Publikováno Leden 4, 200817 r Zdar, má na OII slkopnou střešní anténu. Potřebuji demontovat anténní prut a vyměnit. Ale jak se prut o něco povolí aby šel v kloubu sklopit ,tak už se mu dál nechce. Máte někdo nějakej fígl? Pítr
Leden 4, 200817 r Zdar,má na OII slkopnou střešní anténu. Potřebuji demontovat anténní prut a vyměnit. Ale jak se prut o něco povolí aby šel v kloubu sklopit ,tak už se mu dál nechce. Máte někdo nějakej fígl? Pítr na konci závitu je bambulka a anténu lze silou vytrhnout ve sklopené poloze.Tedy já jsem ji dokázak vytrhnout až v úplně sklopené poloze, původně jsem měl informaci, že ji vytrhnu v šikmé poloze ale to se mi vůbec nepodařilo, byl jsem úspěšný až když jsem ji zcela sklopil.
Leden 4, 200817 r Autor na konci závitu je bambulka a anténu lze silou vytrhnout ve sklopené poloze.Tedy já jsem ji dokázak vytrhnout až v úplně sklopené poloze, původně jsem měl informaci, že ji vytrhnu v šikmé poloze ale to se mi vůbec nepodařilo, byl jsem úspěšný až když jsem ji zcela sklopil. Takže to max povolit....sklopit vodorovně se střechou a vytáhnout? Mám ještě jeden náhradní prut z Fabie tak to vyměnim.....co mysliš tou bambulkou? Pítr
Leden 4, 200817 r Takže to max povolit....sklopit vodorovně se střechou a vytáhnout? Mám ještě jeden náhradní prut z Fabie tak to vyměnim.....co mysliš tou bambulkou?Pítr Je to takova pojistka aby nesla jen tak vytahnout. Uvidis az to budes mit venku.
Leden 4, 200817 r Autor Je to takova pojistka aby nesla jen tak vytahnout. Uvidis az to budes mit venku. Hmm...jsem to zkoušel tahat ven a zas to nešlo....pak jsem koukal na ten prut co mam z Fabie....ten má i kratší závit...to byl prut z nesklopný antény....tak to vyměnit asi stejně nepůjde.... ...a když se vytáhne prut i s tou "bambulí" jde to tam pak zpátky....podle mě se musí vyžvejknout ten otvor v tom plastu co je namontovanej na střeše.....taky mi není jasný jak je potom udělaný propojení prutu s anténní kabelem... ´ Pítr Upraveno Leden 5, 200817 r od Pítr
Leden 5, 200817 r Hmm...jsem to zkoušel tahat ven a zas to nešlo....pak jsem koukal na ten prut co mam z Fabie....ten má i kratší závit...to byl prut z nesklopný antény....tak to vyměnit asi stejně nepůjde.... ...a když se vytáhne prut i s tou "bambulí" jde to tam pak zpátky....podle mě se musí vyžvejknout ten otvor v tom plastu co je namontovanej na střeše.....taky mi není jasný jak je potom udělaný propojení prutu s anténní kabelem... ´ Pítr Hele normalne otevri dvere vzadu stoupni si na prah, vysroubuj antenu co to jde, trochu s ni zavyklej a pak trhni. Neboj se!
Leden 5, 200817 r ...a když se vytáhne prut i s tou "bambulí" jde to tam pak zpátky....podle mě se musí vyžvejknout ten otvor v tom plastu co je namontovanej na střeše.....taky mi není jasný jak je potom udělaný propojení prutu s anténní kabelem... ´Pítr Pítře, nepodepisuj se všude za příspěvkem Pítr, máš to v avataru..šetři místem
Leden 5, 200817 r Hmm...jsem to zkoušel tahat ven a zas to nešlo....pak jsem koukal na ten prut co mam z Fabie....ten má i kratší závit...to byl prut z nesklopný antény....tak to vyměnit asi stejně nepůjde.... ...a když se vytáhne prut i s tou "bambulí" jde to tam pak zpátky....podle mě se musí vyžvejknout ten otvor v tom plastu co je namontovanej na střeše.....taky mi není jasný jak je potom udělaný propojení prutu s anténní kabelem... ´ Pítr Hele maximálně ti zůstane v ruce komplet anténa i s kusem střechy. Prostě se toho neboj a škubni pořádně.
Leden 6, 200817 r Hmm...jsem to zkoušel tahat ven a zas to nešlo....Pítr Ahoj,vyfotil jsem ti ten konec antény abys měl lepší představu.
Leden 6, 200817 r Autor Ahoj,vyfotil jsem ti ten konec antény abys měl lepší představu. Díky za ochotu a foto.
Srpen 2, 201510 r Ahoj, taky potřebuji vyměnit jen prut. Máte prosím představu, kde se dá konkrétně tento prut koupit? Nebo jste to řešili nějakou náhradou?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.