Přejít na obsah

válcová zkušebna výkonu

lukkkas123

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se jen zeptat jestli byste mně někdo neporadil kam v Brně zajet na zkoušku výkonu jakou mám . Mám octavii 81 kw ale moc mně to nesedí. Nechal jsem si tam dát větší trysky bosch sprint, ale nějak moc jsem to nepoznal. Známí mají 66 kw octavii 1 a čopnutou na 91 kw. Udajne az moc ale v pdtate by to melo byt srovnatelny vykonove s moji ne? Ale neni to tak Ma mnohem vetsi odpych trosku se clovek zaryje do sedadla. Proto bych chtel zajit si nechat zkusit vykon abych vedel kolik tam je opravdu. Diky za odpoved. Cau lukas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych se jen zeptat jestli byste mně někdo neporadil kam v Brně zajet na zkoušku výkonu jakou mám . Mám octavii 81 kw ale moc mně to nesedí. Nechal jsem si tam dát větší trysky bosch sprint, ale nějak moc jsem to nepoznal. Známí mají 66 kw octavii 1 a čopnutou na 91 kw. Udajne az moc ale v pdtate by to melo byt srovnatelny vykonove s moji ne? Ale neni to tak Ma mnohem vetsi odpych trosku se clovek zaryje do sedadla. Proto bych chtel zajit si nechat zkusit vykon abych vedel kolik tam je opravdu. Diky za odpoved. Cau lukas

Trysky na 81cku ti moc nepomuzou (nevim teda jaky , Sprin764 ?) ty ti pridaj tak 10PS bez uravy softu to nebude moc znat, a 66tky se chipuji na 85Kw+-

Odkaz ke komentáři

Z Brna mas kousek do Bratislavy a tam ma brzdu MAHU firma Profituning. Mozna by jsi mel premyslet nad chipem a pak teprve vyuzijes potencil trysek.Jako zaklad to mas dobre jen se musi prenastavit mapy.Pozor chip by mel byt udelanej na miru motoru.

Odkaz ke komentáři

Mohli byste mne poradit ktery kabel kabel koupit na octavii 81 kw ?? Aby jel i stim kpower programem ? Jejich nejak vic verzi a uz se v tom neorientuji. A chtel bych to na usb abych to pripojil na notebook. Diky moc.

To te vyjde levneji ta brzda.Jinak ja doporucim Vag704 CZ

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...