cosby Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Kluci,budu prodávat jednu Nokii a jsem v koncích.Nemůžu přijít na to,jak uložené sms dostat na sim kartu.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 na kolik SMS máš SIMkartu? je možný, že už je paměť SIMky plná a už zádně SMS nepobere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 No dobře a na pamě´tovku to nejde taky??Tu mám 1 Gb a skoro celou volnou.Simku nevím,na kolik je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 SIM má povětšinou paměť na 10 SMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Ak chceš skopírovať SMS správy priamo na kartu, tak na SIM karte je obmedzený počet na SMS a preto ti to nejde zkopírovať. Na bežnú pamäťovú kartu to zkopírovať nejde. V prípade, že chceš presunúť SMS medzi dvoma Nokiami, tak použi Nokia Content Copier (je súčasťou Nokia PC Suite), ten ti dovolí spraviť zálohy správ a preniesť ich do druhého telefónu. Ale ak sa dobre pamätám, vie zkopírovať len obyčajné SMS, s MMS si neporadí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 na Simce mám uloženy 3 zprávy z předešlého telefonu.Teď tam chci douložit asi 6,ale zaboha nemůžu přijít jak na to a v manuálu o tom nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 vyzálohuj si v Nikia PC Suite. A budeš to mít v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Není kabel a ani BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Není kabel a ani BT. a infraport? Jinak tě zklamu, ale Nokie neumí přesouvat zprávy mezi Sim a pamětí telefonu. Ale koukni do návodu, některý telefony umí udělat kompletní zálohu telefonu na paměťovou kartu, ale nevím jak se to obnoví v jiném telefonu. Já jsem zprávy nakonec na nový telefon ze starého přeposílal protože to bylo jediný co se s tím dalo dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Díky Peťo,už jsem na to přišel,že ne každý umí ukládat na Sim nebo paměťovku.6230i to uměla,ale 6131 to neumí.Takže jak píšeš,buď přeposlat,nebo opsat na papír. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Díky Peťo,už jsem na to přišel,že ne každý umí ukládat na Sim nebo paměťovku.6230i to uměla,ale 6131 to neumí.Takže jak píšeš,buď přeposlat,nebo opsat na papír. NEní zač . Nový už to neuměj, nechápu proč. Tak to zkus přes infraport, na noťasu bys mohl mít, těch pár zpráv bude hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Nemám infraport.Ty nové noťasy to neumí a 6131 infra nemá,jen BT a než bych našel drivery,to těch 6 zpráv raději napíšu na papír a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Nemám infraport.Ty nové noťasy to neumí a 6131 infra nemá,jen BT a než bych našel drivery,to těch 6 zpráv raději napíšu na papír a je to TO věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Nokie nebrat sou to sracky ja to rikam porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Nokie nebrat sou to sracky ja to rikam porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Nokie nebrat sou to sracky ja to rikam porad a co jsem to u tebe naposled viděl za ¨mobil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Nokie nebrat sou to sracky ja to rikam porad Ja se tim ridil vzdy, proto jsem nic jineho nez Nokii a Octavii nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 Jen můj první mobil nebyla Nokie. V tý době byl výběr ze 3 či 4 mobilů a signál se chytal lozením po oknech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 kluci a Sony Ericsson K750i umi do pametovky - nebo pres Bluetooth? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 kluci a Sony Ericsson K750i umi do pametovky - nebo pres Bluetooth? No jiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 No jiste to cumim - no hledal jsem ale nenasel - no pres kabel to bude asi jasny ale do pametovky. No myslel jsem ze mam uz dedecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 já sem si v N73ce nastavil ukládání SMS přímo na kartu a mam klid už se těšim jak si za 2tejdny koupim N82ku sice sem si chtěl koupit tu N95ku, ale je to pěkně hnusná cihla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.