Jir-ka Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Jenom k tomu Komaxitu. Komaxit je značka výrobku od Balakomu. Jinak existují další výrobci, vše jsou to práškové barvy které se vypalují při teplotách cca 200 stupňů. Ale není to"klasická " barva, jedná se plast který se působením tepla spojí a rozlije. Je poměrně odolný proti mechanickému poškození, ale je náchylný na jemné škrábance. Např. nešetrné mytí bez důkladného oplachu bude dříve vidět, než u kvalitních "mokrých" akrylátových laků. Taky se nedosáhne takové hloubky lesku, jako když se metalíza přelakuje bezbarvým lakem. Práškové laky se vyrábějí jako epoxidové pro vnitřní použití, polyesterové pro vnější. Nebo taky kombinace epoxypolyesterové. V případě disků bych to použil na plechy pod poklice, navíc barevné na slunci časem vyšisují. Snad ještě tu stříbrnou, ale povrch není ideální a ke kvalitnímu akrylátu to má daleko. Navíc na ostrých hranách ja vždy barvy trochu víc než na ploše a je to vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Nevíte jaký je číslo barvy na origo alu škoda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colnago Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 číslo barvy na origo alu kola škoda je 7ZS, tak mi to napsali z info linky........ještě jsem se neptal lakýrníků jestli jim to něco řekne, uvidíme....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda a50 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Nabízíme autolakyrnické a klempířské práce za dobrou cenu. Servis se speacializuje i na veterány. Na všechny dotazy rád odpovím. Sídlíme v Praze a vlastníme odtahové auto takže není problém auto přivést a odvést kam budete potřebovat. Rád pošlu fotografie provedených prací zatím mám v pc pouze veterány na, kterých pracuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beldík Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Ahoj, nechal jsem si v létě nalakovat AL disky na stříbrnou. Jsem velmi spokojen s prací a cenou. Teď jsem sehnal plastové pokličky na Supa, nemáte nějakého lakýrku mokré barvě? Jinak kola mám od www.lakovnadisku.cz Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Vkládání stejných příspěvků do vícero témat je zakázané. Navíc to tady smrdí reklamou na sto honů. Dávej si na to pozor, jinak bude následovat stopka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beldík Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Zdar borci, tak dnes jsem přivalil i plastové pokličky. Dám sem potom nějaké foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.