Fosfor Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 (editace) Pomooc. Špatně mi startuje auto. Když startuji, tak se motor zhoupne, jako by byla vybitá baterie .Vyměnil jsem baterii a je to pořád stejné. Dobíjení funguje. Nevíte někdo, v čem to může být? Že by startér? Dík Editováno: 3. leden 2008, autor: Fosfor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pegas Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Pomooc. Špatně mi startuje auto. Když startuji, tak se motor zhoupne, jako by byla vybitá baterie .Vyměnil jsem baterii a je to pořád stejné. Dobíjení funguje.Nevíte někdo, v čem to může být? Že by startér? Dík Přidřený kluzný ložiska startéru. Ten se při startování jakoby "zakousává" a tím pádem má malé otáčky. Zrepasovat startér bych radil já, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Přidřený kluzný ložiska startéru. Ten se při startování jakoby "zakousává" a tím pádem má malé otáčky. Zrepasovat startér bych radil já, už jsem to tu taky psal, natlouk jsem baterku, co se do ní vešlo, chvíli jako že dobrý a teď to zase dlouho točí. Říkal mi mechoš, že to je starter, ale repas je prej taková cena, že je lepší koupit novej. V každým případě to ještě nechám, protože to není zase tak hrozný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frudo Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Riesil som rovnaky problem.Po repase startera je najazdene 15000 km a OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Riesil som rovnaky problem.Po repase startera je najazdene 15000 km a OK. kolik stál ten repas a co se s ním dělalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frudo Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Menili sa puzdra,pastorok,uhliky. S rozobratim nebol problem.Pri skladani trochu,vratit zavlacku tvaru C na povodne miesto na hriadelke. Puzdra som mal origo zo skodovky,ostatne veci od chlapika z f.Bosh. Material stal 1400 SKK.Robil mi to doma kamarat,ktory pracuje v skoda servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.