Urbo Vloženo 2. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2008 No podle jejich webu když to sečteš jako komplet 4 tlumiče a k tomu od nich 4x snížená pružina, tak to vyjde na 19 516,-- což je celkem pálka. Takže leda, že bych tam vrazil mříž, napsal to jako N1, založil si firmu a prodal napsal si to jako firemák))) Pak by mě to vyšlo asi na 15. Octavius84: A ty to máš teď jak? komplet všechny tlumiče a pružiny HP, jestli se nepletu. A co to je přesně za pružiny, co tam máš? Kolik je předek a kolik zadek. Líbí se mi to, jak to máš, nechal bych si to asi udělat stejně, aspoň vidim, jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 2 Luke: Ty tvoje zimni kola se nadaji prehlidnout, natoz ty letni.... 2 Urbo: A to je cena s dani nebo bez? Jestli s dani tak je to dobry...No zadek ja jasnej, ten je -45mm, a predek-no tezko rict, ja myslim ze -60mm urcite. (Protoze tlumic se steluje 0-60 mm dolu a jeste ty nizsi pruziny, a mam to az dole). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 60 jo? na webu maj napsáno, že je to 0-40. Tam příští tejden zavolam a zeptam se co a jak. Nakonec do toho asi půjdu, ale běda vám, jak neubudu spokojenej. )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ver mi ze s HP budes max spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Tak co jsi zjistil Urbo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Tak co jsi zjistil Urbo??? Hele zatim nic, protože jsem nemocnej takovym způsobem, že jsem teď nemohl od silvestra mluvit:)) Takže čekam až budu trochu zralej an telefonování. Ještě se chci přesvědčit. Když mam tlumič stavitelnej třeba 0-40mm a k tomu koupim pružiny dejme tomu -30 milimetrů. Tak potom můžu auto štelovat -30 až - 70 mm, žejo? Nebo se pletu? Já si nejsem jistej, jak je to tam uchycený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 A ještě myslíte, že má nějakej vliv mít snížený pružiny od stejnýho výrobce, jako tlumiče? Nebo je to v zásadě jedno? Přemýšlim, že bych dal ten podvozek HP, ale na jinejch pružinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Jojo, melo by to byt presne tak jak pises.... A asi uz bych teda daval pruziny od stejnyho vyrobce? Nebo co te vede k myslence na jinyho vyrobce. Hlavne si myslim ze to maj spolu sladeny, kor kdyz vzadu delaj to snizeni prave pruzinou, tak bych se treba bal aby ta pruzina od jinyho vyrobce nebyla treba moc mekka a tak podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 No mohl jsem mit jedny pruziny levnejc, ale na to stejne kaslu. Usetril bych tak 2000 a to uz me ted stejne nespasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Taky si myslim ze uz ty dva litry na tom svet nezachrani, a takhle alespon vis jak to bude spolu fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 5. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Jasny, tak ted uz jen pockat do osmyho, az mi prijde vyplata a jeste az mi zaplati typek,kterymu prodavam starou maringotku ze stavby a muzu se zacit starat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anas Al-Sayed Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Chci se zeptat takou blbou otasku, Cemu je vhodne snizeni auto, jeto lepsi na dalnici? a je to poznat na rychlost treba 160 Km/h ? Me treba zajma auto trsoku zvisit, hlavne kdis se pustit do pisku. Prodava se neco na zvednuti a znizeni treba kdis se chce, jak treba u Range Rover ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Snizene auto lip sedi v zatackach, muzes je projizdet rychleji a pritom stejne bezpecne. Se zvysovanim je to trochu slozitejsi, daji se dat ruzne podlozky pod pruziny, ale neporadim ti presne jak to udelat. Prodavaji je treba i na www.podvozky.cz ale je to tam zbytecne predrazeny, daji se sehnat i levnejc. Podivej se tady v ostatnich tematech, vim, ze se to tady dost resilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) to Urbo: Když to tak sleduju, tak opravdu nejlepší je sehnat někoho kdo má úplně stejný podvozek jako si chceš pořídit a zjistit jestli ti to tak bude vyhovovat. Podle fotek a popisů co jsem tak koukal, tak i když je deklarováno např. -35mm tak se to někdy výrobce od výrobce docela liší - pokud jde tedy o vnější vzhled. To Anas...: Co se jízdních vlastností týče, tak hodně záleží na kvalitě silnice. Musím říct, že snížený podvozek jsem si nejvíc užil na německých dálnicích. Např jsem zkoušel max. rychlost a i při rychlosti přes 200km/h se auto krásně ovládá, žádné vibrace, nic. Prostě stejná ovladatelnost jako když jedu 100. A zátačky si s tim člověk vychutná i na normální silnici - výrazně nižší náklon. Na druhou stranu musím říct, že na rozbité silnici je jízda dost nepříjemná. Jinak na zvýšení podvozku se dělají buď podložky jako např: http://www.levneautodoplnky.cz/podvozky/po...seni/?stranka=3 , nebo komplet podvozky (myslím že jsem někde viděl komplet od inter alloy, ale teď to nemůžu najít). Jaký to má vliv na jízdní vlastnosti nemůžu posoudit. Editováno: 7. leden 2008, autor: sin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 7. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2008 To mas pravdu, z toho mam prave strach. Proto chci jit taky do nastavitelnyho podvozku, protoze to ze mas na krabici napsano -35 jeste neznamena, ze si to sedne fakt o 35 mm. Ted mi jen nejakej mamlas zboural na parkovisti dvere, tak jen doufam, ze to pujde vsechno z pojistky, jinak si misto podvozku koupim dvere a podvozek az kdovi kdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 2 Urbo: No ja teda nevim odkud jsi, ale kdyby si byl od nekud z blizka nebo se nekde v mem okoli pohyboval, tak neni problem se u me na HPcka mrknout a svezt se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 2 Urbo: No ja teda nevim odkud jsi, ale kdyby si byl od nekud z blizka nebo se nekde v mem okoli pohyboval, tak neni problem se u me na HPcka mrknout a svezt se.... No já bydlim kus od Prahy. Ale kdybych plánoval nějakej výlet směrem k vám, tak ti napíšu SZ a klidně se na to rád podívam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 A ještě myslíte, že má nějakej vliv mít snížený pružiny od stejnýho výrobce, jako tlumiče? Nebo je to v zásadě jedno? Přemýšlim, že bych dal ten podvozek HP, ale na jinejch pružinách. tak jsem to měl na fabce , měl jsem štelovací tlumiče HP a ktomu perka V-maxx(celkem sníženo cca-85mm), a byl jsem maximálně spokojenej tu samou kombinaci chystám na jaro na oktáfku, zatim mám perka Vmaxx(cca o -50mm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 8. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2008 tak jsem to měl na fabce , měl jsem štelovací tlumiče HP a ktomu perka V-maxx(celkem sníženo cca-85mm), a byl jsem maximálně spokojenejtu samou kombinaci chystám na jaro na oktáfku, zatim mám perka Vmaxx(cca o -50mm) Hmm, taky pekny. Hlavne mas kruty kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Hm, jenze opravdu nevim proc kupovat perka od nekoho jinyho, kdyz HPcka maji taky svoje snizeny perka, a prodavaj je snad za tisic kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Hm, jenze opravdu nevim proc kupovat perka od nekoho jinyho, kdyz HPcka maji taky svoje snizeny perka, a prodavaj je snad za tisic kus kupoval jsem jiný kvuli většímu snížení, oni tolik standartně nenabízej(maj max myslim -30mm) a pokud bych chtěl spešl kratší, tak bych čekal buhví jak dlouho neni to snima prdel(jezdim knim poměrně často ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 kupoval jsem jiný kvuli většímu snížení, oni tolik standartně nenabízej(maj max myslim -30mm) a pokud bych chtěl spešl kratší, tak bych čekal buhví jak dlouho neni to snima prdel(jezdim knim poměrně často ) Me se libi jak to mas, jen bych tomu dal vetsi kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Me se libi jak to mas, jen bych tomu dal vetsi kola taky bych se čeče za větší nezlobil(jenže moje představy jsou z fin. hlediska nesplnitelný ), takže zatim jen 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 taky bych se čeče za větší nezlobil(jenže moje představy jsou z fin. hlediska nesplnitelný ), takže zatim jen 17 Napodobne pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Co tam mas za rozmer gumy Klaco??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.