Publikováno Leden 1, 200817 r Kluci,budu prodávat jednu Nokii a jsem v koncích.Nemůžu přijít na to,jak uložené sms dostat na sim kartu.Dík
Leden 1, 200817 r na kolik SMS máš SIMkartu? je možný, že už je paměť SIMky plná a už zádně SMS nepobere
Leden 1, 200817 r Autor No dobře a na pamě´tovku to nejde taky??Tu mám 1 Gb a skoro celou volnou.Simku nevím,na kolik je
Leden 1, 200817 r Ak chceš skopírovať SMS správy priamo na kartu, tak na SIM karte je obmedzený počet na SMS a preto ti to nejde zkopírovať. Na bežnú pamäťovú kartu to zkopírovať nejde. V prípade, že chceš presunúť SMS medzi dvoma Nokiami, tak použi Nokia Content Copier (je súčasťou Nokia PC Suite), ten ti dovolí spraviť zálohy správ a preniesť ich do druhého telefónu. Ale ak sa dobre pamätám, vie zkopírovať len obyčajné SMS, s MMS si neporadí!
Leden 1, 200817 r Autor na Simce mám uloženy 3 zprávy z předešlého telefonu.Teď tam chci douložit asi 6,ale zaboha nemůžu přijít jak na to a v manuálu o tom nic
Leden 1, 200817 r Není kabel a ani BT. a infraport? Jinak tě zklamu, ale Nokie neumí přesouvat zprávy mezi Sim a pamětí telefonu. Ale koukni do návodu, některý telefony umí udělat kompletní zálohu telefonu na paměťovou kartu, ale nevím jak se to obnoví v jiném telefonu. Já jsem zprávy nakonec na nový telefon ze starého přeposílal protože to bylo jediný co se s tím dalo dělat.
Leden 1, 200817 r Autor Díky Peťo,už jsem na to přišel,že ne každý umí ukládat na Sim nebo paměťovku.6230i to uměla,ale 6131 to neumí.Takže jak píšeš,buď přeposlat,nebo opsat na papír.
Leden 1, 200817 r Díky Peťo,už jsem na to přišel,že ne každý umí ukládat na Sim nebo paměťovku.6230i to uměla,ale 6131 to neumí.Takže jak píšeš,buď přeposlat,nebo opsat na papír. NEní zač . Nový už to neuměj, nechápu proč. Tak to zkus přes infraport, na noťasu bys mohl mít, těch pár zpráv bude hned
Leden 1, 200817 r Autor Nemám infraport.Ty nové noťasy to neumí a 6131 infra nemá,jen BT a než bych našel drivery,to těch 6 zpráv raději napíšu na papír a je to
Leden 1, 200817 r Nemám infraport.Ty nové noťasy to neumí a 6131 infra nemá,jen BT a než bych našel drivery,to těch 6 zpráv raději napíšu na papír a je to TO věřím
Leden 1, 200817 r Nokie nebrat sou to sracky ja to rikam porad a co jsem to u tebe naposled viděl za ¨mobil?
Leden 1, 200817 r Nokie nebrat sou to sracky ja to rikam porad Ja se tim ridil vzdy, proto jsem nic jineho nez Nokii a Octavii nemel
Leden 1, 200817 r Jen můj první mobil nebyla Nokie. V tý době byl výběr ze 3 či 4 mobilů a signál se chytal lozením po oknech
Leden 1, 200817 r No jiste to cumim - no hledal jsem ale nenasel - no pres kabel to bude asi jasny ale do pametovky. No myslel jsem ze mam uz dedecka
Leden 1, 200817 r já sem si v N73ce nastavil ukládání SMS přímo na kartu a mam klid už se těšim jak si za 2tejdny koupim N82ku sice sem si chtěl koupit tu N95ku, ale je to pěkně hnusná cihla...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.