Petr E Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ahoj, myslíte že by šlo udělat vypínání podsvětlení všeho kromě tachometru? Napadlo mě to v noci na dálnici. Já vím, dá se to ztlumit..., ale tohle by byla docela dobrá vychytávka ne?! Má to takhle Saab a možná ještě jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 (editace) Ahoj, myslíte že by šlo udělat vypínání podsvětlení všeho kromě tachometru? Napadlo mě to v noci na dálnici. Já vím, dá se to ztlumit..., ale tohle by byla docela dobrá vychytávka ne?! Má to takhle Saab a možná ještě jiný. s tímto ti já sice nepomůžu,ale pomůžu ti najít již založené téma tak se ptej tam! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=956 Editováno: 3. leden 2008, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 s tímto ti já sice nepomůžu,ale pomůžu ti najít již založené téma tak se ptej tam!http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=956 Ok, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Malo by to ísť, na OI je to jednoduchšie ako na FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 4. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Malo by to ísť, na OI je to jednoduchšie ako na FI A napadá tě jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 A napadá tě jak? Napadá, když jsem zapojoval denní svícení tak tam zrovna tato funkce je že nesvítí palubka v režimu denního svícení, celé relé se napojovalo na pojistky kde se různě vypichovali a prohazovali dráty, a taky jeden drát šel přímo na palubku, ale ten je od kontrolky dálkovejch světel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Napadá, když jsem zapojoval denní svícení tak tam zrovna tato funkce je že nesvítí palubka v režimu denního svícení, celé relé se napojovalo na pojistky kde se různě vypichovali a prohazovali dráty, a taky jeden drát šel přímo na palubku, ale ten je od kontrolky dálkovejch světel... Jestli to chápu dobře, tak myslíš, že půjde samotnej drát na osvětlení tachometru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Jestli to chápu dobře, tak myslíš, že půjde samotnej drát na osvětlení tachometru? Sorry blbě sem si to přečetl, jen tachometr nevím ale celá palubka jo (tacho, otáčkoměr, teplota, palivo), plus zamezení rosvícení kontrolky dálkových.... Pokud chceš jen tacho, tak je asi spojeno se všema budíkama, někde tady jsem četl jak měnil podsvit palubovky a pak mu to blbě svítilo, že si tam pak natahal, různě dráty přímo od napájení.... Z toho mě jen napadlo, že pokud by jsi chtěl jen osvětlení tacho, tak by jsi nejspíš musel odpájet led z tacho a udělat podsvit zvlášť a zbytek odpojit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Napadá mě pouze jediná možná varianta a to upravit tištěné spoje v budíkách. LED diody jsou tam zapojené v určitých sériích, takže by se dala odpojit větev přímo na podsvit tachometru a napojit ji třeba přes přepínač a potřebný odpor na +12V a pak si to zase třeba přepnout zpět na kompletní podsvícení. Jen by se musel ještě použít potenciometr na solo regulaci svitu tachometru. Jinak se to udělat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.