Publikováno Leden 3, 200817 r Pomooc. Špatně mi startuje auto. Když startuji, tak se motor zhoupne, jako by byla vybitá baterie .Vyměnil jsem baterii a je to pořád stejné. Dobíjení funguje. Nevíte někdo, v čem to může být? Že by startér? Dík Upraveno Leden 3, 200817 r od Fosfor
Leden 14, 200817 r Pomooc. Špatně mi startuje auto. Když startuji, tak se motor zhoupne, jako by byla vybitá baterie .Vyměnil jsem baterii a je to pořád stejné. Dobíjení funguje.Nevíte někdo, v čem to může být? Že by startér? Dík Přidřený kluzný ložiska startéru. Ten se při startování jakoby "zakousává" a tím pádem má malé otáčky. Zrepasovat startér bych radil já,
Leden 14, 200817 r Přidřený kluzný ložiska startéru. Ten se při startování jakoby "zakousává" a tím pádem má malé otáčky. Zrepasovat startér bych radil já, už jsem to tu taky psal, natlouk jsem baterku, co se do ní vešlo, chvíli jako že dobrý a teď to zase dlouho točí. Říkal mi mechoš, že to je starter, ale repas je prej taková cena, že je lepší koupit novej. V každým případě to ještě nechám, protože to není zase tak hrozný.
Leden 14, 200817 r Riesil som rovnaky problem.Po repase startera je najazdene 15000 km a OK. kolik stál ten repas a co se s ním dělalo ?
Leden 14, 200817 r Menili sa puzdra,pastorok,uhliky. S rozobratim nebol problem.Pri skladani trochu,vratit zavlacku tvaru C na povodne miesto na hriadelke. Puzdra som mal origo zo skodovky,ostatne veci od chlapika z f.Bosh. Material stal 1400 SKK.Robil mi to doma kamarat,ktory pracuje v skoda servise.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.