lukkkas123 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ahoj chtel bych se zeptat mam problem s podsvetlenim ovladani zrcatek. Diody jsou napajeny v poradku a vsechno svitilo. Nez jsem chvilku steloval zrcatka pak prestalo svitit. Vy¨menil jsem jednu ledku odesla a fungovalo to. nedavno jsem zase potreboval dostelovat zrcatka tak jsem otacel a tak a zase prestaly svitit?? !! Je tam nejae prepeti v ten moment ze prestanou svitit a nektera z nich odejde?? Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlo Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ty el zrcátka jsou tam origo, nebo dodělávaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ahoj chtel bych se zeptat mam problem s podsvetlenim ovladani zrcatek. Diody jsou napajeny v poradku a vsechno svitilo. Nez jsem chvilku steloval zrcatka pak prestalo svitit. Vy¨menil jsem jednu ledku odesla a fungovalo to. nedavno jsem zase potreboval dostelovat zrcatka tak jsem otacel a tak a zase prestaly svitit?? !! Je tam nejae prepeti v ten moment ze prestanou svitit a nektera z nich odejde?? Diky za radu Tak třeba u starýho terčíku je osvětlení tedy cestičky na tišťáku pro ledky nezávislé na obvodu pro odpory a kontakty na spínače co se nachází na tom stejným tištáku, takže by se to ovlivnit nemělo tím zmačknutím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 jaký máš ovladač a je to vše origo????? normálně to neodchází.....jsou tam běžně 4ledky a odpor vše v serii...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.