Leden 4, 200817 r Autor Ahoj mě se ten tvůj příspěvek líbil. Ostatně i ta původní Tomova myšlenka zatáhnout do diskuse nějakou fanynku není špatná ale úvod vlákna nenapsal dost diplomaticky a tak se to halt nepodařilo.Jinak jsem si na radu JirkyK vygeneroval fanynky, no upřímě není jich zas tak moc, je jich 39, takže se jim omlouvám za pochybnost, že tu vůbec jsou.Ani se jim nedivím,že se jim do diskuse nechce-pár "václavek" vedle tisíců pařezů je to pro ně přeci jen těžké. je to fakt, nejsem zrovna "politicky" korektní...
Leden 4, 200817 r Nelíbím se Ti?! No Myšáčku pokud bys nabral tuto pobobu, byl bys nejen chlouba plastické chirulgie ale i ozdobou tohoto fóra.
Leden 4, 200817 r No Myšáčku pokud bys nabral tuto pobobu, byl bys nejen chlouba plastické chirulgie ale i ozdobou tohoto fóra. Líbím se vám kluci? To jsem ráda, ale ne že to rozkecáte po celém fóru, dva roky se mi to dařilo tajit...
Leden 4, 200817 r docela ujdeš Jak jsem psala, maďarské a slovenské geny dělají své...ale jsem taky pěkně temperamentní...
Leden 4, 200817 r Líbím se vám kluci? To jsem ráda, ale ne že to rozkecáte po celém fóru, dva roky se mi to dařilo tajit... JJ, oku to lahodí.
Leden 4, 200817 r Jak jsem psala, maďarské a slovenské geny dělají své...ale jsem taky pěkně temperamentní... :smich: :smich:
Leden 4, 200817 r Líbím se vám kluci? To jsem ráda, ale ne že to rozkecáte po celém fóru, dva roky se mi to dařilo tajit... hehe
Leden 4, 200817 r Autor Jak jsem psala, maďarské a slovenské geny dělají své...ale jsem taky pěkně temperamentní... Heh, téměř identické kořeny... skoro sousedi...
Leden 5, 200817 r pěkná slečna, ale měl bys jí dávat víc jíst Ovšem jak píše Myšák, i pro mně poněkud pozdní ročník. Teda příliš pozdě narozená. Pozdě? ty osmnáctníku. Ty se nezdáš Kolik ti je Jirko? Že jsi mi ještě neřek nikdy kluku Budeš mladší než já, viď?
Leden 5, 200817 r Líbím se vám kluci? To jsem ráda, ale ne že to rozkecáte po celém fóru, dva roky se mi to dařilo tajit... Tak to se můžem domluvit na té sedačce z RS. Dámy mě vždy přemluví k nízkým až nulovým cenám..ale já je, nikdy! Upraveno Leden 5, 200817 r od Komárek
Leden 5, 200817 r Bych tady nabídl taky jednu nezadanou ťapinku Asi zdědí Octavii po mě (tedy jestli ji bude chtít takže by mohla do "klubu" patřit.. Co kdo nabízíte? Pánové? Na tu bych řekl jediné: "TOP KUS" Nabídnu 20 tisíc Euro za 1 noc. Upraveno Leden 5, 200817 r od Komárek
Leden 5, 200817 r Tak to se můžem domluvit na té sedačce z RS. Dámy mě vždy přemluví k nízkým až nulovým cenám..ale já je, nikdy! Tak to jsem ráda...sice budu teď pár měsíců mimo ČR, ale až to budeš řešit, ozvi se.-)
Leden 5, 200817 r Tak to jsem ráda...sice budu teď pár měsíců mimo ČR, ale až to budeš řešit, ozvi se.-) OK
Leden 19, 200817 r Ženský za volant nepatří.. sice jim to za ním sluší, ale to je tak všechno.. kdo na to má mít pořád nervy.., no ne?
Leden 19, 200817 r Ženský za volant nepatří.. sice jim to za ním sluší, ale to je tak všechno.. kdo na to má mít pořád nervy.., no ne? No nepleť se, některé jsou opravdu dobré řidičky.
Leden 19, 200817 r Že ? To víš, slovenské a maďarské geny... Tak to je dost zajimave, uz jenom proto, ze madarske a slovenske geny se jen tak lehce nespoji Ja sem se narodil v Ziline, proto ta poznamka
Leden 19, 200817 r No nepleť se, některé jsou opravdu dobré řidičky. Přesně tak. Znám jich několik málo, které to zvládají opravdu dobře a mají naježděno už hodně tisíc km bez nehody...
Leden 20, 200817 r Přesně tak. Znám jich několik málo, které to zvládají opravdu dobře a mají naježděno už hodně tisíc km bez nehody... Vyjímka potvrzující pravidlo
Leden 20, 200817 r Vyjímka potvrzující pravidlo Nic proti, ale třeba vůči tobě jsou to PANÍ řidičky (podle toho co jsem se tady dočetl...)
Leden 20, 200817 r Pozdě? ty osmnáctníku. Ty se nezdáš Kolik ti je Jirko? Že jsi mi ještě neřek nikdy kluku Budeš mladší než já, viď? chlapče, ani nevíš, jak bych si to přál. Tak snad v nějakým příštím životě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.