milde11 Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 čau kluci, zajímalo by mě, zda se vyráběly nebo vyrábí vozy škoda, které mají zabudované v sedačkách výhřevy, ale nejsou napojené kabeláží, prostě jenom připravené pro případnou aktivaci. Jestli mi rozumíte? Jde mi o to, že jsem někde četl, že někdo měl sedačky nachystané na vyhřívání a jenom natahal kabeláž a vyhříval a nemusel kuchat sedačky a instalovat tam výhřevové dečky... Je to možné? Nebo když není vyhřívání z výroby komplet udělané, tak jedině nainstalovat komplet sám včetně deček. Děkuju za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 čau kluci, zajímalo by mě, zda se vyráběly nebo vyrábí vozy škoda, které mají zabudované v sedačkách výhřevy, ale nejsou napojené kabeláží, prostě jenom připravené pro případnou aktivaci.Jestli mi rozumíte? Jde mi o to, že jsem někde četl, že někdo měl sedačky nachystané na vyhřívání a jenom natahal kabeláž a vyhříval a nemusel kuchat sedačky a instalovat tam výhřevové dečky... Je to možné? Nebo když není vyhřívání z výroby komplet udělané, tak jedině nainstalovat komplet sám včetně deček. Děkuju za info Daji se sehnat sedačky s vyhřivanim - použité (i na vrakačich seženeš) - pak už jenom natahneš kabely. Ono dat do sedačky dečky neni taky nijak strašna věc - trvalo mi to jeden den + dalši den kabelaž a bylo to - viz navod jak jsem dělal vyhřevy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 přesně nic strašnýho to není, jen to chce znát a mít šikovné ruce, ale vyvztekat se i vyvztekáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milde11 Vloženo 5. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To věřím, že to pro někoho kdo tomu rozumí není těžká práce, ale pro laika to nejspíš nebude. Já jsem se chtěl zeptat, jestli je možné, že v superbu jsou sedačky, které mají v sobě vyhřívání, ale nejsou napojené? Nebo to tak není a muselo by se to buď dodělat, nebo sehnat sedáky s výhřevem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To věřím, že to pro někoho kdo tomu rozumí není těžká práce, ale pro laika to nejspíš nebude.Já jsem se chtěl zeptat, jestli je možné, že v superbu jsou sedačky, které mají v sobě vyhřívání, ale nejsou napojené? Nebo to tak není a muselo by se to buď dodělat, nebo sehnat sedáky s výhřevem určitě se do aut nedavaji nezapojene vyhřivane sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 To věřím, že to pro někoho kdo tomu rozumí není těžká práce, ale pro laika to nejspíš nebude.Já jsem se chtěl zeptat, jestli je možné, že v superbu jsou sedačky, které mají v sobě vyhřívání, ale nejsou napojené? Nebo to tak není a muselo by se to buď dodělat, nebo sehnat sedáky s výhřevem Ta doba, kdy spousta věcí byla předpřipravená a stačila jen mírně upravit a zapojit je pryč, teď se šetří na všem. Jeden příklad za všechny: na Favoritu z r. 92 byla kompletně připravená kabeláž na mlhovky, stačilo koupit mlhovky, vypínač, relé a svítilo se, na Fabii z r. 01 už není nic, vše se musí natáhnout, zabudovat, upravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 zlatá to doba - ani felda 1998 neměla přípravu na mlhové sv. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.