Jump to content

Špatné starty

Fosfor

Recommended Posts

Pomooc. Špatně mi startuje auto. Když startuji, tak se motor zhoupne, jako by byla vybitá baterie .Vyměnil jsem baterii a je to pořád stejné. Dobíjení funguje.

Nevíte někdo, v čem to může být? Že by startér?

Dík

Edited by Fosfor

• 2 weeks later...
Pomooc. Špatně mi startuje auto. Když startuji, tak se motor zhoupne, jako by byla vybitá baterie .Vyměnil jsem baterii a je to pořád stejné. Dobíjení funguje.

Nevíte někdo, v čem to může být? Že by startér?

Dík

Přidřený kluzný ložiska startéru. Ten se při startování jakoby "zakousává" a tím pádem má malé otáčky. Zrepasovat startér bych radil já,

Přidřený kluzný ložiska startéru. Ten se při startování jakoby "zakousává" a tím pádem má malé otáčky. Zrepasovat startér bych radil já,

už jsem to tu taky psal, natlouk jsem baterku, co se do ní vešlo, chvíli jako že dobrý a teď to zase dlouho točí. Říkal mi mechoš, že to je starter, ale repas je prej taková cena, že je lepší koupit novej. V každým případě to ještě nechám, protože to není zase tak hrozný.

Menili sa puzdra,pastorok,uhliky.

S rozobratim nebol problem.Pri skladani trochu,vratit zavlacku tvaru C na povodne miesto na hriadelke.

Puzdra som mal origo zo skodovky,ostatne veci od chlapika z f.Bosh.

Material stal 1400 SKK.Robil mi to doma kamarat,ktory pracuje v skoda servise.