jarda.jezek Vloženo 6. leden 2008 Vloženo 6. leden 2008 ... a namrzlo, tak jsem si šel vyzkoušet, jak se brzdí za situace, kdy jde auto do smyku a jestli ASR pomůže proti smyku při rozjezdu do zatáčky. Všechno bylo bezva, ABS bručelo, ASR bručelo, pak jsem to vypnul tlačítkem "ASR", na budíkách se rozsvítil trojúhelník v kruhové šipce, ale ASR i ABS fungovalo dál, jako by se nechumelilo (ono opravdu nechumelilo, jak jsem napsal, poprchávalo a hned mrzlo). Co jsem to teda vypnul, pokud jsem vůbec něco vypnul? Citovat
tomina Vloženo 6. leden 2008 Vloženo 6. leden 2008 No jediny co si vypnul je pouze ASR a ASR dela to, ze ti ubere plyn, pokud se ti proklouzavaj predni kola, tedy pokud se predni kola tocej rychleji nez zadni potom ubere plyn. Takze mas porad aktivni ABS a EDS - neboli elektronickou uzaverku diferencialu, ktera pribrzduje kola predni napravy, pokud se jedno z nich protaci. Citovat
jarda.jezek Vloženo 7. leden 2008 Autor Vloženo 7. leden 2008 Dík za vysvětlení, máš pravdu. Myslel jsem si bláhově, že tyhlety brzdové vymoženosti jdou vypnout všechny, ale asi nejdou... Citovat
lukash Vloženo 13. leden 2008 Vloženo 13. leden 2008 (editace) Jenom vytažením pojistky Ale ony ty vymoženosti nejsou zase tak špatný... Editováno: 13. leden 2008, autor: lukash Citovat
JasteR Vloženo 17. leden 2008 Vloženo 17. leden 2008 ABS standardne samodrejme vypnout nejde, vypinatelne je jen ASR popripadne pokud mate ESP Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.