Publikováno Leden 5, 200817 r čau kluci, zajímalo by mě, zda se vyráběly nebo vyrábí vozy škoda, které mají zabudované v sedačkách výhřevy, ale nejsou napojené kabeláží, prostě jenom připravené pro případnou aktivaci. Jestli mi rozumíte? Jde mi o to, že jsem někde četl, že někdo měl sedačky nachystané na vyhřívání a jenom natahal kabeláž a vyhříval a nemusel kuchat sedačky a instalovat tam výhřevové dečky... Je to možné? Nebo když není vyhřívání z výroby komplet udělané, tak jedině nainstalovat komplet sám včetně deček. Děkuju za info
Leden 5, 200817 r čau kluci, zajímalo by mě, zda se vyráběly nebo vyrábí vozy škoda, které mají zabudované v sedačkách výhřevy, ale nejsou napojené kabeláží, prostě jenom připravené pro případnou aktivaci.Jestli mi rozumíte? Jde mi o to, že jsem někde četl, že někdo měl sedačky nachystané na vyhřívání a jenom natahal kabeláž a vyhříval a nemusel kuchat sedačky a instalovat tam výhřevové dečky... Je to možné? Nebo když není vyhřívání z výroby komplet udělané, tak jedině nainstalovat komplet sám včetně deček. Děkuju za info Daji se sehnat sedačky s vyhřivanim - použité (i na vrakačich seženeš) - pak už jenom natahneš kabely. Ono dat do sedačky dečky neni taky nijak strašna věc - trvalo mi to jeden den + dalši den kabelaž a bylo to - viz navod jak jsem dělal vyhřevy
Leden 5, 200817 r přesně nic strašnýho to není, jen to chce znát a mít šikovné ruce, ale vyvztekat se i vyvztekáš
Leden 5, 200817 r Autor To věřím, že to pro někoho kdo tomu rozumí není těžká práce, ale pro laika to nejspíš nebude. Já jsem se chtěl zeptat, jestli je možné, že v superbu jsou sedačky, které mají v sobě vyhřívání, ale nejsou napojené? Nebo to tak není a muselo by se to buď dodělat, nebo sehnat sedáky s výhřevem
Leden 5, 200817 r To věřím, že to pro někoho kdo tomu rozumí není těžká práce, ale pro laika to nejspíš nebude.Já jsem se chtěl zeptat, jestli je možné, že v superbu jsou sedačky, které mají v sobě vyhřívání, ale nejsou napojené? Nebo to tak není a muselo by se to buď dodělat, nebo sehnat sedáky s výhřevem určitě se do aut nedavaji nezapojene vyhřivane sedačky
Leden 5, 200817 r To věřím, že to pro někoho kdo tomu rozumí není těžká práce, ale pro laika to nejspíš nebude.Já jsem se chtěl zeptat, jestli je možné, že v superbu jsou sedačky, které mají v sobě vyhřívání, ale nejsou napojené? Nebo to tak není a muselo by se to buď dodělat, nebo sehnat sedáky s výhřevem Ta doba, kdy spousta věcí byla předpřipravená a stačila jen mírně upravit a zapojit je pryč, teď se šetří na všem. Jeden příklad za všechny: na Favoritu z r. 92 byla kompletně připravená kabeláž na mlhovky, stačilo koupit mlhovky, vypínač, relé a svítilo se, na Fabii z r. 01 už není nic, vše se musí natáhnout, zabudovat, upravit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.