Přejít na obsah

Nokia a kopírování zpráv-help

cosby

Doporučené příspěvky

Ak chceš skopírovať SMS správy priamo na kartu, tak na SIM karte je obmedzený počet na SMS a preto ti to nejde zkopírovať. Na bežnú pamäťovú kartu to zkopírovať nejde.

V prípade, že chceš presunúť SMS medzi dvoma Nokiami, tak použi Nokia Content Copier (je súčasťou Nokia PC Suite), ten ti dovolí spraviť zálohy správ a preniesť ich do druhého telefónu. Ale ak sa dobre pamätám, vie zkopírovať len obyčajné SMS, s MMS si neporadí!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není kabel a ani BT.

a infraport? Jinak tě zklamu, ale Nokie neumí přesouvat zprávy mezi Sim a pamětí telefonu. Ale koukni do návodu, některý telefony umí udělat kompletní zálohu telefonu na paměťovou kartu, ale nevím jak se to obnoví v jiném telefonu.

Já jsem zprávy nakonec na nový telefon ze starého přeposílal protože to bylo jediný co se s tím dalo dělat.

Odkaz ke komentáři

Díky Peťo,už jsem na to přišel,že ne každý umí ukládat na Sim nebo paměťovku.6230i to uměla,ale 6131 to neumí.Takže jak píšeš,buď přeposlat,nebo opsat na papír.

NEní zač ;) . Nový už to neuměj, nechápu proč. Tak to zkus přes infraport, na noťasu bys mohl mít, těch pár zpráv bude hned

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...