Prosinec 2007 Nazdar už som si není tak presne istý ale malo by to byť cca 2000,- Sk za prevozne SPZ na vivoz mimo SR republiku samozrejme pokial ma vozidlo platnu STK+ EK, ak je to moc surne napiš mi spravu a zistim nie je problém, ale neviem prečo zrovna zo slovenska voziť k Vám auta keď u Vás su oveľa lacnejšie Citovat
rolbař Vloženo 20. Prosinec 2007 Autor Vloženo 20. Prosinec 2007 děkuji, máš PM s popsáním celé peripetie Citovat
Dare Vloženo 18. Říjen 2010 Vloženo 18. Říjen 2010 To mě mrzí, že to nenapíšete věřejně, ale přes SZ, zajímalo by mě to taky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.