Laras Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Zdravím, chtěl jsem zeptat jestli je možno dodělat do supa 1,9 / 05 alarm co se do auta dával z výroby? nebo se musí dokoupit nějaký jiný? popřípadě můžete někdo doporučit co jste si tam pořídili? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Já jsem si hled po koupi nechal namontovat Magicar 9300, má pager, což je pro mě nezbytné, neboť parkuju na ulici. Už párkrát mi zachránil auto minimálně od vykradení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 5. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Já jsem si hled po koupi nechal namontovat Magicar 9300, má pager, což je pro mě nezbytné, neboť parkuju na ulici.Už párkrát mi zachránil auto minimálně od vykradení jj diky. koukal jsem na stránky a ted maji nejaký nový s označenim M100AS, Součástí je i dálkový start ale myslím že toto potřebovat nebudu.... Má ještě někdo nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 jj diky. koukal jsem na stránky a ted maji nejaký nový s označenim M100AS, Součástí je i dálkový start ale myslím že toto potřebovat nebudu....Má ještě někdo nějaké zkušenosti? Ten můj dálkový start taky umí, ale nemám to zapojený.... Při manuálu a zamčené zpátečce je to stejně nepoužitelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ten můj dálkový start taky umí, ale nemám to zapojený.... Při manuálu a zamčené zpátečce je to stejně nepoužitelný jj. pišou tu že by se muselo opouštět vozidlo s nezařazeným rychlostním stupněm a ještě že by z klíče musel být imobilizér v autě....a odemykání auta se děje jak? klíčem a pak tím magicarem? Chtěl jsem se zeptat jestli je to složíté na instalaci. Chtěl bych hlídání vnitřního prostoru a mořná i ten náklon vozizdla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 A ještě jak je to s výdrží baterky v ovladači....? jsem někde četl že se musí měnit co chvila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 (editace) Auto odemykám i zamykám pagerem, klíč používám jen na startování a někdy na otevírání kuftu. Jinak obyč alkalická baterka mi v pageru vydrží tak rok, nemám s tím problém Jinak co se čidel týká, mám tam 2 otřesová a 2 mikrovlná(prostorová), ale ty jsem si dodělával, nejsou součástí balení. Instalace, pokud to děláš opravdu pořádně, tak celé odpoledne Editováno: 6. leden 2008, autor: Miky-Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Auto odemykám i zamykám pagerem, klíč používám jen na startování a někdy na otevírání kuftu.Jinak obyč alkalická baterka mi v pageru vydrží tak rok, nemám s tím problém Jinak co se čidel týká, mám tam 2 otřesová a 2 mikrovlná(prostorová), ale ty jsem si dodělával, nejsou součástí balení. Instalace, pokud to děláš opravdu pořádně, tak celé odpoledne A ješte jedna věc.... našel jsem tady na foru že jsi psal před 2 mesici že ti vydrzi batreka 2 dny. čím to bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 jj, to je pravda, pager proběhl servisem a je to v pohodě....nějaký jumper v pageru odešel do věčných lovišť. Od té doby mám pořád baterii na full čárkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ja mam jablotron Atos s GPS a parada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Originální alarm od Škodovky si nedávej, pokud o auto nechceš přijít ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Originální alarm od Škodovky si nedávej, pokud o auto nechceš přijít ... TAK TAK. PRAVDU MAS. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 No já tam mám origo alarm,ale dovybavil bych auto ještě nějakým GPS nebo pagerem,ale nevím jakým a jestli to půjde.Taky je určující cena.Máte někdo nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 (editace) Dej na mě, ten origo alarm je nanic i když ho doplníš... Editováno: 7. Březen 2008, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Dej na mě, ten origo alarm je nanic i když ho doplníš... Máš pravdu,jenže když už to tam všechno je tak co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 No já tam mám taky origo alarm,ale nic mě nezabránilo tam dát ještě Jablotrona.. 2 alarmy lepší jak jeden k hovnu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 No já tam mám taky origo alarm,ale nic mě nezabránilo tam dát ještě Jablotrona.. 2 alarmy lepší jak jeden k hovnu........ Souhlas pane,doplním to ještě jedním,ale nejdřív tam fláknu to gps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Souhlas pane,doplním to ještě jedním,ale nejdřív tam fláknu to gps Jj GPS je supr taky ho mam a nemuzu si to vynachvalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Jj GPS je supr taky ho mam a nemuzu si to vynachvalit ty máš hlavně zajímavá kola koukám.Hoď detail ať se pořádně mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 ty máš hlavně zajímavá kola koukám.Hoď detail ať se pořádně mrknu. Jo kdyby byli moje nezlobyl bych se ale tohle je foto z googlu,mne se na stribrnym strasne moc libi chrom nebo lesteny kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jo kdyby byli moje nezlobyl bych se ale tohle je foto z googlu,mne se na stribrnym strasne moc libi chrom nebo lesteny kola Tak to jsem pěkně přestřelil.Ale zajímavá jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Tak to jsem pěkně přestřelil.Ale zajímavá jsou. Jukni se do Kvalita laku na supoj dal sem tam naky fotky Supiku na peknejch kolach chtel sem to dat sem ale poplet sem to a je to u toho laku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jukni se do Kvalita laku na supoj dal sem tam naky fotky Supiku na peknejch kolach chtel sem to dat sem ale poplet sem to a je to u toho laku..... jo jo neboj už jsem je zaregistroval.Paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 ahoj, nemate nekdo montazni navod na supa kam co kde prijde na ten magicar M100AS? budu si to brzo kupovat tak potrebuju nastudovat kam co prijde popripade co mam jeste dokoupit..... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak jeste otazku: jsem hodne casto cetl ze u octavie a asi aji superba se musi signalizace otevreni dveri tahat ze stropniho svetla. Bude teda problem ze kdyz budu odchazet od auta tak nebudu moci zamknout nez zhasne svetlo. nebo jak to bude....? chtel bych to resit nejak elegantne ale rozdelavat dvere se me moc nechce. I kdyz mozna kdyby se prodlouzi zamikaci pulz tak snad by to mohlo, protoze kdyz zamcu auto tak ted mi vse zhasne.... diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.