Přejít na obsah

O kolik snížit O1 combi?

Urbo

Doporučené příspěvky

No podle jejich webu když to sečteš jako komplet 4 tlumiče a k tomu od nich 4x snížená pružina, tak to vyjde na 19 516,-- což je celkem pálka. Takže leda, že bych tam vrazil mříž, napsal to jako N1, založil si firmu a prodal napsal si to jako firemák))) Pak by mě to vyšlo asi na 15.

Octavius84: A ty to máš teď jak? komplet všechny tlumiče a pružiny HP, jestli se nepletu. A co to je přesně za pružiny, co tam máš? Kolik je předek a kolik zadek. Líbí se mi to, jak to máš, nechal bych si to asi udělat stejně, aspoň vidim, jak to vypadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 Luke: Ty tvoje zimni kola se nadaji prehlidnout, natoz ty letni....

2 Urbo: A to je cena s dani nebo bez? Jestli s dani tak je to dobry...No zadek ja jasnej, ten je -45mm, a predek-no tezko rict, ja myslim ze -60mm urcite. (Protoze tlumic se steluje 0-60 mm dolu a jeste ty nizsi pruziny, a mam to az dole).

Odkaz ke komentáři

Tak co jsi zjistil Urbo???

Hele zatim nic, protože jsem nemocnej takovym způsobem, že jsem teď nemohl od silvestra mluvit:)) Takže čekam až budu trochu zralej an telefonování.

Ještě se chci přesvědčit. Když mam tlumič stavitelnej třeba 0-40mm a k tomu koupim pružiny dejme tomu -30 milimetrů. Tak potom můžu auto štelovat -30 až - 70 mm, žejo? Nebo se pletu? Já si nejsem jistej, jak je to tam uchycený.

Odkaz ke komentáři

Jojo, melo by to byt presne tak jak pises.... A asi uz bych teda daval pruziny od stejnyho vyrobce? Nebo co te vede k myslence na jinyho vyrobce. Hlavne si myslim ze to maj spolu sladeny, kor kdyz vzadu delaj to snizeni prave pruzinou, tak bych se treba bal aby ta pruzina od jinyho vyrobce nebyla treba moc mekka a tak podobne

Odkaz ke komentáři

Snizene auto lip sedi v zatackach, muzes je projizdet rychleji a pritom stejne bezpecne. Se zvysovanim je to trochu slozitejsi, daji se dat ruzne podlozky pod pruziny, ale neporadim ti presne jak to udelat. Prodavaji je treba i na www.podvozky.cz ale je to tam zbytecne predrazeny, daji se sehnat i levnejc. Podivej se tady v ostatnich tematech, vim, ze se to tady dost resilo.

Odkaz ke komentáři

to Urbo: Když to tak sleduju, tak opravdu nejlepší je sehnat někoho kdo má úplně stejný podvozek jako si chceš pořídit a zjistit jestli ti to tak bude vyhovovat. Podle fotek a popisů co jsem tak koukal, tak i když je deklarováno např. -35mm tak se to někdy výrobce od výrobce docela liší - pokud jde tedy o vnější vzhled.

To Anas...: Co se jízdních vlastností týče, tak hodně záleží na kvalitě silnice. Musím říct, že snížený podvozek jsem si nejvíc užil na německých dálnicích. Např jsem zkoušel max. rychlost a i při rychlosti přes 200km/h se auto krásně ovládá, žádné vibrace, nic. Prostě stejná ovladatelnost jako když jedu 100. A zátačky si s tim člověk vychutná i na normální silnici - výrazně nižší náklon. Na druhou stranu musím říct, že na rozbité silnici je jízda dost nepříjemná.

Jinak na zvýšení podvozku se dělají buď podložky jako např: http://www.levneautodoplnky.cz/podvozky/po...seni/?stranka=3 , nebo komplet podvozky (myslím že jsem někde viděl komplet od inter alloy, ale teď to nemůžu najít). Jaký to má vliv na jízdní vlastnosti nemůžu posoudit.

Editováno: , autor: sin
Odkaz ke komentáři

To mas pravdu, z toho mam prave strach. Proto chci jit taky do nastavitelnyho podvozku, protoze to ze mas na krabici napsano -35 jeste neznamena, ze si to sedne fakt o 35 mm. Ted mi jen nejakej mamlas zboural na parkovisti dvere, tak jen doufam, ze to pujde vsechno z pojistky, jinak si misto podvozku koupim dvere a podvozek az kdovi kdy.. :076

Odkaz ke komentáři

2 Urbo: No ja teda nevim odkud jsi, ale kdyby si byl od nekud z blizka nebo se nekde v mem okoli pohyboval, tak neni problem se u me na HPcka mrknout a svezt se....

No já bydlim kus od Prahy. Ale kdybych plánoval nějakej výlet směrem k vám, tak ti napíšu SZ a klidně se na to rád podívam.

Odkaz ke komentáři

A ještě myslíte, že má nějakej vliv mít snížený pružiny od stejnýho výrobce, jako tlumiče? Nebo je to v zásadě jedno? Přemýšlim, že bych dal ten podvozek HP, ale na jinejch pružinách.

tak jsem to měl na fabce :palec2: , měl jsem štelovací tlumiče HP a ktomu perka V-maxx(celkem sníženo cca-85mm), a byl jsem maximálně spokojenej

tu samou kombinaci chystám na jaro na oktáfku, zatim mám perka Vmaxx(cca o -50mm) ;)

post-38-1199797408_thumb.jpg

post-38-1199797465_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak jsem to měl na fabce :palec2: , měl jsem štelovací tlumiče HP a ktomu perka V-maxx(celkem sníženo cca-85mm), a byl jsem maximálně spokojenej

tu samou kombinaci chystám na jaro na oktáfku, zatim mám perka Vmaxx(cca o -50mm) ;)

Hmm, taky pekny. Hlavne mas kruty kola :palec2:

Odkaz ke komentáři

Hm, jenze opravdu nevim proc kupovat perka od nekoho jinyho, kdyz HPcka maji taky svoje snizeny perka, a prodavaj je snad za tisic kus

kupoval jsem jiný kvuli většímu snížení, oni tolik standartně nenabízej(maj max myslim -30mm) a pokud bych chtěl spešl kratší, tak bych čekal buhví jak dlouho :feve: neni to snima prdel(jezdim knim poměrně často ;) )

Odkaz ke komentáři

kupoval jsem jiný kvuli většímu snížení, oni tolik standartně nenabízej(maj max myslim -30mm) a pokud bych chtěl spešl kratší, tak bych čekal buhví jak dlouho :feve: neni to snima prdel(jezdim knim poměrně často ;) )

Me se libi jak to mas, jen bych tomu dal vetsi kola :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...