Humanic Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Je to přesně tak manželka má Passata B5 Syncro 10/98 - je to pevný 4x4 Torsen,já mám teď nový Passat B5.5 4Motion 01/03 - je to taky pevný 4x4 Torsen. V nových B6 od 2006 by měly být Haldexy II.generace stejné jako v Octě II, takže až naše "bé-pětky" odejdou do věčných lovišť, půjdu asi do Audi Quattro (v A6 je pořád Torsen), nebo se vykašlu na TDI a koncerňáky a půjdu do Subaru Forester. Subaru Forester???To je snad nejošklivější subárko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 presne tak...je to nejhnusnesi subaru....to radsi favorita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 možná není nejhezčí, ale až se projedete ve verzi 2.5XTurbo, tak budete mluvit jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOTIF Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Bral bych Skodovku.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki RS Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Je to přesně tak manželka má Passata B5 Syncro 10/98 - je to pevný 4x4 Torsen,já mám teď nový Passat B5.5 4Motion 01/03 - je to taky pevný 4x4 Torsen. V nových B6 od 2006 by měly být Haldexy II.generace stejné jako v Octě II, takže až naše "bé-pětky" odejdou do věčných lovišť, půjdu asi do Audi Quattro (v A6 je pořád Torsen), nebo se vykašlu na TDI a koncerňáky a půjdu do Subaru Forester. Přesně tak, kdo jednou vyzkouší čtyřkolu na sněhu tak už není cesty zpět, já když jsem nafasoval služebního Passata Syncro a odjezdil jsem s ním zimu a tehda to byla opravdová zima (ladovská ) tak prostě bylo mi hned jasné že jednu hnanou nápravu už nikdy nekoupím. Teť mám doma 2 Torseny a nic jinýho už nechci - ikdyž Subarce bych se taky nebránil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Už jsem to psal.jel jsem na dálnici v dešti,cca 120km/h +- a ve vyjetých kolejích nastal akquaplaning,prokluzl předek,zabral zadek a ten kopanec nikomu nepřeji.To se potom pěkně rozbuší srdce.Potom jsem udělal haldex na vypínač a byl klid.Jinak takto někdo robil TT,psal to kdysi na Audi fóru.Stalo se mu to samé a neustál to. to jsi ale letěl jak prase ne ? chápu, že byly koleje jak prase, ale v tom případě jedu o to pomaleji...jinak ale o případu zatáčka a prokluz přední nápravy + připojení zadku = návštěva příkopu a v případě pravotočivé tak nedejbože Tatru s pískem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.