Přejít na obsah

Co připravujete na štědrovečerní večeři?


TomasB

Doporučené příspěvky

Bobik : v pátek sem tě potkal v bolce..frčel si do centra po jičínský mám dojem že se ta ulice jmenuje..ale každopádně si byl nejakej vysmátej..to si se tak těšil na tu weekendovou kalbu?? lol lol

Jinak u nás bola vinná klobáska, houbovník, a rybí filetky ale z jaké ryby to netuším..máti prostě něco kúpila :) a samozřejmostí salátek ale neuhádnete jaký.. lol

je to možný, že to bylo tam, ale nevím nevšimnul jsem si tě :(

ale asi jsem byl vychechtanej ze čtvrtečního Vánočního večírku (byl Golf, ruleta, Děda Mládek ilegal Band, strašnýho žrádla a ohňostroj) a v pátek byl večírek na Mělníku, kde jsme málem dostali přes držku, ale taky jsme parádně popili :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já už nemůžu, už je mi zle. Permanentní pálení žáhy, šoufl od žaludku, žrádlo už ani nemůžu vidět. To že sem se s tonye36 u nás doma zlil jako hovádko má za následek, že dneska asi nedám ani kapičku. Manželky s děckama večer zapadly chrápat do pokoje a my jsme se vyvalili na sedačku, čučeli na dývka, kecali a udolali jsme 2 flašky výborného vína, pak už lahvinku nižší třídy, pak 0,5litru rakie a ve finále 0,7 litru vodky. Prostě pak už bylo jedno co, hlavně aby to teklo ;) K mé nevelké radosti ty naše baby vymyslely druhej den, že po obědě pojedem na zámek na prohlídku. A to jsem byl schopen tak akorát chrápat ještě :feve:

A za vánoce 2kg nahoru :kuk:

Sem ráno se zmohl akorát na prohlášení o resetu ŘJ. lol

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

jsem minulej tejden od sládka nafasoval vánoční karton v Budvaru, tak jsem si po večeři jeden načepoval a ten náš satan shodil půllitr ze stolu, nejen pivko, ale i jedna z posledních pivních sklenic v prdeli. Jsem měl tak cca 20 půllitrů a už mám jen jeden. :feve:

Vidíš, kdyby jsi se se mnou vydal k vodě, tak jste mohli dlabat třeba štiku. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a takhle vypadaly žabičky v koncovce. Byly na víně s troškou česneku, jarní cibulkou a nějakým italským extratvrdým strouhaným sýrem. Je moc dobrej a velmi snadno se to aplikuje při vaření a netáhne se to jako normální sýr. Dá se koupit v Makru, doporučuju.

člověče, takhle podobně to vypadalo, když se tu někdo před barákem poblil.

asi zůstanu u ryby....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mel na vyber... Pangus, Kapr, Kureci rizecek, tak jsem si dal od kazdeho jedno, do dnesniho dne jsem sezral 3kg salatu a prave jsem se vazil... Hnus velebnosti..

Jak to říkával Menšík:

Vezmu si 10 dkg salámu, zvážím ho, má 10 dkg.

Stoupnu si s ním na váhu, mám o 10 dkg víc.

Sním ho a mám najednou o 3 kila víc :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...