tomina Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Videli jste nekdo nekde tuhle policku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Jo viděl, tady na fóru, už se to tu probíralo, dělá se i ve více barvách atd., zkusím to najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;hl=přihrádka Já jsem tak dobrej a rychlej! Začínám tady mít docela přehled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 JJ mám ji výrobce Topplast zasemám kam dávat bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Moc se omlouvam, musel jsem to nejak prehlidnout, proto jsem zalozil nove tema...vubec nechapu jak se to mohlo stat... :worthy :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Já ji koupil a teda nic moc. Zkusil jsem jí tam dát a byl to hnus fialovej, takže mi leží doma ve skříni ... Hlavně přesně nepasuje - částečně obepíná řadičku a ručku, takže jsou tam vidět přechody a i struktura toho plastu je jiná, takže je vidět, že to tam nepatří ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.