TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 vnitřnosti nedáváme, kdysi jsme to zkusili a jikry to nebylo ono, takže pouze z hlav kapříku cca 4-5 kousku, z nich se obere maso, jinak zelenina je petržel, mrkev, celer, bobkovej list, nové koření atd. udělá se vývar,jíška na másle, obere se maso a je to lahůdka, bez smetany.. jo, jo, tak ingredience stejný, jen já ty hlavy doslova ocucám a ožužlám. To mám moc rád. Lebku rozlouskám a mozeček vycucám, mňam. Tudle jsem dělal polévku z candátích jiker a mlíčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 a jak se salátem, kdo ho u vás dělá? U nás ho dělávám já. Ptám se, páč na Seznamu psali, že to bejvá chlapská záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 a jak se salátem, kdo ho u vás dělá? U nás ho dělávám já. Ptám se, páč na Seznamu psali, že to bejvá chlapská záležitost. No já ho ještě nedělal.Večeřel jsem vždy s rodinou,takže mamka nebo ségra byla jasná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 žabáka bych prubnul - ve kterém marketu jsi na ně narazil? u nás vývar s mnou uhňácanými veprovými knedlíčky a nudlemi salátek bramborový, rybí filety z ryby pangacius, řízeček vepřový a vinná klobáska aperitiv jsem vybral cinzano bianko a pít budu džus, ostatní ať si pijou co chtěj já mám detox - dnes jsem přitáhnul ve 3 ráno a mám okno jak výkladní skříň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 a jak se salátem, kdo ho u vás dělá? U nás ho dělávám já. Ptám se, páč na Seznamu psali, že to bejvá chlapská záležitost. máma, ale košt a co přijde do toho určujeme s tátou, jinak zbytek vše dělá otec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jasne ze chlapska Dufam ze sa z neho nepose.... HEHE a jak se salátem, kdo ho u vás dělá? U nás ho dělávám já. Ptám se, páč na Seznamu psali, že to bejvá chlapská záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) sákryš, stehýnka, pán je Gurmán, že? Taky bych si dal. U nás poslední dobou frčí Pangas. Ale jinak matka s bábi mají kapra. Samosebou bramborový salát, ale to, že to je mužská doména, o tom slyším poprvé. Na přípitek vínečko bílé či červené, kdo komu víc chutí. Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 u nás klasika: rybí polévka, kapr nebo řízek s bramborovým salátem, koš ovoce, devatero druhů cukroví, salát z devatera ovocí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 tak u nas asi take skoro klasika. bramorovy salat,kapr + kureci rizecky + kofolka,polivka kazdy rok jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) U nás je to takto: ako predjedlo makové pupačky potom hríbová omáčka a tento rok je to smažený pangas a samozrejme zemiakový šalát! Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 nejhorší byla kapustnica a hříbková omáčka, to mi fakt vloni nešmakovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Bobik a určite bola chyba v tých "supech" Ale chápem ťa ja mám okno s predvčerajšká! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Už se to smaží a voní jak sviň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 žabáka bych prubnul - ve kterém marketu jsi na ně narazil?u nás vývar s mnou uhňácanými veprovými knedlíčky a nudlemi salátek bramborový, rybí filety z ryby pangacius, řízeček vepřový a vinná klobáska aperitiv jsem vybral cinzano bianko a pít budu džus, ostatní ať si pijou co chtěj já mám detox - dnes jsem přitáhnul ve 3 ráno a mám okno jak výkladní skříň tak pangasus je dobrej, toho mám rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jasne ze chlapska Dufam ze sa z neho nepose.... HEHE ajajaj, hrášek snad néééé Ten mi do salátu nesmí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 tak pangasus je dobrej, toho mám rád. kvá kvá jsem koupil v Hypernově mražené 0,5kg balení za tuším něco kolem 130,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 ajajaj, hrášek snad nééééTen mi do salátu nesmí taky hrášek v salátu nemáme když je tak ho sním, ale nemusím ho, to samé celer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 taky hrášek v salátu nemáme když je tak ho sním, ale nemusím ho, to samé celer tak celer tam patří A petržel aby dlouho vydržel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Hrasek taky, i kdyz ho nekdo nemusi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 žabáka bych prubnul - ve kterém marketu jsi na ně narazil?u nás vývar s mnou uhňácanými veprovými knedlíčky a nudlemi salátek bramborový, rybí filety z ryby pangacius, řízeček vepřový a vinná klobáska aperitiv jsem vybral cinzano bianko a pít budu džus, ostatní ať si pijou co chtěj já mám detox - dnes jsem přitáhnul ve 3 ráno a mám okno jak výkladní skříň To mi povídej. Taky jsem se vyřídil a střískal jak motyka na Štědrej den jak blázen, ale u nás už klasika dopoledne řízky- vepřové a pangasius - bramborovej salát. A těším se na kachničku zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Bobik : v pátek sem tě potkal v bolce..frčel si do centra po jičínský mám dojem že se ta ulice jmenuje..ale každopádně si byl nejakej vysmátej..to si se tak těšil na tu weekendovou kalbu?? lol Jinak u nás bola vinná klobáska, houbovník, a rybí filetky ale z jaké ryby to netuším..máti prostě něco kúpila a samozřejmostí salátek ale neuhádnete jaký.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jdu blejt velebnosti..... Sem se nezřízeně přežral a je mi achychouvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 To mi povídej. Taky jsem se vyřídil a střískal jak motyka na Štědrej den jak blázen, ale u nás už klasika dopoledne řízky- vepřové a pangasius - bramborovej salát. A těším se na kachničku zítra kachničku jsme měli včera, něco jsme nechali pro tchána na dnešek místo žabiček. Zejtra bude candát a další kachnička. A k tomu salátek. Jsem zvědav, jestli se letos konečně sežere všechen, zase toho máme kotel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Hrasek taky, i kdyz ho nekdo nemusi. u nás by salát s hráškem nežral nikdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) a takhle vypadaly žabičky v koncovce. Byly na víně s troškou česneku, jarní cibulkou a nějakým italským extratvrdým strouhaným sýrem. Je moc dobrej a velmi snadno se to aplikuje při vaření a netáhne se to jako normální sýr. Dá se koupit v Makru, doporučuju. Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.