Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
vnitřnosti nedáváme, kdysi jsme to zkusili a jikry to nebylo ono, takže pouze z hlav kapříku cca 4-5 kousku, z nich se obere maso, jinak zelenina je petržel, mrkev, celer, bobkovej list, nové koření atd. udělá se vývar,jíška na másle, obere se maso a je to lahůdka, bez smetany..

jo, jo, tak ingredience stejný, jen já ty hlavy doslova ocucám a ožužlám. To mám moc rád. Lebku rozlouskám a mozeček vycucám, mňam. :palec2:

Tudle jsem dělal polévku z candátích jiker a mlíčí.

Vloženo
a jak se salátem, kdo ho u vás dělá? U nás ho dělávám já. Ptám se, páč na Seznamu psali, že to bejvá chlapská záležitost.

No já ho ještě nedělal.Večeřel jsem vždy s rodinou,takže mamka nebo ségra byla jasná volba :palec2:

Vloženo

žabáka bych prubnul - ve kterém marketu jsi na ně narazil?

u nás vývar s mnou uhňácanými veprovými knedlíčky a nudlemi

salátek bramborový, rybí filety z ryby pangacius, řízeček vepřový a vinná klobáska

aperitiv jsem vybral cinzano bianko a pít budu džus, ostatní ať si pijou co chtěj já mám detox - dnes jsem přitáhnul ve 3 ráno a mám okno jak výkladní skříň lol

Vloženo
a jak se salátem, kdo ho u vás dělá? U nás ho dělávám já. Ptám se, páč na Seznamu psali, že to bejvá chlapská záležitost.

máma, ale košt a co přijde do toho určujeme s tátou, jinak zbytek vše dělá otec

Vloženo

Jasne ze chlapska :)

Dufam ze sa z neho nepose.... HEHE

a jak se salátem, kdo ho u vás dělá? U nás ho dělávám já. Ptám se, páč na Seznamu psali, že to bejvá chlapská záležitost.

post-3257-1198510725_thumb.jpg

Vloženo (editace)

sákryš, stehýnka, pán je Gurmán, že? Taky bych si dal. U nás poslední dobou frčí Pangas. Ale jinak matka s bábi mají kapra. Samosebou bramborový salát, ale to, že to je mužská doména, o tom slyším poprvé. Na přípitek vínečko bílé či červené, kdo komu víc chutí.

Editováno: , autor: blizard
Vloženo (editace)

U nás je to takto: ako predjedlo makové pupačky potom hríbová omáčka a tento rok je to smažený pangas :palec2: a samozrejme zemiakový šalát!

Editováno: , autor: vikino1
Vloženo
žabáka bych prubnul - ve kterém marketu jsi na ně narazil?

u nás vývar s mnou uhňácanými veprovými knedlíčky a nudlemi

salátek bramborový, rybí filety z ryby pangacius, řízeček vepřový a vinná klobáska

aperitiv jsem vybral cinzano bianko a pít budu džus, ostatní ať si pijou co chtěj já mám detox - dnes jsem přitáhnul ve 3 ráno a mám okno jak výkladní skříň lol

tak pangasus je dobrej, toho mám rád.

Vloženo
žabáka bych prubnul - ve kterém marketu jsi na ně narazil?

u nás vývar s mnou uhňácanými veprovými knedlíčky a nudlemi

salátek bramborový, rybí filety z ryby pangacius, řízeček vepřový a vinná klobáska

aperitiv jsem vybral cinzano bianko a pít budu džus, ostatní ať si pijou co chtěj já mám detox - dnes jsem přitáhnul ve 3 ráno a mám okno jak výkladní skříň lol

To mi povídej. Taky jsem se vyřídil a střískal jak motyka na Štědrej den jak blázen, ale u nás už klasika dopoledne řízky- vepřové a pangasius - bramborovej salát. A těším se na kachničku zítra lol

Vloženo

Bobik : v pátek sem tě potkal v bolce..frčel si do centra po jičínský mám dojem že se ta ulice jmenuje..ale každopádně si byl nejakej vysmátej..to si se tak těšil na tu weekendovou kalbu?? lol lol

Jinak u nás bola vinná klobáska, houbovník, a rybí filetky ale z jaké ryby to netuším..máti prostě něco kúpila :) a samozřejmostí salátek ale neuhádnete jaký.. lol

Vloženo
To mi povídej. Taky jsem se vyřídil a střískal jak motyka na Štědrej den jak blázen, ale u nás už klasika dopoledne řízky- vepřové a pangasius - bramborovej salát. A těším se na kachničku zítra lol

kachničku jsme měli včera, něco jsme nechali pro tchána na dnešek místo žabiček. Zejtra bude candát a další kachnička. A k tomu salátek. Jsem zvědav, jestli se letos konečně sežere všechen, zase toho máme kotel.

Vloženo (editace)

a takhle vypadaly žabičky v koncovce. Byly na víně s troškou česneku, jarní cibulkou a nějakým italským extratvrdým strouhaným sýrem. Je moc dobrej a velmi snadno se to aplikuje při vaření a netáhne se to jako normální sýr. Dá se koupit v Makru, doporučuju.

Editováno: , autor: TomasB

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...