Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak mně ještě napadá, že by to šlo ještě levněji..udělat ho šlapací :kol-135:

to se dá dodělat. V podlaze vyřízneš díru a klackem se budeš od silnice buď odstrkovat nebo brzdit.

• o 2 týdny později...
Vloženo

dnes je o tom hnusnym pidiaute velky clanek v metru...chcete scan? :) je to fakt sileny a bezpecnost sedacek pricelanych hur nez v nejstarsich tranvajich, cili na kovove kostce to je priserny

Vloženo (editace)
no ja se v praci v IBC neflakam jako ty po nasich chodbach sem te minule videl flakaci, kradl sitam nejaky pocitace :D

No jo sem tam tuhle byl ... sem musel tahnout naky pos.... krabice nahoru ... a odvazel sem si odtama jeden comp a musel sem nahoru pro potvrzeni ze to nekradu ... to by se jeden posral !!!

Ty voe tak to v tom IBC budes asi jedinej co neco dela :D ... I kdyz abych nekecal starame se tam o 2 firmy a tam celkem makaj ;)

Editováno: , autor: MichalF
Vloženo

Je jedine dobre, že se sem da auto ktere stoji cca 50tis. KC.. Treba se tady nikdo chytne za nos a pujdou u nas aspon trochu auta dolu.. To co tady za to ty svinaci chtej je vrchol.. Petr Janda z Olympicu mi vcera ukazoval co si privezl i s cestou z USA a proclením za auto.. Grand Cherokee 5.7 V8 r.v 2006, v plny vybave uplne se vsim v prekrasnym stavu za 260kc.. Tak kde je potom spravedlnost..??

Vloženo
Je jedine dobre, že se sem da auto ktere stoji cca 50tis. KC.. Treba se tady nikdo chytne za nos a pujdou u nas aspon trochu auta dolu.. To co tady za to ty svinaci chtej je vrchol.. Petr Janda z Olympicu mi vcera ukazoval co si privezl i s cestou z USA a proclením za auto.. Grand Cherokee 5.7 V8 r.v 2006, v plny vybave uplne se vsim v prekrasnym stavu za 260kc.. Tak kde je potom spravedlnost..??

100% souhlas, jen mam obavy kolik bude u nas stat. Tusim, ze 46tis to nebude ;)

Vloženo

Upřímně, podle mně jezdí na českých silnicích už dost aut nebezpečných pro svoji vlastní posádku i pro okolí. Proto bych se přimlouval sem tenhle experiment vůbec nepouštět, bez ohledu na cenu.

Vloženo

Já si zase říkám, že třeba do města místa skútru to nebude špatné, bezpečnost o 10% lepší, cena skoro stejná a aspoň člověk nezmokne. :)

Vloženo
Já si zase říkám, že třeba do města místa skútru to nebude špatné, bezpečnost o 10% lepší, cena skoro stejná a aspoň člověk nezmokne. :)

Jo jo souhlas ... a bezpecnejsi nez vsechny ty prastary 20let stary auta co u nas jezdej ...

Vloženo
Jo jo souhlas ... a bezpecnejsi nez vsechny ty prastary 20let stary auta co u nas jezdej ...

Tak to bych si právě tak jistý nebyl, že bude bezpečnější..stačí si přečíst článek, z jakého je to vyrobené plechu, ty fotky (viz uchycení sedaček) taky hovoří za své

Vloženo
Tak to bych si právě tak jistý nebyl, že bude bezpečnější..stačí si přečíst článek, z jakého je to vyrobené plechu, ty fotky (viz uchycení sedaček) taky hovoří za své

jeto rakev na koleckach. Lidi v tom i chodce venku to zmasakruje. Navic to bude nespolehlivy. Jak uz sme psal, pokud, tak omezovac na 45 km/h jinak nebrat. To ze by se diky tomu snizili ceny vsech aut je utopie.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...