Přejít na obsah

LED diody

F16

Doporučené příspěvky

Si me nekde videl? ;) ....Ja myslel ze jses pryc (ucis se) jinak bych vzal notbook a zajel. A ty jses na foru...

je to tak dvě tři hoďky zpátky, stáli jsme za tebou s tatíkem na křižovatce u Metropolu ve směru z náměstí :) za ten včerejšek sorry, nějak mě časově zmáhaj Vánoce, škola a tak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych si dodělat podsvětlení tlačítka OFF, kde právě není dioda.

No jenze to prave pry nejde. LEDku tam das, ale nejsou tam privedeny kontakty na zakladni desce, takze Ti svitit nebude. (prominte neodborne vyrazy) No a kdyz tam das original VW panel, tak budes mit jiny podsviceni a jeste TI k tomu na dvou dig. displajich nepujde teplota Climatronicu, protoze jsou jinak nakodovany. Tenhle problem uz jsem hodil za hlavu...Moc prace a casu za malou blbost.

Odkaz ke komentáři

No jenze to prave pry nejde. LEDku tam das, ale nejsou tam privedeny kontakty na zakladni desce, takze Ti svitit nebude. (prominte neodborne vyrazy) No a kdyz tam das original VW panel, tak budes mit jiny podsviceni a jeste TI k tomu na dvou dig. displajich nepujde teplota Climatronicu, protoze jsou jinak nakodovany. Tenhle problem uz jsem hodil za hlavu...Moc prace a casu za malou blbost.

Pokud tam není napájení, tak nebude problém ho dotáhnout drátem od jiné diody ....

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...